Alles positief op n1 ding na. Zie onder leermomenten.
Geweldig park voor kinderen in alle leeftijden. Super dat de activiteiten voor kinderen zoals kanoën en bmx-en geen geld kosten.
Leuke vakantie gehad op een leuk park in een mooie omgeving, wel wat afgelegen.
Het is een mooi vakantiepark, en de plaatsen zijn ruim en netjes.
Warm welkom met lekkere appeltaart in de koelkast. Er word veel georganiseerd voor de kinderen van alle leeftijden. Kids niet mee te krijgen van de camping. De overdekte beach is werkelijk geweldig. Iedereen mag mee doen. Denk in de zomer zwemvijver ook super is. Ziet er in ieder geval ook zeer mooi en aantrekkelijk uit. Royale stacaravan met voldoende bergruimte en stopcontacten.
Mooi strand outdoor en indoor. Mooi openingsfeestje! Vaker zo'n feestje doen! Mooi sanitair waarbij de familiedouche ook goed beviel.
lekker rustig veel speelgelegenheden goed zwembad goed onderscheid tussen wel/geen huisdieren gebied
gast vrij en super voor de kinderen ook met het nieuwe overdekte strand super
Erg vriendelijk personeel. Veel te doen voor de kinderen.
Jammer dat ons park niet aan uw verwachting voldeed. Kunt u aangeven wat er tegen is gevallen. zodat wij hierin kunnen verbeteren?
mooi park, ziet er keurig verzorgt uit. goede voorzieningen voor pubers.
U heeft gelijk dat uw verwachting anders was wat betreft de animatie. Sorry hiervoor is onze fout zullen wij anders gaan communiceren. Wij waren die week ook nog met de verbouwing bezig, dus hebben wij hier geen aandacht voor gehad. Mocht u toch nog een keer besluiten terug te komen wil ik u gedurende dit seizoen u 5% korting aanbieden
Het is een mooi park met veel ruime plaatsen. Heerlijk gegeten in het restaurant.
Net toilet gebouw
appeltaart in koelkast als welkom. we kwamen al om 14 u aan en konden desondanks direct naar ons chalet.
Ik kan en heb Stoetenslagh reeds aanbevolen aan vrienden en collega's met jonge kinderen. Positief he ik ervaren de speel en leefruimte op de camping en de vele mogelijkheden om te spelen voor de kinderen
Ik ben het met u eens, wij hebben een nieuw systeem en willen eerst de meivakantie even kijken hoe het gaat! afgelopen weekend was het ook voor iedereen nieuw, dus iedereen moet zoeken dus dit kan ook een deel van het probleem zijn. Bedankt voor uw inpute, het houd ons scherp!
alles
klopt dit is ook te danken aan het nieuwe systeem dat alleen kan getest worden als er gasten zijn. Dit is afgelopen zaterdagmiddag gedaan door de leverancier. Bedankt voor uw inpute, wij zullen hier zeker iets mee doen!
Fantastisch mooie beach hal,waar tv aanwezig is. Wifi aanwezig. Nette camping voor jong en oud.
Prachtig opgezet park. We hadden een zeer mooi plekje. Waren leuke activiteiten voor de kinderen. (vooral BMX was top)
klopt, als u mij kunt aangeven hoeveel u mis bent gelopen, maak ik het over op uw bankrekening! De leverancier had het niet goed op egel! mailen aan jan@stoetenslagh,
Leuke camping
het is erg fijn om met kinderen op jullie camping te staan, ruime velden, veel speelmogelijkheden, overzichtelijk