Iets te weinig douches en toiletten, stonde op sering
netjes , vriendelijk, vernieuwend
goede sfeer !!!
mooie ruime staplekken
Een zeer mooi aangelegd net park met enorm veel mogelijkheden.
Super mooie weekenden gehad met hemelvaart en Pinksteren
Leuke chalet! Mooie zwemgelegenheden. Erg vriendelijk personeel. Appeltaart in de koelkast is geweldig!
Wij zaten in een vrij nieuw strandchalet. Schoon en netjes.
Kastanje 15 is een rare plek om te staan, links en rechtsom lopen er steeds mensen langs onze tent. Het is een doorloop richting receptie. Jammer dat er bij de reservering fouten zijn gemaakt bij jullie waardoor wij met de familie niet op één veld stonden. Aankomst en vertrek verliep in ons geval ook niet erg soepel.
Veel te doen voor kinderen grote animatie erg leuk. Schoon sanitair en vriendelijk personeel.
Lekker gegeten in het restaurant en prima broodjes.
Mooi park met leuk meer met speeltoestellen Nette accommodatie en zeer schoon sanitair op het park. Behulpzaam personeel bij problemen/gebreken.
Super leuk park met veel faciliteiten voor jong en oud!
mooie opstelling van caravan op de veldjes. Supermooi met veranda eraan. Prijs kwaliteit verhouding is heel netjes. Hemelvaart weekend geweest samen met vrienden en kinderen. Konden zonder problemen bij elkaar staan was allemaal super geregeld door de medewerkers. Mooi aangelegd allemaal en alle faciliteiten zoals binnenbad, snackbar restaurant en speelvijver zijn top!
Ruime plekken en netjes en vriendelijk geholpen. Sanitair wordt regelmatig schoongemaakt.
Happy fun beach erg leuk!!!
rest van de familie verbleef in 2 chalets. positief dat chalets en kampeerplaats op zelfde veld zijn.
een prachtig ruim veld de taxus leuk zwembad binnen mooie roei en zwemvijver we hebben het erg naar onze zin gehad
Mooie camping, alles snel geregeld bij de receptie, ook goed geholpen
ja het is een goede "commerciële" camping, zie onderstaande opmerking.
Super netjes op t park sanitaire voorzieningen
Leuke camping met veel activiteiten. Happy fun beach helemaal top!!!
Vriendelijke medewerkers, op alle plaatsen