Het Buitencentrum heeft bewust de keuze gemaakt om groepen vooraf op verzoek van één van de contactpersonen met de andere groep in contact te brengen. Vanwege privacy wetgeving mogen wij uiteraard niet zomaar gegevens delen. Op locatie brengen we contactpersonen met elkaar in contact om samen eventueel het één en ander nog af te stemmen. Een directe afstemming onderling is het meeste efficiënt.
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!