Het was een kinderfeestje en het was leuk
Bedankt voor de positieve beoordeling! Een kinderfeest heeft geen maaltijden inclusief, waarschijnlijk dat dat de reden is dat deze een lager cijfer heeft gekregen. Onze maaltijden worden namelijk zorgvuldig geselecteerd en zijn van goede kwaliteit. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jullie het naar jullie zin hebben gehad tijdens het kinderfeest!
We hebben één nacht geslapen in de blokhutten. Een leuke no-nonsense locatie die zelf goed aan te kleden is. Goede communicatie over het nemen van een optie en de uiteindelijke offerte en facturatie. Je bent vrij om zelf eten en drinken te regelen. We hebben een toptijd gehad !
We hebben een fantastisch symposium gehad op de Vennen, met heerlijk eten en een goede service. Er is hard gewerkt, wat we zeer waarderen.
We hebben ons prima vermaakt. Wat we afgesproken hadden klopte hellemaal. Zoals bbq en drank. Prima geregeld.
erg mooie plek, nog wel wat zanderig. ik neem aan dat dat nog ingezaaid gaat worden. we misten wat apparatuur met zo'n grote groep. er is geen diepvries en geen vaatwasser, en maar een heel kleine combi magnetron (voor eensgezin gebruik, niet voor 36 personen). de slaapvertrekken liggen mooi rondom het hoofdgebouw wat een gezellige setting oplevert. het is mooi bosrijk en heeft een ruime kampvuurplek.
Het was weer super. Erg gezellig en de leerlingen zijn enthousiast thuis gekomen. We zijn ook blij met het donkere bruine brood!
We hebben een fantastisch verblijf gehad!
Ik vond het echt een toplocatie. Matrassen zijn wel een beetje matig, maar heel tevreden. Als er een tapvoorbereding zou zijn, zou het helemaal top zijn.
Wij hebben een heerlijk trouwfeest gehad op de locatie! Fijn ontvangen en alle hulp vooral was super.
prijs / kwaliteit verhouding ontbijt was ver beneden pijl. prijs stookhout totaal niet in overeenstemming met hoeveelheid. deze 2 constateringen geven een beetje aan dat er extreem verdient dient te worden aan alles en dat is jammer voor de totale indruk. Over alles behalve deze feiten waren we n.l. zeer tevreden.
Bedankt voor de goede beoordeling en feedback. Wij communiceren in onze prijsbijlage de prijs en samenstelling van het standaard ontbijt. Dit is altijd naar wens aan te passen. Voor wat betreft het stookhout zullen wij nog eens goed kijken naar de hoeveelheid en de prijs.
Prachtge locagie en omgeving.
We hebben genoten, alles was geregeld. We moesten wel wat langer wachten op de drankjes voordat deze waren ingeschonken.
geweldige ervaring voor 8 jarige
het duurde 3 kwartier voordat de koffie klaar was, misschien heeft het apparaat een onderhoudsbeurt nodig.
WiFi sterkte, schoonmaak onder de bedden
We hebben met onze studievereniging een onwijs leuk weekend gehad. We hadden erg geluk met het weer en hebben genoten van de accommodatie en omgeving.
wij vonden het super leuk. de kinderen en wijzelf werden goed ontvangen door Stijn. De uitleg was duidelijk en compact. complimenten!
Ik vond het een zeer prettige locatie, prachtig buitenterrein en prettige communicatie.
Alles kinderen praten nog steeds over her feestje.
Prima georganiseerd en pluim voor gastheer Bart.
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!