Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ouders en kinderen waarderen in het algemeen de gevarieerde activiteiten en de vriendelijke begeleiding. De veiligheid, duidelijke communicatie en professionele staf komen vaak terug in de ervaringen. Het kamp wordt regelmatig beschreven als goed georganiseerd en aantrekkelijk, met zowel buitenactiviteiten als thema-activiteiten. Veel families bevelen het aan op basis van wat hier is gedeeld.
Het Grijze Jager kamp was dit jaar ook weer erg geslaagd voor onze 11-jarige dochter. De leiding heeft weer veel gedaan en was weer goed enthousiast. Het eten was goed verzorgd. De kinderen zijn niets tekort gekomen. Het was een zeer geslaagde week. Dit was de derde keer dat onze dochter naar het Grijze Jager kamp is geweest. Volgend jaar gaat ze zeker weer, dus voor haar is het een terugkerend zomerfeestje.
20 July 2026
Andrea
Bentelo
De kinderen worden gelijk meegenomen in t verhaal. Ze leren via actie en spel samenwerken, uitdagingen aangaan en komem even helemaal los van thuis. De staf nam het thuisfront mee in hun verhaallijn. Dus ook wij als ouders konden meegenieten van alle avonturen die ze beleven. Mijn kind heeft genoten en wilt volgend jaar weer!
20 July 2026
Nynke Vrolijk
Utrecht
They plan everything so well, and updates are very on time and completed. Will recommend other parents to join.
19 July 2026
Jodie
Nijmegen
Leuk
19 July 2026
H
W
Onze zoon (5) vond het in eerste instantie erg spannend om op (dag)kamp te gaan - nieuwe omgeving, nieuwe mensen, veel onbekendheid. Maar toen hij daar na een halve dag overheen was, vond hij het het allerleukste van de (zomer)vakantie en wilde hij nog een week gaan! Het fijnst was de plek en alle activiteiten: zo veel spel en mogelijkheden om je uit te leven! Hij vond het bomenklimmen en naar de speeltuin gaan (Outdoor Kids) het allerleukst.
2 September 2025
Malinda
Elburg
Heel leuk kamp, het eten was heerlijk en hele leuke spelletjes. Ik heb genoten en kom zeker volgend jaar weer terug.
27 August 2025
Venry
Beneden Leeuwen
Heel veel elementen die in de boeken aan bod komen, werden gedaan tijdens het kamp. Heel erg leuke week. Absoluut een aanrader voor fans van de Grijze Jager.
23 August 2025
Dimitri Vellemans
België
Het was goed georganiseerd en onze dochter heeft de tijd van haar leven gehad.
22 August 2025
Katja
Dronten
Volgend jaar weer!
22 August 2025
Aaron
Emst
Mijn kinderen waren erg enthousiast over alle leuke activiteiten. Dank voor de mooie ervaring!
Eveline
Den Haag
Onze dochter was voor het eerst op een 3 daags kamp. Ze heeft enorm genoten! De begeleiders hebben wij als professioneel ervaren. Er werd goed opgelet of de kinderen waren ingesmeerd, elke avond een controle op teken en de kinderen sliepen op tijd. Voor ons als ouders heel erg fijn! Elke dag een lading foto's en een leuk verhaal. Volgende jaar gaat onze dochter weer! Autorit naar Overasselt (en daarna heerlijk dagje Nijmegen of naar de Zweef in Malden) was het met dan waard!
Sophie
Hilversum
Mijn kinderen zijn nu alweer voor het derde jaar achtereen bij een van de kampen van Club Adventure in Overasselt geweest. Ze hebben het er altijd snel naar hun zin en vinden de activiteiten altijd leuk. Ook bij slecht weer hebben ze het naar hun zin gehad. Dit jaar waren ze bij het Grijze Jagerkamp. Een echte aanbeveler voor de fans :-)
H van G
Wijchen
Onze zoon Abel is op Grijze Jager kamp geweest. Het overtrof onze verwachtingen! Gelijkgestemde kinderen die allemaal houden van lezen & van spannende activiteiten buiten. Alle activiteiten zijn opgehangen aan het thema. Ze beleven de week alsof ze in opleiding zijn tot Grijze Jager. Abel ging er volledig in op en vond het heerlijk! En dat terwijl hij het vooraf best wel spannend vond om een week weg van huis te gaan alleen. Alle lof voor de kampleiding & voor de voorbereiding van de week. Hij heeft het nu al over volgend jaar en zelfs al over wanneer hij zelf kampleiding zou mogen worden ;-). Bedankt en tot volgend jaar!
Marieke
Amsterdam
Mijn dochter van 9 heeft een superleuk adventurekamp gehad, met gevarieerde activiteiten en fijne begeleiding.
Madelon
Amsterdam
Dit was voor onze dochter de eerste keer op kamp en meteen ook met overnachten erbij. Dat vonden wij als ouders best spannend. Maar het ging uitstekend en ze wilde dan ook graag verlengen naar een hele week. We konden elke dag even bellen en dan hadden wij een blij kind aan de telefoon dat zich duidelijk vermaakte. De telefoontjes duurden dan ook maar kort, want er moest snel weer verder gespeeld worden!
17 August 2025
Suzanne
Almere
Onze kinderen komen al vele jaren bij Club Adventure (Bushcraft, Survival, Grijze Jagers), en ieder jaar is het er weer een feestje. Leuk ook dat veel van de begeleiders jaarlijks terugkeren en je kinderen meteen bij aankomst herkennen en hun naam nog weten. De jongste weet nu al dat ze volgend jaar weer naar de Grijze Jagers wil. Niets dan complimenten!
14 August 2025
Mirthe
Noord-Holland
Ik vond het geweldig, avontuurlijk, spannend en leuk. En volgend jaar wil ik zeker terug.
14 August 2025
Emma Nahon
Breda
Ze heeft een toffe week gehad! De begeleiders waren lief voor haar en de activiteiten sloten helemaal bij haar belevingswereld aan. Het eten vond ze lekker behalve de nasi. Heel fijn dat er een vega- optie was. Enkel het telefoonbeleid had voor mij anders gemogen: een schermvrije week had mijn voorkeur gehad en bellen met een toestel van de organisatie alleen als er iets aan de hand was. Een zelfgeschreven postcard te ontvangen had ik ook leuker gevonden dan haar via de ouderapp “in de gaten te houden”.
8 August 2025
Frieda Freundlich
Eindhoven
Onze 3 zonen nu twee zomers op rij naar outdoor en survival camp gegaan. Omdat de jongste 5 was, voor hem en halve week geboekt, maar na dag 1 had hij aan de hele week te werken blijven. Goed georganiseerd. Prachtige lokatie. Leuke activiteiten.
7 August 2025
Dorith
Amsterdam
Mijn zoon van 11 vond het kamp geweldig. Dat zagen we terug in zowel foto's als de mooi geschreven verhalen in de app en het dagelijks telefoonmoment. De leiding was betrokken, leuk en kundig. Hij heeft echt genoten van de activiteiten die er waren en veel lol gehad. Veel elementen van de boeken kwamen terug. Het slapen ging prima. Het eten was volgens hem ook lekker en genoeg. Hij kwam alleen, net als diverse andere kinderen. Dit maakte niet uit: hij had snel aansluiting en heeft er diverse vrienden gemaakt. Toen we hem na een kleine week ophaalden was hij ontzettend moe en heel erg enthousiast. Hij wil volgend jaar weer!
6 August 2025
Melanie
Amersfoort
Dit jaar is onze zoon voor de tweede keer mee geweest op kamp. Na een goede ervaring vorig jaar wilde hij dit jaar graag weer. En ook dit jaar was het weer top! Hij heeft echt weer een top week gehad! Super goed verzorgd en hele leuke dingen gedaan! Volgend jaar weer als het aan ons ligt!
Game & Reality Camp
4 August 2025
Anne Rasmussen
Leiderdorp
Onze zoon is vier dagen en drie nachten op survival kamp geweest met club adventure. Hij heeft genoten! Met name de bivaknacht, met alles wat daarbij kwam kijken, vond hij fantastisch. Hij was heel enthousiast over de begeleiding van Katy en Niels: twee enthousiaste toppers die hem een heel goed gevoel gaven. De dagen vlogen voorbij. Zaterdag haalden we hem helemaal moemaar heel enthousiast op. Groot succes, dit kamp!
Jonneke
Den Haag
Het was erg leuk en een leuke ervaring! Het eten was lekker. De activiteiten waren erg leuk en ik zou er graag nog een jaar gaan!
Just Girls Camp
Rita
Arnhem
Aldus onze 13-jarige. Veel geleerd, gedaan, gespeeld, gegeind, vrienden gemaakt. Leuke activiteiten. Als ouders: communicatie prettig, leuke verhalen in de app.
Eef
Utrecht
We deden verschillende activiteiten en dat was leuk. De leiding probeerde het voor iedereen leuk te maken en dat is goed gelukt! Volgend jaar wil ik heel graag weer naar het Grijze Jagerkamp!
29 July 2025
Dante
Den Haag
Club Adventure Zomerkampen organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar.
Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.
Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt