Gezellige camping, genoeg vertier voor jong en oud. Enige nadeel: de steentjes rondom het zwembad. Erg pijnlijk aan je voeten.
- plas stonk (vooral vooraan) naar algen en moet worden schoongemaakt - restaurant was niet open, zelfs niet op de dag van de start/eindpunt van de Vechtdalfietsvierdaagse
-schoonmaak accommodatie is een dikke 7, kan beter; -verschrikkelijk zachte/slappe bedden; -water meer is bij mooi en warm weer bruin en stinkt; -vuilcontainers vaker legen, waren tijdens ons verblijf overvol.
Zowel voor jong en oud word er veel georganiseerd. SUPER. We komen zeker een keer terug.
Betere wifi en een supermarkt op het park zou het helemaal af maken
Het was een mooie en nette en gezellige vakantiepark . Ook het zwembad was een aanrader . vriendelijke medewerkers in café en restaurant
strandchalets staan op een mooie plek maar bevatten wel overbodige prullaria. deze ruimte kan beter benut worden met b.v. een klerenhanger om bij binnenkomst een jas op te kunnen hangen.
Het wandelen over de paden met los grint is niet comfortabel. Onder in het zwembad op de bodem lagen allemaal steentjes.
Slecht geslapen door luidruchtige jeugd die 's nachts voorbij blerde. Daar werd ook niet op gelet, net als op het zwerfaval wat ze achterlieten. Ook watergevechten in het sanitairgebouw vonden wij minder. Leuke camping, zeker voor gezinnen. Voor ons iets te groot en te luidruchtig
Zo doorgaan.
n.v.t.
Het recreatieteam was dit jaar minder dan andere jaren. Met name de sfeer en enthousiasme van een aantal dames was ver te zoeken. Bij het knutselen werden de kinderen niet gestimuleerd of leuke vragen aan gesteld. Joepie mag wat onze dochter betreft nog meer komen. Misschien ook soms over het veld? Knutselen mag gevarieerder als je 5 weken komt dan maak je drie keer hetzelfde. Dat hoeft vast niet. Er is genoeg te vinden op pinterest. Voor de jongens best wel veel te doen. We misten wel de grote luchtkussen activiteit op het voetbalveld. Toezicht op het zwembad mag beter. Het was soms erg druk en vooral met grote jeugd welke dan veel sprongen etc. Personeel in de horeaca was soms erg jong. Je merkte goed dat de mensen welke al langer werken het een stuk beter doen. Wachttijden zijn hierdoor te lang. Welkom op de aankomstdag door het animatieteam is leuk op de velden, maar in de beachfun niet uitnodigend genoeg. Enthousiasme ontbrak bij een aantal. Heb deze twee dames hier ook na een aantal dagen op aangesproken en tips gegeven :) Banden en glijbanen buiten zijn aan onderhoud toe. Ze gaan niet meer zo goed als eerder. Vloer naast de beachfun zakt een beetje door. Hier heb ik melding van gemaakt. Binnenzwembad mag iets groter, maar als het mooi weer is dan is dat minder nodig. Terras bij horeca mag in de avond wat gezellige met muziekje of band of verlichting etc. Tip iets meer personeel in horeca, let op enthousiasme animatie en zorg voor vaste mensen op terrein om een schoonmaak rondje te maken voor zwerfafval enzo. Kaart restaurant mag iets uitgebreider. Eten overigens wel heel goed !
Jammer dat de box niet open was in de herfstvakantie. Mijn zoon en zijn vriend van 13 hadden dat wel ontzettend leuk gevonden. Nu was er niet zoveel voor hun. De chalet vond ik iets te klein met zes personen.
Zwembad binnen te klein voor grote van park.
Voor de nazomer/winterperiode is het misschien een iets groter en uitgebreider zwembad wat aantrekkelijker. (In de zomer is dit totaal niet noodzakelijk, dus ik begrijp de beweegreden).
Het enige wat voor ons anders zou mogen zijn de gordijnen op de kamer van het stapelbed. Doordat ze ver van het raam afstaan is er veel lichtinval, hierdoor sliep mn zoontje van 3 pas tegen 22.30 in slaap. Aansluitende uv werende rolgordijnen zouden perfect zijn. Voor anderen met grotere kinderen is dit vast niet een probleem ;) wij liepen hier tegenaan alledrie de nachten.
Nette gezellige camping
niet meer gras maaien als het geregent heeft. of dan ook meteen opruimen. nu laten ze alles liggen. niet handig alles komt de tent en de caravan in met de kinderen. en de douch elke keer dan weer warm dan koud. niet fijn/ optie eenvaste mengkraan wat steed op de zelfde temperatuur blijft.
geen
Blijf zo gastvrij als nu,dan zal iedereen zich thuis voelen op de camping
na het grasmaaien zou het fijn zijn als het ook wordt opgeruimd. misschien meer wasmachines? wij vonden het jammer dat jullie gezellige restaurant eind augustus al dicht ging.
De vossenjacht is echt ongeschikt voor 4-5 jarigen, een aanpassing voor hen is nodig. Ook de voorbereiding van het kleurenspel was matig, bleek net van te voren incompleet! Het gekozen spel te vervanging was wederom echt niet geschikt voor de allerkleinsten.
Mooi park, veel voorzieningen, geschikt voor jong en oud. Ruime kavels, keurige caravans en voorzien van uitgebreide inventaris (chalet 6-persoons, comfort). We waren met kinderen en kleinkinderen, 23 mensen in totaal en verdeeld over vijf caravans. Mooi afgebakende terreinen. De moeite waard voor een schappelijke najaarsprijs.