Wij hebben een geweldig pupillenkamp gehad in Overasselt. Mooie locatie in een prachtige omgeven met een kampvuur, heel erg leuk! Het enige minpuntje waren de processierupsen die wij aantroffen. Verder hebben wij ons uitstekend vermaakt!
We hebben de bomen op ons terrein inmiddels processierups vrij laten maken. Door het extreem warme weer vormen zij een enorme plaag en wij houden dit uiteraard goed in de gaten. Helemaal voorkomen met onze bosrijke omgeving, blijft hopend op ieders begrip, lastig.
Wij hebben 3 dagen met een groep leerlingen gebruik gemaakt van de boslodges en dat is goed bevallen. De accommodatie is gebruiksvriendelijk en de omgeving goed voor verschillende activiteiten. Het buitencentrum biedt veel mogelijkheden voor een programma en is flexibel in de volgorde daarvan. Wij komen zeker terug!!
Vriendelijk ontvangen, als we wat wilde monde we bellen ennwerd het opgelost. Achter het complex bevind zich het klimmen, Robinson game. We mochten gebruik maken van de velden van de scouting om te voetballen
Het was een supertof kinderfeestje! Alle kinderen hebben er van genoten. De begeleiding door Marijke was ook heel goed en ging heel leuk en ontspannen. Knap om zoveel enthousiaste kinderen te laten doen wat de bedoeling is ;)
Complimenten voor de begeleiding van Marijke! Enthousiast en ze hield de groep jongens goed in toom.
Super!!! We gaan de complimenten doorzetten naar Marijke
Prima accommodatie.
Dank voor deze mooi beoordeling en de tips!
Vriendelijk onthaal. Vuurmaken een mooie ervaring. Enthousiaste en rustige begeleider. Met bamboestokken aan de slag was een beetje moeilijk voor onze kids. Daarbij misten wij voorbeelden op papier. Onbeperkt koffie, thee, ranja, hebben wij niet mogen ervaren. Kinderfeestje in de ochtend is zo gek nog niet.
Tips van harte welkom en gaan het compliment voor de begeleider uiteraard met hem delen!
super middag, programma mag wel iets verlengd worden (een kwartiertje langer zodat het 1.75 uur wordt in plaats van 1,5 uur voor de escaperoom met lasergamen) nu was het lasergamen vrij kort
Prima avond gehad!
Top!!!
Kinderfeest gehad met escaperoom. Puzzels goed op te lossen, kinderen waren erg enthousiast
Wij vonden het een erg leuke escaperoom. De uitleg was duidelijk en wanneer we ergens niet uit kwamen kregen we hulp, wat we erg fijn vonden. Ontzettend leuk bedacht om het in een 'mijn' te bouwen.
Derde keer was leuk. Alleen vorig jaar communicatie niet goed met de beheerder en licatie was minder. Alles buiten
Dank voor de review. Wat betreft de beoordeling van het eten nemen we graag even contact op aangezien we vermoeden dat hier een foutje is gemaakt bij het invullen. Er zijn door ons geen maaltijden gefaciliteerd.
We hebben een super weekend gehad. Locatie heeft een fijne sfeer. Ontzettend fijn dat je voor een activiteit niet van het terrein af hoeft. Fijne communicatie met personeel.
Super gaaf weekend gehad
Het was mooi weer, hele gezellige nacht gehad in de blokhutten, met 26 man/vrouw.
een locatie waar van alles te doen en te beleven is!
Zeer leuk begeleid door Anton (heb ik dat goed onthouden?)
We gaan het compliment aan Arton doorgeven (bijna goed ;-)!!)
Ik kom hier al jaren en het blijft een fantastische plek voor kerk, werk, familie, feest, enz.! Volgend jaar zeker weer!
Mooie accommodatie waar ik mijn verjaardag met familie en vrienden heb kunnen vieren. Basis maar perfect. Terrein zag er goed uit. Douche lekker warm. Bedden goed. Beheerder was netjes, duidelijk en correct. Contact was perfect. Voor herhaling vatbaar. Keuken compleet.
super leuk kinderfeestje gehad in de escape room en laser gamen. De jongens hebben echt genoten en wij dus ook
Super bedankt voor deze Top review!!! Goed om te lezen dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor!
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!