Super leuk kinderfeest gehad. Klimexpeditie voor kids vanaf 10 jaar. Heel leuk om te doen (ook voor papa's en mama's), ook heel spannend en uitdagend. Het is echt wel hoog, maar door het zekeringssysteem voelt het heel veilig. Erg leuke en goede begeleiding. Het programma duurt voor de kracht en energie die het kost lang genoeg. Echte een aanrader.
Complimenten voor de begeleider van de activiteiten. Vriendelijk en relaxed. Wij hadden positieve berichten gehoord over deze locatie. Die waren terecht!
We hebben hier weer een hele fijne tijd gehad. Wat een prachtige plek is het toch. We vonden wel dat de blokhutten & het sanitair niet heel schoon waren. Dit was vorig jaar beter!
Als afsluiting van het voetbalseizoen (10 jongens in de leeftijd van 10-11 jaar) hebben we de escaperoom geboekt. Erg leuke ervaring: samenwerken, competitie en vooral veel plezier! Doordat ze iets eerder de code hadden gekraakt, mochten ze ook langer lasergamen. Wil je daarna nog iets eten? Circa 250m verderop zit St Walrick. Een soort pannenkoekenhuis met een leuke speeltuin.
De escaperoom hadden we wat meer van verwacht. Normaal wordt er op videoschermen meegekeken, maar dat werd hier niet. Onze begeleider keek af en toe via de deur mee. Ook kregen de kids niet te zien hoeveel tijd ze nog over hadden. Dit is toch iets wat bij een escaperoom hoort vinden wij. We waren met 9 kinderen en 1 volwassene. Het was beter geweest als de groep in 2-en wat gedeeld. Nu hadden niet alle kinderen het gevoel dat ze mee hebben gedaan aan het oplossen van de puzzels etc. De lasertag was wat primitief. De kids hadden er vooraf heel veel zin in, maar waren teleurgesteld dat het niet in een donkere ruimte of iets was. Al met al hebben de kids zich wel vermaakt, maar vonden wij als ouders de kosten in verhouding wel erg duur. De speeltuin vonden de kids overigens wel een fijne bijkomstigheid.
Wij hebben de Robinson games en de escaperoom gedaan. Instructeurs waren enthousiast, maar verklapte meteen bij aankomst het programma aan de 'bride to be'. Zij was geblinddoekt en wist duidelijk van niks. Activiteiten waren wel erg leuk en passend voor de groep. Vervolgens een mooie plek toegewezen gekregen voor de picknick. Afgesloten met de escaperoom. Deze vonden we erg mooi in elkaar gezet. Alleen wel iets teveel misleidende informatie. Daarnaast kwamen de instructeurs ongevraagd binnen en tips geven. Dit vonden wij erg jammer en hadden wij liever niet gehad..
Er is een activiteiten middag voor de jonge mantelzorgers van gemeente Oldebroek georganiseerd. Wat was et een leuke middag. Klauteren en klimmen in de bomen, vuur maken, escape room en boog schieten. Voor ieders wat wils. De mooie ruimte, Sparrenhuis, was perfect voor deze groep en de begeleiding maakte er een feestje van. Alleen maar blije gezichten en veel plezier.
Wij hebben een kinderfeestje geboekt bij jullie. De activiteiten, escaperoom en lasergame waren erg leuk. Lekker ontspannen en actief bezig. De opdrachten in escaperoom waren soms een beetje moeilijk. De kinderen kregen hints en werden begeleid. Erg leuk. Voor ons als ouders was het ontspannen en genieten van de enthousiaste kinderen
De hele groep heeft het naar zijn zin gehad. Fijne uitleg/ begeleiding en ook verschillende opties in het klimbos.
Na 2 uitstel vanwege corona (en een heel goede vriendelijke behandeling in al die wachttijd, met fijn contact met het kantoor) hebben wij dan eindelijk een weekend in de blokhutten gezeten. Met 9 gezinnen en heel veel gezelligheid in de prachtige natuur. De keuken is prima, de gezamenlijke ruimte fijn om te schuilen, de bedden slapen lekker en de douches zijn lekker warm. De kapel en de andere gebouwen lijken dichtbij, maar door de natuurlijke scheiding van de heuvel lijkt t tóch of je met je eigen groep in niemandsland bent. Het klimbos is ook hartstikke leuk, met een goede route voor ouders en kids samen en een leuke uitdagende voor de grotere kinderen en stoere ouders.
Het survival feestje vonden de kids fantastisch! Onder de bezielende leiding van Nino werden ze uitgedaagd om grenzen te verleggen met het boom klimmen en met heel veel plezier leren boogschieten en als laatste lasergamen met elkaar! Een aanrader!
De neigen vonden het fantastisch!
Het was een geslaagd klim expeditie feestje met goede begeleiding. We konden op de locatie eerst lekker op het terras onze meegenomen lunch op eten (er miste alleen een prullenbak om het afval weg te gooien). Daarna gingen we klimmen. Het eerste onderdeel was voor sommige kinderen (10 jaar) meteen een beetje spannend, onze tip is om met een makkelijker onderdeel te starten dat geeft de kinderen meer zelfvertrouwen. We hadden het klimbos voor ons zelf en dat was heel fijn. Het lasergamen vonden ze ook erg leuk!
Hallo Ria. Dank voor je review en je tips en goed om te lezen dat jullie een geslaagd kinderfeestje hebben gehad. Al mag een prullenbak uiteraard niet ontbreken. Graag tot een volgende keer en de speciale groetjes aan de jarige.
Michael alias meneer alias tarzan gaf een goede uitleg, had geduld met 11 meiden en hielp degene met hoogtevrees toch de boom in! Iedereen was enthousiast en wil nog wel een keer!
Mijn zoon van 9 heeft een geweldig kinderfeestje gehad met zijn vrienden en vriendinnen. Alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd en iedereen kreeg genoeg kansen om te oefenen met boogschieten en boom klimmen. De begeleider heeft het heel leuk gedaan en is erg kindvriendelijk. Wie weet zijn we volgend kinderfeestje terug voor het klimbos!
Goed verzorgd, aandacht voor de kinderen.
Hartelijk ontvangen. Goeie uitleg gekregen van 2 enthousiaste werknemers. De escape room gedaan en de jongeren nog het klimbos. Was leuk en uitdagend parcour. Een aanrader om daar iets te doen.
Wij zijn van maandag-vrijdag in het Sparrenhuis geweest met 35 derde klassers en hebben ons super vermaakt ondanks de vele regen. Alle activiteiten waren leuk, ze stonden aan alle kanten voor ons klaar en het eten was goed. Echt een aanrader!
We werden goed opgevangen door 2 jongens die hun best hebben gedaan. We hadden gekozen voor de escape room, iets dat nieuw was voor onze groep (7 jongens 8-9 jaar). De uitleg was minimaal waardoor ze niet goed begrepen wat de bedoeling was. Ze hadden alle hulpmiddelen/ extra tips nodig die er waren. We hadden een snoepje meegenomen voor tussendoor, maar daar was ineens geen tijd voor aangezien er daarna een ander kinderfeestje was. Daarna hadden we gekozen voor lasergame. Dit voelde een beetje vreemd aangezien er Oekraïense vluchtelingen in het gebouw ernaast zitten en er kinderen buiten spelen terwijl onze jongens op elkaar schoten met een lasergun en zij staan te kijken. Misschien toch beter om dit tijdelijk te vervangen met iets anders zolang deze mensen er zitten? Al met al als ik kijk wat we betaald hebben (€155,-) dan vind ik dat het niet waard.
Leuke escaperoom. Spannend maar niet te en ingewikkeld, maar niet te. Passend bij de leeftijd van ongeveer 11 jaar. Gevarieerd en leuk!
De temperatuur in de boslodges is net zo koud als het buiten is. Er zitten enorme spleten in de muren waar je gewoon doorheen kunt kijken. De tocht staat de hele nacht recht op je nek. Niet aan te raden tenzij het bloedheet is in de zomer. Daarnaast valt de stroom continue uit, je kunt niet meer doen dan je mobiel opladen en zelfs dan moet je niet teveel tegelijkertijd opladen, want dan vliegen de stoppen in de lodges eruit. Dit betekend dus ook dat je geen kachel o.i.d. kan gebruiken in de lodges om te extreme kou/tocht tegen te gaan. Er is een houtkachel in de gezamelijke ruimte, maar daar moet je een godsvermogen aan betalen om hout te mogen gebruiken. En de warmte blijft totaal niet binnen want ook de gezamelijke ruimte is ijskoud. Nogmaals niet boeken wanneer het geen zomer is.
We vinden de mening van onze gasten ontzettend belangrijk en daarop sturen we binnen onze organisatie. Kritiek hoort daarbij en we zijn er niet op uit om dan meteen in de verdediging te schieten. Echter willen we deze reactie wel nuanceren aangezien we zelf een negatieve ervaring hebben gehad met deze groep. Het betrof een groep studenten die flinke (geluid)overlast hebben veroorzaakt en overal weerstand op gaven. We communiceren heel duidelijk dat de slaaphuisjes niet zijn verwarmd en adviseren dan ook om een goede slaapzak of extra dekens mee te nemen (géén eigen kachels). Voor de houtkachel ben je vrij om ook zelf hout mee te nemen.
Wij hadden een klimfeestje inclusief lasergamen geboekt voor een groep kinderen van 11 jaar. Groot succes zou je denken, helaas viel dat wat tegen. Na een duidelijke instructie en even oefenen op de grond gingen de kinderen omhoog. Daar bleek het toch veel spannender dan gedacht. Doordat de eerste kinderen bang bleken te zijn heeft de rest erg lang staan wachten en werd er weinig geklommen. Van de 7 hebben 3 het rondje klimmen gehaald. Uiteraard kan de organisatie daar weinig aan doen, maar ik zou als tip willen geven dit toch te voorkomen op een of andere manier. Wellicht meerdere punten waar de kinderen kunnen starten. We zouden na het klimmen nog lasergamen, maar de tijd was helaas voorbij. Gelukkig mochten ze dat toch nog even doen, dat maakte dat de kinderen die niet durfden te klimmen nog iets leuks hebben gedaan en het feestje toch nog een succes was. Echt top van de begeleiders dat ze nog even mochten lasergamen ondanks dat de tijd erop zat. Over de begeleiding overigens alleen maar lof, ze doen het hartstikke leuk en weten goed met een groep pubers om te gaan ;)
Leuke feestje
Goede voorbereiding , snel contact met elkaar , het Kamphuis voldoet aan de verwachtingen en de catering was ruim voldoende ! De activiteiten waren leuk en goed begeleid ! Het was een top weekend!
Ideale locatie om met een grote groep een gezellige avond te organiseren. Locatie was van alle gemakken voorzien. Aanrader!
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!