Met groep 8 op kamp geweest. Alles was goed verzorgd en geregeld. Een fijn contactpersoon vooraf om alles goed en duidelijk af te stemmen en een fijn contactpersoon tijdens het kamp zelf. Een kamp om nooit te vergeten. De plek is echt fantastisch en ook alle mogelijkheden die ze bieden is fijn. Je kunt zelf alles verzorgen of alles laten verzorgen, wat je zelf prettig vindt. Echt een aanrader!
Namens het gehele team dank voor je complimenten en hopelijk tot een volgende keer.
Met mijn 2e klas VO heerlijk buiten in actief geweest. Duidelijke informatie vooraf over de te kiezen onderdelen passend bij de leeftijd. Prima instructie en goede sfeer.
Mijn jongens hebben een top verjaardagsfeestje gehad op locatie Oldebroek. Goede begeleiding. De middag is voorbij gevlogen en ik ben zelf ook nog maar even die boom in geklommen.
Wat leuk dat je zelf ook nog even hebt meegeklommen tijdens dit topfeestje. Helemaal super.
We hebben in Oldebroek de escaperoom en lasergame gedaan met 9 kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Met wat hulp was dit prima te doen en de kinderen vonden het wel spannend maar ook heel leuk. Communicatie vooraf was zeer duidelijk. Leuke locatie in het bos en verder prima geregeld (als je iets te snacken zelf meebrengt). Al met al is de prijs best fors voor wat je krijgt, maar het was het waard!
Veiligheiid goed om voorop te hebben. Twee keer geweest en twee keer werd bij lasergamen gewaarschuwd voor de gladde bielsen. Dat is goed, alleen, ik zou zorgen dat die bielsen dan niet meer glad zijn.
Met ons team gebruik gemaakt van het klimbos en de GPS tocht. Alles was zeer professioneel geregeld. Onze medewerkers hebben genoten. Ik zou het zeker aanbevelen en het is voor herhaling vatbaar!
Super bedankt voor deze mooi review. Namens het gehele team met heel veel plezier gedaan en graag tot een volgende keer.
Leuk feestje, voor herhaling vatbaar. Goede, enthousiaste begeleiding
Leuk kinderfeestje gehad!! Leuke begeleiding! Zeker een aanrader
Ondanks dat er de laatste jaren enkele verbeteringen zijn doorgevoerd (nieuwe bedden, nieuw meubilair, ed), merken we wel dat er qua verzorging e.e.a. moet gebeuren. Ruimtes zijn niet helemaal schoon, de inventaris in de keuken was niet compleet, in sommige kamers hangt bij aankomst een nare lucht en niet in alle ruimtes kunnen ramen open. De locatie daarentegen is top en de mensen van het Buitencentrum ook. Wij komen hier elk jaar met plezier weer terug.
Dank voor de review met kritische noot, deze nemen we meer mee om onze kwaliteit te verbeteren. Jullie zijn net als afgelopen jaren ook in de toekomst weer van harte welkom. Team Het Buitencentrum
Kinderfeestje gehad met klimmen en lasergamen. Het werd goed begeleid, alles netjes op tijd en op een leuke manier. De jongens hebben een hele leuke middag gehad!
Op het laatste moment activiteiten gepland voor mijn groep 8. Medewerkers dachten mee en waren behulpzaam. Mooie tijd gehad bij jullie!!
Echt een fantastisch kinderfeestje van onze zoon (10 jaar) gevierd. Alle kids waren dolenthousiast.
Feestje voor mijn 9 jarige zoon gevierd Lasergame, boom klimmen en boog schieten. Goede uitleg, werd goed op veiligheid gelet!
Kinderfeest van mijn dochter (9 jaar) was groot succes. Zowel het klimmen, als het lasergamen als het boogschieten vonden ze erg leuk
De kinderen mochten boogschieten, lasergamen, een kampvuur maken om popcorn op klaar te maken. Ze hebben, mede door de leuke inbreng van de begeleider, een erg leuke dag gehad!
Alles was geweldig goed geregeld van ontvangst tot vertrek. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Graag tot een volgende keer!
Goede begeleiding, mooie locatie, leuke activiteiten. Kinderfeestje was geslaagd! Bedankt
Ondanks de beperkingen van de Coronatijd, konden wij met onze groep 8 geheel veilig gebruik maken van het Buitencentrum in Oldebroek. De kinderen hebben genoten van deze unieke kans, de ruimte, het bos en de activiteiten. Complimenten voor de begeleiding en de zorg rondom onze aanwezigheid. Wij vonden het top !
Dank voor deze super review. We zijn heel blij dat we in deze bijzondere tijden een veilig verblijf voor jullie hebben kunnen verzorgen. Als de kinderen zo hebben genoten dan geldt dat zeker ook voor ons. Namens het gehele team met heel veel plezier gedaan.
De begeleiding was superleuk. De activiteiten waren top en de kinderen waren allemaal enthousiast.
We zijn geweest voor het kinderfeestje van onze zoon. We hebben geklommen en laser-gamen. We hadden leuke en goede begeleiding, corona maatregelen waren getroffen, koffie, thee en limonade!! Top feestje!!
Top! Veiligheid altijd voor alles maar in deze tijd uiteraard nog een beetje extra. Bedankt.
Met 10 meiden van ca 10 à 11 jaar heerlijk geklommen bij een kinderfeestje .....nou ja ik zelf niet hoor met mijn hoogtevrees ;-). Na 2 maanden lockdown vonden de meiden het heerlijk om eindelijk weer eens wat leuks te kunnen doen. Patrick heeft ze fantastisch begeleid en alle veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen (ook die van corona). Nogmaals hartelijk dank voor het feestje!
Iedereen is heel blij dat we weer buitensport activiteiten mogen organiseren en dan deze beoordeling mogen ontvangen is dan helemaal geweldig. Namens het gehele team super bedankt en graag tot een volgende keer.
Mooie omgeving Vriendelijke begeleiding Afwisselende activiteiten Zeer geslaagd kinderfeest
super leuke begeleider tijdens ons kinderfeestje, hij ging perfect om met 9 jongens! escape room feestje was geslaagd.
Onze net 9-jarige dochter vierde haar kinderfeestje met een gemixte club kids van 8 en 9. Totaal onervaren met een escape room bleek dit toch wel heel erg lastig. Vooral door de spannende ingang verloren ze alle kijk op de hints in de schacht. Jammer want zo stonden ze erg lang voor het hek. Eenmaal binnen wisten ze niet goed waar te beginnen. En doordat er ook een volwassen escaperoom in zit ook nog afgeleid door hints waar zij niks mee moesten. Ze baalden erg dat de tijd voorbij, was want eindelijk hadden ze door wat er van ze verwacht werd.
Dank voor je feedback. We nemen deze zeker mee en gaan de hints die kinderen krijgen nog eens bekijken en zien of we deze kunnen verduidelijken. Nog proficiat met en aan de jarige.
We hebben een heel leuk bedrijfsfeest gehad. Fijn dat we zelf alles mee konden nemen. 1 minpuntje was wel dat de WC's niet goed doortrekken.
Dank voor je mooie review. Wat betreft de toiletten kunnen we je berichten dat door het plaatsen van een nieuwe watermeter er een vermindering is ontstaan in waterdruk. Er wordt aan gewerkt om dit weer op te lossen. Tevens dank voor de fijne communicatie in aanloop naar jullie verblijf en heel veel succes met alles.
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!