Met 6 volwassenen in 1 chalet zou het wel krapjes zijn... met kleine kinderen is het prima te doen denk ik. Dit komt doordat de kamers wat klein en de bedden wat krap zijn voor grotere mensen.
ik zou het niet weten we waren tevreden
nee
De afhaal gaat om 2100 uur dicht. dit zou iets langer mogen als het mooi weer is.
Misschien meer borden en bekers i.v.m. Afwasmachine je moet nog vaak afwassen, en voor de kleine kinderen eigen springkussen ,ze worden verdrongen door de grote die springen de kleintjes eraf,schelpen pad erg lastig met buggy en kinderwagen ,en voor kinderen erg gevaarlijk,vallen en krijgen stukjes in hun knieën niet prettig.misschien grotere speeltuin kleintjes.verder prima camping.
Bij slecht weer is de happy fun beach een super uitkomst. Het binnen zwembad is echter voor de capaciteit van het park veel te klein en weinig uitdagend voor de doelgroep!
glij banen buiten, niet echt uitdagend voor de kinderen, mag wat uitdagender.(de water toevoer mag iets meer dan gaan ze al iets sneller, nu lig je bijna stil.) zwembad binnen bij slecht weer zeer druk, en klein.
er mag wel wat gedaan worden aan het harde rijden van auto's er staat 10 km bij de poort maar er wordt heel hard gereden(wij stonden op veld walvis 1 en 2 )we hebben regelmatig ons hart vast moeten houden dat er weer een of ander racecoureur voor bij kwam blazen jammer is ook dat er geen hondenveld is aan het water of een paar plaatsen dat zou ook leuk zijn het zo ook mooi zijn als je gewoon overal met contant geld kan betalen
De horeca liet wat te wensen over. In de funbeach moest je heel lang wachten omdat er te weinig personeel was. De manier van bestellen werkte ook niet mee aan de snelheid. Eten en drinken scheiden zou n betere optie zijn denk ik. En wat ik miste was een kampwinkel. Hoeft niet een uitgebreide supermarkt te zijn, maar even iets kunnen halen voor t eten s avonds (stukje vlees, wat groente, fruit, chips ed.) Zou wel heel fijn zijn.
Super dat er aan ons verbeteringen werden gevraag voor het privé sanitair. Haakjes buiten voor theedoek etc., afschot aanpassen, groter aanrechtblad en afdakje, iets bredere bestrating bij de afwasplaats, mogelijkheid voor het ophangen van een klein wasrekje (geen wasgoed tussen de bomen). Personeel: het personeel in de Happy fun beach komt onervaren en ongeïnteresseerd over. Als je bij de balie staat krijg je niet het gevoel dat ze je willen helpen. Ze laten niet weten dat ze je zien staan en als je aan de beurt bent dn kan er geen "goede middag, waar mee kan ik u helpen?" van af. Er wordt gewoon niets gezegd. We hebben 2x tosties 3 tosties besteld en tot 2x toe ging de complete bestelling fout. Bovendien werden we weggestuurd met een 'melder' zonder informatie over hoelang het zou duren. Al je wilt lunchen en het blijkt dat er net een order is binnengekomen voor 10 tosties, dan is dat handig om er bij te vermelden dat het wat langer duurt. Het springkussen is onveilig als er geen toezicht van personeel is. Oudere kinderen gaan namelijk boven op de 'haaienkop' zitten en hebben dan geweldig uitzicht! Super leuk want de bek gaat dan dicht en dan kunnen er geen kinderen meer in. Wat minder leuk als er net een kindje van 2 in 'de bek' zit. Die wordt platgedrukt in de bek en heeft niet de kracht om zelfstandig er uit te kruipen en kan stikken. Onze kleindochter hebben we ooit eens uit een soortgelijke situatie bij de efteling moeten redden. Ik heb hier de eerste avond melding van gemaakt met als gevolg dat direct alle kinderen van het luchtkussen werden gebonjourd en dat het luchtkussen leeg liep. Binnen 1 minuut was het luchtkussen leeg terwijl er zeker 15! kinderen groot en klein op aan het spelen waren. Er werd niet gekeken of er kinderen nog op het speelkussen aanwezig waren op het moment dat dit kussen leeg liep. Onverantwoord om dit zo te doen. We zaten bij het zandstrandje t.o. de dolfijn. Dit strandje is duidelijk voor 'de kleintjes' gezien de leuke water en zandtafel. De bodem loopt ook minder snel af. Het zou voor de kleintjes fijn zijn als er een klein gedeelte (bij de zandtafel) vrij zijn van bootjes. Er waren op een bepaald moment veel opblaasbootjes in dat kleine water. kinderen (en volwassenen!) in bootjes zien tijdens het peddelen vaak niet dat ze perongeluk over een kleintje varen. Tot 4 meter in het water Een stukje met touw afzetten rond de zandtafel is een stuk veiliger voor de allerkleinste. Natuurlijk laat je je kind nooit zonder toezicht spelen, maar op een leeftijd van 4 jaar hoef je er ook niet op een afstand van 2 meter bij te gaan zitten voor de veiligheid. Als er s-morgens de meeste gasten komen voor croissants dan zou het handig zijn om die als eerste af te bakken in plaats van eerst manden vol met appelflappen, kaiserbroodjes en stokbroden. Dan hoef je niet een half uur te wachten. Kwestie van even de vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Wij hadden privé sanitair, echt super en helemaal als je kleine kinderen hebt. Maar ook hier een behoorlijk gevaarlijke situatie. Het water was kokend heet en in de douche was geen veiligheidskraan. De afstemming van de kraan luistert nauw, een tikje tegen de kraan en je staat onder een loeihete douche. Onveilig om kinderen zelfstandig te laten douchen terwijl dit toch moet kunnen vanaf 4 jaar. Kranen met temperatuurbeveiliging zou ik zeker aanraden. Je kan ook de temperatuur in de boiler afstemmen, 50 graden is heet zat om af te wassen en te douchen. Scheelt ook nog energie. We hebben overigens een super tijd gehad bij jullie. Juist omdat dit echt een kinderpark is en wij dus met onze kleindochter van 4 jaar hier waren viel ons deze 'kind-onvriendelijke' situaties op. Het zou ons zeker niet weerhouden om nogmaals bij jullie te boeken.
Dekbed controleren, zaten gele vlekken in. Is goed opgelost maar moet eigenlijk al op voorhand gedaan worden. Overloop spoelbak stingt van keuken en badkamer. Matrassen zijn erg slecht. Je voelde elke veer in het matras. Denk dat deze aan vervanging toe zijn.
De basic chalet 4 personen was te duur voor wat er voor kreeg. Te weinig ruimte. Chalet niet goed schoon veel stof. Savonds te luidruchtig, tijd 1:00uur veel te laat terug brengen naar bvb 2300uur. Glijbaan accomodatie erg verouderd banden glijbaan onveilig. Savonds geen goede verlichting terras en restaurant , bijna gevallen buiten bij afstap restaurant. De binnen zwembad was zeer klein , moeite niet waard. De camping is zeker geen 5 sterren aangezien de verbeterpunten .eerder 2 steren. Door onze ervaringen komen wij niet weer terug
Er zou bij de glijbaan met de banden eigenlijk een doorgeefsysteem moeten komen. Heel veel houden de band anders voor zichzelf... Gewoon in de rij en is er 1 geweest dan doorgeven aan de eerst wachtende dan komt iedereen aan de beurt!!!
Horren voor de ramen Meer gezelligheid bij terrasjes
Meerdere douchecabines en afwasplekken op het koraalbeach zijn zeer welkom, het betreft hier over een grote groep vakantiegangers, en hier regelmatig lang moeten wachten tot je aan de beurt bent voor het douchen.
1:De openingstijden Beach club voor volwassen tot 12.00 uur ???Box voor jongeren tot 01.00 uur. De volwassenen gaan dan nog even voor de tent of caravan zitten met een borrel waardoor je overlast krijg, bewaking komt langs. Is die tijd ook tot 01.00 uur dan gaan de volwassene naar bed en doen geen afterparty meer. 2. Bestel drank systeem in de club is echt waardeloos. Dit duurt veel te lang en niet voldoende personeel achter de bar die weet hoe het moet. 3. De winkel is niet wat je van een camping winkel zou verwachten. Aanbod heel summier. Voor een camping van deze grote is er meer uit te halen denk ik. Zeker in hoogseizoen niet voldoende. 4 Geluid in de club ( kas) is slecht. 5 Aanbod avonden met goede muziek is erg weinig. 6. Terras niet aantrekkelijk om in de avond te gaan zitten. Grote parasols met verlichting en warmte lampen nodigt uit om wel s àvond te gaan zitten. 7. Gras op de Kampeerplaatsen korter maaien en met regen vaker. Korter gras in ook sneller droog waardoor je niet alles in de tent/voortent/ caravan loop.
Wij vonden.het zwembad tegen vallen.. hij leek op.de.foto veel groter dan hij in werkelijkheid was.
Aansturing personeel horeca..geen leiding Te weinig doucheruimtes en qua familiedouches en kleine kinderen...
Geen honden uitlaat plaats/plek Geen terug koppeling van put val zoon waardoor we eerder weg zijn gegaan
heb ik in een contactformulier vermeld
Sanitair was vaak smerig en stonk. Personeel niet altijd even vriendelijk. Binnenzwembad en restaurant wel erg klein voor zo een grote camping
De aankomst vonden wij niet heel leuk. Er stond niemand om welkom te heten en het animatiemeisje zat bij de kleurplaten alleen maar te gapen. Overigens is dat helemaal goed gekomen.Met slecht weer is het zwembad wel klein voor dit grote park en die steentjes vonden wij een groot minpunt. Toezicht bij het zwembad ontbrak totaal,er waren vaak grote jongens met harde ballen in het zwembad aan het spelen en dat kan niet.De supermarkt heeft te weinig aanbod , je moet het park af voor boodschappen. Wat je kan halen is heel duur. ik kocht een flesje afwas en dat scheelde 2,15 euro met thuis. Theater zou nog kunnen worden toegevoegd aan het programma.
Vlonders bij de chatel waren aan het bladderen. Onze dochter had een flinke splinter in haar voet. Dus tip vernieuwe of opschuren. Toitel in de chalet rook sterk naar urine. Idee verfrisser erin ofzo.
wat bedoelt u hier in vredesnaam mee ?