Erg kindvriendelijk, animatie dik in orde, vriendelijk personeel, erg goeie kok voor een campingrestaurant!, sanitair op camping goed, technische dienst snel aanwezig.
Wij boekten een chalet met 3 slaapkamers; Iep 9: wat een ruimte! enorme woonkamer, heerlijke rustige plek aan de bosrand, veel privacy. De inrichting van het chalet is gedateerd; maar dat kan je verwachten voor de prijs.. dus dat geeft niet: maar de enorme woonkamer met banken heerlijk. veel kastruimte. goede grote vriezer! oven, grill etc. erg comfortabel! Het meertje is dichtbij. Kortom: de caravan is super!
huisje was prachtig, loungebankje buiten was stuk maar werd direkt vervangen, schone rooster voor bbq was ook heel fijn, heerlijke plek vlak aan het water
Mooi weer
Muizen is op dit in de natuur een algemeen probleem, en is nooit te voorkomen! Ik begrijp uw reactie en vind het ook zeer ongepast als u een vergoeding heeft gekregen ondanks dat u zelf eerder weg bent gegaan. Dat u dit niet verteld. U denkt dat muizen heel makkelijk te bestrijden zij, maar dat is natuurlijk niet zo, anders hadden wij het al opgelost!
een hele mooie vakantiepark voor jong en oud, en met mooi weer is het helemaal genieten. menu kaart ruim voldoende keuzes en lekker. Verder goede service betreft onze wc had lekkage en na twee dagen kregen we een nieuw toilet.
Leuke annimatie
Vriendelijk personeel en genoeg te doen in the beach en op decamping. Gezellige veldjes voor veel contact.
Het was heerlijk rustig, kids hebben zich goed vermaakt. En heerlijk gegeten in jullie restaurant
We hebben samen met onze kinderen een leuke vakantie gehad op Het Stoetenslagh!!!
Het appeltaartje heel leuk idee
Leuk park met een leuk zwemmeer, mooi plaatsen en sanitaire voorzieningen zijn goed.
netheid sanitair, leuke uitstraling steigerhouten meubels, zwembad, nix beleid, veel animatie voor alle leeftijden, ruime kampeervelden,
Leuke camping voor kinderen, veel te doen.
Netjes, schoon, actief, goede sfeer.
nette camping, gastvrij. Leuk animatie team met leuke activiteiten voor de kinderen.
funbeach,strand
Gewoon goed
Sanitair gebouw vies. Klacht over verlichting in sanitair gebouw na een week nog niet verholpen(lamp kapot)
Wij vonden het een erg mooie camping met een positieve sfeer. Wij waren gelijk in de eerste week van de vakantie met een tiener, was toen nog wel heel erg rustig en nog weinig leeftijdsgenoten in die week. Tweede week kwam zijn vriendin en ze hebben zich uitstekend vermaakt!
Mooie ruime kampeerplaats.
mooi groot uitgebreid park met veel voorzieningen, goede animatie voor zowel jong en oud. Wij hebben er een top vakantie gehad.
Er wordt te hard gereden op het park, en mensen laten hun honden poepen op het park, en ruimen het niet op
restaurant bediening is slecht, menukaart is te summier. meer toezicht voor kleine kinderen is wenselijk.
Leuke animatie, alleen als er een prijs per ploeg verdeelt word zorg er dan voor dat alle kinderen er een krijgen en niet een beker verloten. Dit is heel vervelend voor de kinderen die de prijs wel winnen maar niet krijgen.