Goede structuur, correcte begeleiding, professioneel opgezet. Kinderen zijn enthousiast. Met een meer dan goed gevoel laat ik de kinderen op vakantie gaan bij ClubAdventure. Ik heb andere organisaties meegemaakt maar halen het absoluut niet qua standaard in vergelijking met deze jeugdvakantie mbt tot structuur, omgangsvormen en sowieso waar je je kind uberhaubt wilt achterlaten. ClubAdventure verdient echt mijn aanbeveling!
Wouter vond het een erg leuk kamp, leuk voor zijn leeftijd en afwisselend. Goede begeleiding
Mijn dochter heeft het goed naar haar zijn gehad.
Zeer positieve feedback van onze dochter. Enthousiaste verhalen
Lokatie is top. Zo midden in de natuur. Mooie accomodatie. Netjes ook! Wat betreft organisatie niets anders dan lof. Kris was het enige meisje dat zich op had gegeven voor bushcraft, tussen allemaal jongens. Week van te voren zijn wij hier over ingelicht, en hadden de mogelijkheid om te switchen van kamp. Dat kon ook nog ter plekke, zelfs in de loop van de kamperen was dit nog mogelijk. Ik had een 4-daags kamp geboekt voor Kris, maar heb zelfs nog dag bij kunnen boeken. Top! En Kris vond het geweldig. Zeker ook daar waar het de begeleiders/kampleiders betrof! Heerlijk om je kind zo enthousiast te horen over de kampweek!
Leon wilde niet meer mee naar huis. dat zegt het al wel. Dat komt voor een belangrijk deel ook door Joyce, zijn "staffer".
Leuke, enthousiaste leiding, gezellige afwisselende programma's. Prima locatie in een mooie omgeving. Kortom een zeer geslaagde week.
Thomas was erg enthousiast en wat ons betreft is een kamp voor herhaling vatbaar.
Zeer enthousiaste leiders die overal aan denken. Toch hebben ze voor ieder kind persoonlijke aandacht. Na aankomst direct een brandoefening. Heel goed, want je weet maar nooit
Leuke leiding die een goede sfeer en gedrag wan de kinderen weet te creeren.
isis heeft een hele leuke week gehad en volop genoten!
Ik vul deze enquete samen met Amy in. Het was voor haar de 1e keer. Maar na dit kamp zeker niet de laatste keer. Zij heeft de hele week ontzettend veel plezier gehad en kijk ook met heel veel plezier terug op haar kampweek. Ook met de andere jongens en meisjes was het contact supergezellig. Wat haar betreft hadden er nog wel een aantal dagen aan vastgeplakt mogen worden, zo leuk heeft ze het gehad. Ze vond het alleen jammer dat er geen zeepkistenrace werd gehouden. Ach misschien volgend jaar. Heeft ze alvast wat om zich weer op te verheugen. Wat ik zelf als ouder heel leuk vond was om dagelijks het dagboek en het foto-album te kunnen lezen. Kortom: Alles Toppie. Keep up the good works en tot volgend jaar!!
Leuk vakantieverblijf. De bonte avond en de bivak waren super. Deze onderdelen er graag inhouden.
Ze ging maar voor vier dagen, maar wilde toch een hele week blijven, ondanks dat ze best wel een beetje een angsthaas is. Chapeau voor de begeleiding, ze heeft al een kamp voor volgend jaar uitgezocht.
Wat een super ervaring voor mijn 12 jarige zoon! Hij wil volgend jaar weer en later leiding worden! ;-)
De begeleiding heeft Wietse prima ondersteund, hij heeft wel wat specifieke aandacht nodig en dat is heel goed gegaan. Wietse is van zondag tot woensdag geweest, volgens afspraak. In die periode waren nog niet alle leuke spelonderdelen aan bod geweest, vooral het gamen 's middags in de praktijk brengen, dat was wel wat jammer.
het is een leuk kamp, maar soms zijn er tussen de activiteiten te veel tijd. maar het kamp is zeker aan te raden omdat aardige leiding en aardige mensen meestal.
Aan het begin was er aandacht voor medicatie Noteren en bewaren van waardevolle bezittingen Bij activiteiten en vrije tijd was er altijd staf bij de kinderen en ze speelden ook mee. Kinderen hebben een kaart naar huis gestuurd.
Wij vinden het erg vervelend om dit te lezen en er is inmiddels ook uitgebreid contact geweest met de ouders van Leander. Als organisatie hebben wij hele duidelijke kaders waarbinnen wij werken en onze staf wordt uitgebreid getraind. Daarbij staat de veiligheid en gezondheid van de kinderen bij ons bovenaan de lijst. Wij vinden het erg jammer dat bepaalde verwachtingen niet overeenkomen. Team Club Adventure
De cijfers zijn door Isa zelf gegeven en ze kwam dan ook zichtbaar enthousiast terug. Jullie hebben meer dan voldaan aan de verwachtingen. De foto's op internet waren voor de thuisblijvers geweldig. Fijn om op afstand een beetje mee te kijken en te zien hoe goed ze zich vermaakte. Stelde mij in ieder geval gerust!
Lars heeft vooral genoten van de buitenactiviteiten.
Tristan heeft het super goed naar zijn zin gehad! Twee dagen na afloop van het zomerkamp vertelt hij nog steeds vol enthousiasme over zijn belevenissen. Gisteren keken we op de website naar het fotoalbum en Tristan vroeg of hij volgende week nog een keer op kamp kon gaan. Dat gaat niet door, maar volgend jaar zal hij er naar alle waarschijnlijkheid weer bij zijn!
Super leuk! Je komt in je eentje en gaat weg als een groep. je hebt altijd wat te doen en verveelt je nooit!
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Club Adventure Zomerkampen organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!