4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg kindvriendelijk, animatie dik in orde, vriendelijk personeel, erg goeie kok voor een campingrestaurant!, sanitair op camping goed, technische dienst snel aanwezig.

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: Ook stranddouche bij peuterstrand (bij de chalets), WiFi is waardeloos, meer punten om vuilnis heen te brengen, bij verblijf van 2 weken mag het huis best na 1 week schoongemaakt worden en van schone lakens voorzien. Als je maar een week blijft, dan gebeurt dat ook.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij boekten een chalet met 3 slaapkamers; Iep 9: wat een ruimte! enorme woonkamer, heerlijke rustige plek aan de bosrand, veel privacy. De inrichting van het chalet is gedateerd; maar dat kan je verwachten voor de prijs.. dus dat geeft niet: maar de enorme woonkamer met banken heerlijk. veel kastruimte. goede grote vriezer! oven, grill etc. erg comfortabel! Het meertje is dichtbij. Kortom: de caravan is super!

• Verbleven in: Chalet budget 6 pers
  • Leermomenten: De bedden in de caravan zijn een drama door de matrassen. Mijn dochter van 13 rolde meerdere malen uit bed (wat nooit gebeurd!).. Wat ons erg tegenviel was de animatie voor de leeftijd 12 en ouder. De box lijkt heel leuk op youtube; maar in werkelijkheid een saaie hangplek die niet echt aanspreekt. Dat had een stuk leuker gemogen! Ook overdag was er voor die leeftijd niet veel te beleven wat hen aanspreekt.. Kleine minpunten aan caravan: deksel van prullebak past niet (stinkend huisvuil.. en vliegen), het kraantje van het aanrecht is een mini-straaltje.. geen waterdruk.. En er is geen trapje voor de 2e deur van de caravan.. zeer hoge opstap!

4 sterren: goede service, goed behandeld

huisje was prachtig, loungebankje buiten was stuk maar werd direkt vervangen, schone rooster voor bbq was ook heel fijn, heerlijke plek vlak aan het water

• Verbleven in: Strandchalet
  • Leermomenten: wij zaten weekend in strandchalet en daarna midweek in safaritent, maar in strandchalet vonden wij lege tamponhulzen en was badkamer niet schoon, in safaritent zelfs 3 tampons en een bh op de plank en daar was de keuken erg vies, ook vloer niet schoon (dit heb ik ook doorgegeven aan receptie)

2 sterren: slechter dan verwacht

Mooi weer

• Verbleven in: Chalet comfort
  • Leermomenten: We hadden een muizenprobleem in het huisje (137) wat bij jullie bekend was. Gezien de lokdoos met gif in het aanrechtkastje. Het gehele keukenblok was voorzien van muizenuitwerpselen, er was daar geen plek waar het niet lag. Alles wat wij uit het keukenblok gebruikt hebben moesten wij eerst afwassen en dan had ik er nog een nare smaak bij. Indien gewenst kan ik u er een video opname laten toe zenden van de wantoestanden in het keukenblok. Wij hebben het meteen gemeld aan een paar medewerkers van u die toevallig rondreden in de golfkar. De eerste reactie die wij kregen was dat het schoonmaak bedrijf niet goed had schoongemaakt en dat alles was dicht gekit en er geen muizen meer binnen konden komen. De volgende morgen lagen er weer verse uitwerpselen en ik heb een medewerker van beheer gevraagd of er wat aan gedaan kon worden. Het antwoord was weer dat alles gekit was en het niet mogelijk was dat ze binnen konden komen. Conclusie van mij was dat er in het huisje een muis was achter gebleven en ik heb hem gevraagd om vallen. Ik heb 2 vallen gekregen en gezet en de volgende morgen waren ze beide gesprongen en zat er 1 muis in de klem. Deze avond hoorde ik gerommel in de bestekbak in het keukenblok wat op zich niet verwonderlijk was omdat hier ook muizenuitwerpselen in zaten. Op een gegeven moment waren wij de muizen zat en ben ik naar de receptie gegaan om nog een keer te vragen of ze de gaten waar de muizen langskwamen te dichten. Om een probleem voor jullie te voorkomen heb ik een medewerkster van jullie in de gang aangesproken en toevallig had zij net contact gehad met mijn echtgenoot Trudy Meindertsma en de situatie ter plekke bekeken. Haar mening was de zelfde die wij ons gehele verblijf al hadden. Het was niet acceptabel. Ook toen is er een oudere medewerker van beheer bij het gesprek betrokken en deze heeft mij boos gemaakt. Hij noemde dat het niet gemeld was bij de balie terwijl hij zelf het huisje nummer op noemde waar het muizenprobleem zich voordeed. Hij liep al mompelend bij het gesprek weg. Er werden weer wat nieuwe muizenklemmen bij ons afgeleverd maar er werd niets aan de oorzaak van het probleem gedaan. De dag erop kwam er een medewerker van beheer met een bus PUR om de gaten dicht te maken. Ik kan u vertellen dat PUR geen enkele effect geeft met betrekking tot het muisdicht afdichten van gaten. Resultaat : 2 muizen in de val de volgende morgen. Al met al hebben wij zelf 8 muizen gevangen en het gevoel gekregen dat u serieuze klachten niet serieus neemt. U was bekend met het muizenprobleem voordat wij kwamen en u hebt het niet gemeld aan ons. Verder een lokdoos plaatsen op een plaats waar voedsel opgeslagen en bereid kan worden is niet verstandig zo niet verboden. U weet waarschijnlijk wel welke virussen muizen drager van kunnen zijn en wat daar de gevolgen voor mensen kunnen zijn. U bent uiteraard ook bekend met de regelgeving met betrekking tot ongedierte bestrijding . Aangezien wij het voor onze dochter verborgen hebben weten te houden, hebben wij de week daar vol kunnen maken. Als zij het ontdekt had konden wij direct wel inpakken en naar huis want zij had hier een drama van gemaakt. Zij heeft s’nachts wel het één en ander gehoord en daardoor is mijn echtgenoot de gehele week maar bij haar op de kamer is gaan slapen. Al met al niet een relaxte vakantie. Uiteraard ben ik benieuwd naar uw reactie op bovenstaand verhaal . Met vriendelijke groet, Bert Kramer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een hele mooie vakantiepark voor jong en oud, en met mooi weer is het helemaal genieten. menu kaart ruim voldoende keuzes en lekker. Verder goede service betreft onze wc had lekkage en na twee dagen kregen we een nieuw toilet.

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: zwembad vind ik iets aan de kleine kant en de kiezelsteentjes bij het zwembad wel mooi om te zien, maar zeker niet prettig om steeds steentjes onder je voet tegen te komen in het zwembad, best pijnlijk. over het algemeen vind ik prijzen aan de hoge kant wat eten en drinken betreft in het restaurant. ik had twee tieners en een jonge zoon van 6 bij mij en vond dat de speeltoestellen zo verdeeld waren zoals de schommels waar hij zo dol op is, stonden die op de camping plekken, en hij zelf durfde niet daar toe te gaan, wat ik ook snapte, omdat het voelt alsof je op iemand anders zijn tuin instap, terwijl het wel openbaar is, maar voelt niet zo, ben wel met hem gaan kijken waar we konden schommelen, maar het stond allemaal op de campeer plekken zelf, tenzij ik wat over het hoofd heb gezien? Het zou fijn zijn dat er echt een speelplek aanwezig is waar alle jonge kinderen zich op een zelfde plek zich kunnen vermaken. in de luxe chalet heb ik ondek de laaste dag pas toen ik vertrok dat wij geen wasrek hadden en al de andere chalets wel, het zou fijn zijn dat de inventaris van de woning ook aangegeven wordt waar wat ligt zodat bij ontbreken ook gemeld kan worden. Heb de woning schoon achtergelaten wat er van je gevraagd werdt, en vroeg mij af wat doen de schoonmaak team dan? Het is heel normaal dat je de woning bezemschoon achter laat, maar al die regels als je er niet aan houdt dan wordt er geldt van je borg afgenomen, je zou maar per ongeluk een paar gordijnen dicht laten dan is het een ramp? vind een stomme regel. en dat je niet met contant kunt betalen, vind ik ook heel vervelend,helemaal geen contole op je geld meer, je geld gaat als water vandoor met dat opgewaardeer kaart!!! het enige positief wat ik aan die kaart zie is dat je niet met geldt hoef te lopen, maar voor mij hoef dat niet, ondanks een opgewaardeerd kaart, liet ik mijn portemenee niet achter in het chalet. ik hoop dat u hier aan de slag kunt met mijn krietiek.

Leuke annimatie

• Verbleven in: Stacaravan
  • Leermomenten: Meer verlichting s'avonds

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk personeel en genoeg te doen in the beach en op decamping. Gezellige veldjes voor veel contact.

• Verbleven in: Chalet budget 4 pers
  • Leermomenten: Pubers zijn in het zwembad niet onder controle te houden door de 15jarige badmeester. Ik heb ze zelf maar te woord gestaan na geklaag van ieder. Veel te weinig personeel bij uitchecken. Veel te weinig schaduw plekken bij het meer. Ons chalet nr140 was goor bij aankomst. Stof en spinnenwebben van veel langere tijd in hoeken op grond plafond etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was heerlijk rustig, kids hebben zich goed vermaakt. En heerlijk gegeten in jullie restaurant

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: Heel veel muggen en ongedierte dus ontzettend veel geprikt!! Dus horren in iedere raam in de luxe chalet zou wel op zijn plek zijn Ik zou daar zeker meer geld voor willen uitgeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben samen met onze kinderen een leuke vakantie gehad op Het Stoetenslagh!!!

• Verbleven in: Stacaravan
  • Leermomenten: De bedden in de Accommodatie geven we een cijfer 3 de veren van het bed voelde je drukken in het lichaam beslist niet prettig om op te liggen!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het appeltaartje heel leuk idee

• Verbleven in: Chalet budget 6 pers
  • Leermomenten: Super klein puntje, een schaar in het chalet zou wel handig zijn. geen must. En de muziek bij een bandje iets zachter,zodat je met de nieuw opgedane vrienden & buren toch onder het genot van een drankje nog kunt communiseren. Voor de rest tip & top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk park met een leuk zwemmeer, mooi plaatsen en sanitaire voorzieningen zijn goed.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Jammer dat het alleen voor de wat oudere kinderen is aangezien ik kinderen onder de 10 en de 5 jaar heb. En de stoetenslaghpas viel tegen aangezien kinderen het leuk en leerzaam vinden om zelf te betalen met echt geld en dat kon niet.

• Reisgezelschap: vrienden

4 sterren: goede service, goed behandeld

netheid sanitair, leuke uitstraling steigerhouten meubels, zwembad, nix beleid, veel animatie voor alle leeftijden, ruime kampeervelden,

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: beschermkussen om pilaren bij beachveld maken. Water om af te wassen wordt echt kokend heet, groot aandachtspunt! te veel jong personeel in de snackbar, chaotisch en onkundig werken. aparte fietsenrekken maken voor alle mensen van buitenaf die komen zwemmen. Ze worden nu bij het meer zelf in het gras geparkeerd. bruin zwemwater in de vijver??

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke camping voor kinderen, veel te doen.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Controle op autogebruik op auto vrij veld. Liefst alleen bij aankomst en vertrek auto op veld toestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes, schoon, actief, goede sfeer.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: WiFi was een drama. Wij stonden op de esdoorn. Slechte dekking. De verbinding was sterk genoeg, maar onstabiel en erg traag. Als de box uit ging vond ik het een storende factor dat veel tieners rond de toiletgebouwen ontzettend veel lawaai hadden. Toezichthouders...?? Bij het uitchecken zou u de logistiek eens tegen het licht kunnen houden. Daar zijn wel slagen te maken. De nummering op het einde van de esdoorn (om het hoekje na nr. 19 - bordeaux rode bordjes) klopt niet. We hebben menig nieuwkomer geholpen de plek te vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette camping, gastvrij. Leuk animatie team met leuke activiteiten voor de kinderen.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: in en uit checken: erg druk bij de receptie doordat de nieuwe gasten al voor 13.00 uur arriveerde en de vertrekkende gasten voor 12.00 uit checkte was het lang wachten bij de receptie in de ochtend uren.[ondanks hard werken van de medewerkers]

funbeach,strand

• Regelmatige bezoeker: ja
  • Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: te weinig douches,met te weinig waterdruk om lang haar te wassen. 's avonds staat de muziek te hard in de funbeach! met mooi weer, eerder de prullenbakken op het strand legen. heb gevraag om de klok te maken bij het zwembad, maar bij ons vertrek was die nog niet gemaakt, zo ook met de centrifuge

Gewoon goed

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Het zwembad waarvan de bodem bedekking grotendeels bestond uit grind hebben wij als vervelend ervaren hoewel badschoenen waren toe gestaan was het grind wat overal lag zelfs in het water erg vervelend en dit vonden wij niet prettig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sanitair gebouw vies. Klacht over verlichting in sanitair gebouw na een week nog niet verholpen(lamp kapot)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden het een erg mooie camping met een positieve sfeer. Wij waren gelijk in de eerste week van de vakantie met een tiener, was toen nog wel heel erg rustig en nog weinig leeftijdsgenoten in die week. Tweede week kwam zijn vriendin en ze hebben zich uitstekend vermaakt!

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: we kregen een plaats toegewezen waar eerst een seizoenplek was, er lag alleen maar zand. In de regenachtige dagen die we hebben gehad(waren er gelukkig maar twee) heb je het zand overal zitten. Jullie kunnen daar niks aan veranderen maar ik dacht ik meld het even. Voor de rest niks aan te merken.

Mooie ruime kampeerplaats.

• Heeft de vakantie aan uw verwachting voldaan
  • Algemene voorzieningen N.v.t.
  • Verbleven in: Comfort kampeerplaats met privé sanitair
  • Leermomenten: De animatie voor jonge kinderen liet te wensen over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mooi groot uitgebreid park met veel voorzieningen, goede animatie voor zowel jong en oud. Wij hebben er een top vakantie gehad.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: teller voor douches zijn echt vervelend, constant stress over één sleutel (met 6 personen moeten allemaal op elkaar wachten) en tellerstand. Afschaffen! Prullenbakken worden geleegd maar niemand raapt het zwerfvuil op (ook in het water) en dat is jammer. Handhaving auto's op autovrij veld de linde is er niet en ga je er iemand over inlichten zegt het personeelslid heeft u er last van!! Ik maak de regels niet en niet relevant of ik er wel of geen last van heb jullie moeten controleren! Hetzelfde geld voor de parkeerplaats op nummer. Ik heb 2 dagen op mijn eigen plek kunnen staan. Zaterdag aankomst en vertrek bij kampeerplaatsen heb ik ook nog niet eerder meegemaakt en was voor ons ook niet fijn want we hadden wel een paar dagen langer willen blijven, om deze reden zullen we ook niet meer voor deze camping kiezen. Zaterdagochtend vertrekken is echt niet fijn (de meeste vertrekken vrijdagavond al). Koop een paar stillere grasmaaiers en niet vroeg in de ochtend met tieners, één veld maaien was 30 min incl sigaret draaien met motor aan! En snoei het meteen korter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt te hard gereden op het park, en mensen laten hun honden poepen op het park, en ruimen het niet op

• Regelmatige bezoeker: ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

restaurant bediening is slecht, menukaart is te summier. meer toezicht voor kleine kinderen is wenselijk.

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke animatie, alleen als er een prijs per ploeg verdeelt word zorg er dan voor dat alle kinderen er een krijgen en niet een beker verloten. Dit is heel vervelend voor de kinderen die de prijs wel winnen maar niet krijgen.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: wij vonden de prijs van een consumptie wel erg duur.

Elfde Wijk 42

7797HH Rheezerveen