4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede structuur, correcte begeleiding, professioneel opgezet. Kinderen zijn enthousiast. Met een meer dan goed gevoel laat ik de kinderen op vakantie gaan bij ClubAdventure. Ik heb andere organisaties meegemaakt maar halen het absoluut niet qua standaard in vergelijking met deze jeugdvakantie mbt tot structuur, omgangsvormen en sowieso waar je je kind uberhaubt wilt achterlaten. ClubAdventure verdient echt mijn aanbeveling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wouter vond het een erg leuk kamp, leuk voor zijn leeftijd en afwisselend. Goede begeleiding

• Opmerkingen/ suggesties/ tips: Misschien iets centralere lokatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft het goed naar haar zijn gehad.

• Vakantiekamp: Girls Only
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Bedtijden werden wel erg striks ( krampachtig) gehanteerd voor een vakantie kamp week. Als ouder vind ik de kampprijs wel aan de hoge kant in vergelijking met andere vakantiekampen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positieve feedback van onze dochter. Enthousiaste verhalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lokatie is top. Zo midden in de natuur. Mooie accomodatie. Netjes ook! Wat betreft organisatie niets anders dan lof. Kris was het enige meisje dat zich op had gegeven voor bushcraft, tussen allemaal jongens. Week van te voren zijn wij hier over ingelicht, en hadden de mogelijkheid om te switchen van kamp. Dat kon ook nog ter plekke, zelfs in de loop van de kamperen was dit nog mogelijk. Ik had een 4-daags kamp geboekt voor Kris, maar heb zelfs nog dag bij kunnen boeken. Top! En Kris vond het geweldig. Zeker ook daar waar het de begeleiders/kampleiders betrof! Heerlijk om je kind zo enthousiast te horen over de kampweek!

• Vakantiekamp: Forest Village
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Enige wat ik op te merken heb is dat ik het wel behoorlijk prijzig vind (dit omdat ik het alleen moet bekostigen als alleenstaande ouder zonder alimentatie van de vader....aar dat is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Maar voor 2-verdieners is het financieel allemaal veel beter te behappen!)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leon wilde niet meer mee naar huis. dat zegt het al wel. Dat komt voor een belangrijk deel ook door Joyce, zijn "staffer".

• Leeftijd: 5 - 8 jaar
  • Vakantiekamp: Dier en Zoo
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: veel werk, maar leuk voor de thuisblijvers: iets uitgebreider dagboek, misschien per vajantiekamp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke, enthousiaste leiding, gezellige afwisselende programma's. Prima locatie in een mooie omgeving. Kortom een zeer geslaagde week.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Thomas was erg enthousiast en wat ons betreft is een kamp voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer enthousiaste leiders die overal aan denken. Toch hebben ze voor ieder kind persoonlijke aandacht. Na aankomst direct een brandoefening. Heel goed, want je weet maar nooit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke leiding die een goede sfeer en gedrag wan de kinderen weet te creeren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

isis heeft een hele leuke week gehad en volop genoten!

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: het eten kreeg een min

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vul deze enquete samen met Amy in. Het was voor haar de 1e keer. Maar na dit kamp zeker niet de laatste keer. Zij heeft de hele week ontzettend veel plezier gehad en kijk ook met heel veel plezier terug op haar kampweek. Ook met de andere jongens en meisjes was het contact supergezellig. Wat haar betreft hadden er nog wel een aantal dagen aan vastgeplakt mogen worden, zo leuk heeft ze het gehad. Ze vond het alleen jammer dat er geen zeepkistenrace werd gehouden. Ach misschien volgend jaar. Heeft ze alvast wat om zich weer op te verheugen. Wat ik zelf als ouder heel leuk vond was om dagelijks het dagboek en het foto-album te kunnen lezen. Kortom: Alles Toppie. Keep up the good works en tot volgend jaar!!

• Vakantiekamp: Forest Village
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Amy: niet iets op de site zetten terwijl we dat helemaal niet gaan doen (zeepkistenrace) was echt verder vet gaaf, gezellig, spannend en super leuk. Kleine suggestie: de foto's op het fotoalbum waren niet altijd even scherp wat ik zelf ontzettend jammer vind. Misschien is het mogelijk om per kamponderdeel een cameraatje in te zetten in plaats van een mobieltje. Verder is er absoluut geen commentaar, kritieke o.i.d. Hartelijke groet, Amy Roeten en haar moeder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk vakantieverblijf. De bonte avond en de bivak waren super. Deze onderdelen er graag inhouden.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Het was vaak onrustig op de slaapkamer. Bij misdraging op de slaapkamer werd gedreigd met verwijdering van het kamp of melden bij het hoofd. Wellicht is het beter om ze eerst op een ander bed te laten slapen, daarna op een andere kamer leggen of bij de leiding laten slapen. Misschien uitsluiten van een bepaald onderdeel de volgende dagl. Als laatste strohalm kun je tot verwijdering van het kamp overgaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze ging maar voor vier dagen, maar wilde toch een hele week blijven, ondanks dat ze best wel een beetje een angsthaas is. Chapeau voor de begeleiding, ze heeft al een kamp voor volgend jaar uitgezocht.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Door haar lengte was er geen mountainbike voor haar en nog iemand beschikbaar, en ze kon hier door ook niet mee doen aan de avonturenbaan, dat was wel jammer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een super ervaring voor mijn 12 jarige zoon! Hij wil volgend jaar weer en later leiding worden! ;-)

• Vakantiekamp: Ponykamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding heeft Wietse prima ondersteund, hij heeft wel wat specifieke aandacht nodig en dat is heel goed gegaan. Wietse is van zondag tot woensdag geweest, volgens afspraak. In die periode waren nog niet alle leuke spelonderdelen aan bod geweest, vooral het gamen 's middags in de praktijk brengen, dat was wel wat jammer.

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Verdelen van camp/spelonderdelen over de gehele week. Zodat kinderen die niet zo lang van huis kunnen ook aan alle onderdelen mee kunnen doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het is een leuk kamp, maar soms zijn er tussen de activiteiten te veel tijd. maar het kamp is zeker aan te raden omdat aardige leiding en aardige mensen meestal.

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: minder tijd tussen de activiteiten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aan het begin was er aandacht voor medicatie Noteren en bewaren van waardevolle bezittingen Bij activiteiten en vrije tijd was er altijd staf bij de kinderen en ze speelden ook mee. Kinderen hebben een kaart naar huis gestuurd.

• Vakantiekamp: Bushcraft
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Leander is ziek terug gekomen van het kamp. De kinderen moesten blijkbaar in de regen activiteiten doen en met natte kleren rondlopen tot de activiteiten afgelopen waren. Ik verwacht dat de staff alles had moeten doen om te voorkomen dat kinderen ziek worden. Leander heeft op donderdag aan de staf verteld dat hij zich niet goed voelde. Staf heeft geen actie ondernomen. Ik verwacht dat ze de ouders moeten informeren zodat we als ouders met het kind beslissen of we hem komen ophalen. De staf moet proactief kinderen in de gaten houden of alles goed met hun is. In dit geval heeft Leander het initiatief genomen om hun te informeren en gebeurde toch niets. Leander is vier dagen thuis en hij is nog ziek. We zijn bij de dokter geweest en hij slikt medicijen. Verder heeft Leander op vrijdag (de laatste avond) zijn medicijnen vergeten te nemen. Staf was niet alert daarop. Voor een kamp van een week verwachten wij dat de staf beter let op het welbevinden en de gezondheid van de kinderen, niet alleen op het doen van leuke activiteiten. Om te concluderen, vind ik dat de staf of niet goed getraind of niet niet volwassen genoeg was om de kinderen te begeleiden zoals het hoort bij zo een weekkamp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De cijfers zijn door Isa zelf gegeven en ze kwam dan ook zichtbaar enthousiast terug. Jullie hebben meer dan voldaan aan de verwachtingen. De foto's op internet waren voor de thuisblijvers geweldig. Fijn om op afstand een beetje mee te kijken en te zien hoe goed ze zich vermaakte. Stelde mij in ieder geval gerust!

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Op de foto's kwam het geheel wel wat massaal op me over, maar dat is meer een indruk op afstand dan het gevoel waarmee Isa thuiskwam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Lars heeft vooral genoten van de buitenactiviteiten.

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Als een kind naar de leiding gaat met het verzoek om een andere slaapplaats (i.v.m. erg rumoerige kamergenoten), is het een beetje vreemd dat tegen hem "nee" gezegd wordt, en dat als één van de ouders belt het wel geregeld kan worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tristan heeft het super goed naar zijn zin gehad! Twee dagen na afloop van het zomerkamp vertelt hij nog steeds vol enthousiasme over zijn belevenissen. Gisteren keken we op de website naar het fotoalbum en Tristan vroeg of hij volgende week nog een keer op kamp kon gaan. Dat gaat niet door, maar volgend jaar zal hij er naar alle waarschijnlijkheid weer bij zijn!

• Leeftijd: 5 - 8 jaar
  • Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leuk! Je komt in je eentje en gaat weg als een groep. je hebt altijd wat te doen en verveelt je nooit!

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Betere wc's!

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure Zomerkampen organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!