Hallo Ria. Dank voor je review en je tips en goed om te lezen dat jullie een geslaagd kinderfeestje hebben gehad. Al mag een prullenbak uiteraard niet ontbreken. Graag tot een volgende keer en de speciale groetjes aan de jarige.
We vinden de mening van onze gasten ontzettend belangrijk en daarop sturen we binnen onze organisatie. Kritiek hoort daarbij en we zijn er niet op uit om dan meteen in de verdediging te schieten. Echter willen we deze reactie wel nuanceren aangezien we zelf een negatieve ervaring hebben gehad met deze groep. Het betrof een groep studenten die flinke (geluid)overlast hebben veroorzaakt en overal weerstand op gaven. We communiceren heel duidelijk dat de slaaphuisjes niet zijn verwarmd en adviseren dan ook om een goede slaapzak of extra dekens mee te nemen (géén eigen kachels). Voor de houtkachel ben je vrij om ook zelf hout mee te nemen.
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!