Tweede jaar op een rij dat onze studentensportvereniging gebruik maakt van een accommodatie, en dit jaar was een evengroot success. Contact met het bedrijf verloopt soepel, beide via e-mail, telefonisch als op locatie. En de accommodatie's beschikken ook over al het noodzakelijke materiaal. Het staat zeker op onze agenda om mogelijk volgend jaar weer gebruik van één van hun accommodaties te boeken!
Prima geregeld en zeer aardige mensen!
Gevarieerd programma, een heel bos tot je beschikking, bovendien vriendelijke mensen! kortom een aanrader!
Vriendelijke ontvangst, waarnaar de jongens de Escaperoom zijn ingegaan. Met daarna een potje lasergamen en nog buiten ravotten. Goed geregeld.
- Een prima accommodatie, prachtig gelegen. - Er worden heel leuke activiteiten aangeboden. - Geen luxe, maar alle comfort om in de natuur te verblijven is aanwezig. - Uitstekende service, geen enkele vraag is te veel. - Simpele, maar uitstekende catering.
Met Hemelvaart verbleven we in de Bos Lodges bij Oldebroek tijdens een vader-kind weekend. Voor ons was dit echt een uitstekende locatie! Er is veel mogelijk, inclusief mooi kampvuur en je zit best wel afgelegen dus je hebt ook voldoende privacy. Echt een aanrader!
Wat een mooie plek voor oa een kinderfeestje. De begeleiding was top. Mooie combinatie van humor en duidelijkheid. Bedankt voor alles, Finn heeft een superleuk feestje gehad :-)
Het kinderfeestje escape room en lasergamen was destijds top. De combinatie stormbaan - robinson spelen was oke. Stormbaan is niet een aangesloten traject maar meer losse verzameling van (uit elkaar liggende) toestellen. De Robinson spelen voelden beetje ad hoc. Michael was prima begeleider.
Afgelopen weekend zijn wij met onze carnavalsvereniging op deze locatie geweest. Het is een super locatie achteraf in de bossen. Auto's kunnen dichtbij worden geparkeerd en er zijn tal van mogelijkheden voor actieve activiteiten in de omgeving. Jammer, maar begrijpelijk, dat we 's avonds geen kampvuur mochten aanmaken ivm de droogte van de afgelopen weken. Denk er wel aan dat de slaapcabines 's nachts de buitentemperatuur aannemen ;), dus een dikke slaapzak is in de lente en herfst waarschijnlijk wel gewenst :)
De jongens hebben genoten van het feestje. Na een duidelijke uitleg konden ze gaan klimmen. Het parcours is leuk en veilig opgezet. Instructrice motiveerde ook de jongens die het wat spannend vonden. Ze begeleidde het feestje erg leuk. Top, voor herhaling vatbaar.
We hebben een kinderfeestje hier gegeven. Robinson games en obstacle run. Alle kinderen hebben genoten en de begeleiding was top! Een geweldige ervaring
We hebben met onze groep 8 een geweldig kamp gehad. De omgeving biedt veel vrijheid voor de kinderen om te kunnen spelen en ontdekken. De activiteiten waren afwisselend (klimbos en escape room) en werden enthousiast beleefd door de kinderen. De begeleiding hierbij was top! Verder biedt de omgeving van de kampplaats alle vrijheid en ruimte om ook onze eigen activiteiten uit te voeren (obstacle run, reflectortocht, verstoppertje in het donker, levend stratego) en kunnen de kinderen zelf lekker spelen (de schommels waren een hit!). Daarnaast hebben we goed kunnen koken met de kinderen in de keuken. Zowel buiten als binnen is er voldoende plek om samen te tafelen. We zullen nog lang napret hebben over ons kamp in Oldebroek.
Leuke activiteiten. Mooie omgeving. Fijn dat je eigen eten en drinken kan meenemen.
Onze zoon (8 jaar) heeft een geweldig survival feest gehad. Het klimmen, lasergamen en boogschieten viel erg in de smaak. Ook erg goed begeleid, een tip voor elk kinderfeestje
We verbleven in de blokhutten en hieromheen hebben we allerlei activiteiten georganiseerd. We werden hartelijk en uitgebreid ontvangen en overal werd in meegedacht. Een hele grote aanrader! Wij zouden zo terug gaan. Bedankt!
Wij hebben enorm genoten van de accomodatie met onze groep van 30 studenten. De opstelling van boslodges zorgden ervoor dat het voelde alsof we ons eigen dorpje hadden. In een prachtige omgeving. Er was veel privacy en wij hebben de ruimte gekregen om te doen wat wij wilde. Ontzettend genoten, wij hadden alles wat we nodig hadden!
Perfecte informatie vooraf en op de dag zelf, een welkom ontvangst en een goed bereikbare locatie met alles wat je nodig hebt. Wij bleven niet overnachten maar hebben gebruik gemaakt van de groepsruimte, de keuken en het terras en de omgeving. Alles prima!
Mede dankzij Jasper en Michael was het kinderfeest voor mijn zoon een enorm succes. De jongens hebben zich enorm vermaakt en ze zijn gehoord, gezien en begrepen door de begeleiders. Zo fijn om als ouder te zien dat de kinderen er van genieten en dat ze zichzelf konden zijn.
De jongens hebben een erg leuk klim feestje gehad! Blijkbaar moest iedereen 10jr zijn, dar was ons niet helemaal duidelijk van te voren maar het is allemaal goed gekomen. Duidelijke instructie, daar waar het spannend/moeilijk was werden ze goed geholpen/er door gecoached door de instructeur. Leuk dat ze meerdere routes aan elkaar konden koppelen, jammer dar er geen zipline is. Een van de weinige plekken waar we hier in de omgeving zijn geweest waar je echt tussen groen aan het klimmen bent.
Fijne begeleiding, mooie plek. Je moet (en mag) zelf voor taart oid zorgen.
De jongens waren erg enthousiast over de eacaperoom en het laserschieten. Tussendoor ook nog even tijd om te voetballen. Kortom: een zeer geslaagd kinderfeestje!
Als de kinderen,vooral onze zoon, het geweldig vonden, zijn wij tevreden.
Het enige puntje van feedback is dat het gebouw wat onderhoud kan gebruiken. Wc brillen zitten niet allemaal vast bijvoorbeeld, Kan wat schoner en we misten een vriezer in de keuken voor een coldpack.
Erg leuk feestje, leuke en aansprekende begeleiders en fijne plek! Een aanrader!
Voor een kinderfeesten met 8 kinderen (9 jaar) hebben wij de Escaperoom en het lasergamen gedaan. Harstikke leuk opgezet, ontspannen en midden in de natuur. een echte aanrader!
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!