prima ervaring. nu 2x geweest met de pasen en de hemelvaart. uitstekend bevallen.
Een mooi park, leuk aangelegd. Organisatorisch een drama.
inderdaad vervelend maar zoals u weet en gezien heeft is de pinautomaat al weer opgelost aan het einde van uw verblijf. Wij werken alleen met personeel vanaf 18 jaar in de bediening en achter de snackbar en ja dat ze er jonger uitzien? Wifi is duidelijk aangegeven dat we er mee bezig zijn en in de horeca is deze momenteel zeer goed, zoals u heeft kunnen constateren. Prijzen tja wat zal ik daarvan zeggen als u ons vergelijkt met de Beerzebulten kunnen we nog wel even!
Wij hebben een hele leuke vakantie bij jullie gehad. Het park was schoon, de toiletgebouwen waren ook schoon, het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. kortom geweldig!
Erg vriendelijk, mooie ruime plek, bij het water. Veel voor kinderen te doen
Een heerlijk verblijf gehad met 3 tiener jongens, heerlijke plek (esdoorn 19). Wellicht volgend jaar weer!!
Mooie grote velden, schoon toiletgebouw, camping ziet er gezellig uit.
Helemaal geweldig
bedankt mijn dag kan niet meer stuk groet jan van Veen
Het gras was wel erg lang. Na het maaien bleef het gras liggen, wat zeer irritant was.
U heeft helemaal gelijk van het gras! We maaien wekelijks, maar kunnen de groei niet voor blijven! Opruimen hebben we inmiddels ook gedaan maar door de snelle groei kun je dit resultaat niet zien! De extreme weersomstandigheden: veel regen en veel warmte maakt ons ook gek! Iedereen die een tuin heeft weet dit, momenteel is het extreem. Wij doen echt ons best maar worden hiervoor niet beloond sorry!
We hebben genoten.
Inderdaad groeit het gras door deze weersomstandigheden extreem! Wij maaien wekelijks, maar nog lukt het ons niet om het kort te houden.
Chalet luxer dan verwacht. De appeltaart bij aankomst was top! Goede mogelijkheid om binnen,en buiten te zwemmen. Veel ruimte. Erg vriendelijke medewerkers!!!
Veranda is een bijzonder onderdeel van het chalet.
De tent was goed en volledig ingericht en ligt heel leuk aan het water. Smaakvol en heel gezellig. Heerlijk dat er een badkamer in zit. En wat is het park ontzettend leuk ingericht met al dat groen, de veldjes en de verschillende waterplassen met speelgelegenheid voor kinderen.
- Prachtige camping, vriendelijk personeel, mooie verzorgde voorzieningen.
ruim chalet leuke dingen te doen voor kinderen
heel veel animatie voor de kinderen en ook bij slecht weer gezellig binnen met buiten gevoel in de Nieuwe Beatche house
zeer schone toileten
heerlijk restaurant,vriendelijk pesoneel op heel de camping volleybalvelden geweldig zeker met het redelijk slechte weer een uitkomst.
Wij pakken dat van BOX op. Sorry is ons geheel ontglipt door de drukte van de FunBeach, bedankt voor de tip!
Mooie camping! Ruime plekken! Geweldige vijver/meer, waar met mooi weer echt genoeg te doen is, ook voor iets oudere kinderen. De Happy Fun Beach was SUPER, helemaal omdat het in de week van 2-9 mei nogal regenachtig was. Heel enthousiast animatieteam! Lekker tapas-restaurant. Stoetenslagh-pas ideaal!
Bedankt voor uw opmerking, het is u waarschijnlijk, onze fout, niet goed uitgelegd maar u kunt inderdaad onbeperkt douchen. Hij stopt niet naar 4 minuten. Zonder sepkey hebben we ervaring dat er altijd weer gasten zijn en vooral kinderen die dan onder de douche gaan spelen. Vandaar dat het wel een must is. Bedankt voor uw tip wij gaan er iets mee doen
Krokante patatjes bij de snackbar. Receptiepersoneel heel behulpzaam. Betaalmethode als vervelend ervaren.
- Ruim opgezette camping met grote staanplaatsen - Veel groen - Heerlijke waterpartijen voor kinderen om te spelen - Leuk binnenstrand
Goede sfeer, gezellig en vriendelijk personeel. Happy fun beach erg leuk, leuk animatie programma voor alle leeftijden, eerste uur zwembad open voor alleen volwassenen.
Ideaal, die Happy Beach hal! Het meer met de kikkervisjes was voor onze jongens de meest fantastische ervaring van de hele vakantie.
De tubby splashbaan was heel leuk ook was de Happy Fun beach heel gezellig Erg leuke activiteiten!!
Binnenstrand erg leuk. Meer erg fijn. Fijn geholpen aan de receptie.