leuk park. vooral voor de oudere jeugd. box enz
Leuke camping voor jong en oud. Wij hebben 2 kinderen in de leeftijd van 4 en 13 jaar. Beide kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt. Fijn met dat er een camping is voor kinderen tot 17 jaar. Wij hebben nu beide kinderen een vakantie kunnen bieden waarin ze zich beiden hebben vermaakt!
Prachtig park, nieuw luxe chalet met afwasmachine, ruime plaats, veel activiteiten voor kinderen en fijn thema: strand met prachtig meer en zandstrand. The box een fijne plek voor tieners.
Fijne camping met een gezellige sfeer. Goede faciliteiten en vriendelijk en behulpzaam personeel.
het meer de happy sunbeach de locatie van de stacaravan (iep 2) de oven in de caravan
Mooie plas, waar onze kinderen zich goed vermaakt hebben. Dit geldt ook voor de fun beach (erg leuk!). Ook het zwembad en airtrampolines vonden onze kinderen leuk.
wij hebben 2 kids 1 is 13 en de andere 1 dus er was voor alebei wat te doen dat is heel prettig
Chalet was best wel klein voor 6 personen maar doordat we buitenverwarming hadden, konden we wel altijd buiten eten enz. De animatie was helemaal geweldig. Echt super wat er allemaal georganiseerd werd. We hebben echt een geweldige vakantie gehad!!!!
Leuk animatie team en activiteiten. Fun beach leuk gemaakt.
- Enthousiast en gemotiveerd schoonmaakteam - Happy Fun Beach waardevolle aanvulling - Medewerkers vriendelijk en enthousiast - Sep key (werkt zuiniger omgaan met water in de hand; werd een sport wie de minste tikken gebruikt).
Prachtig park met hele vriendelijke en bereidwillige medewerkers. Zwemfaciliteiten en animatie prima verzorgd. Het was 's avonds heerlijk toeven op de veranda onder de heater. Betaalpasje werkt prima, scheelt gezeul met de portemonnee. Erg rustig park.
sanitair poetsen super ,klant vriendelijk. bewaking bij de box super neemt meteen actie bij duister figuren.
door het mooie weer een mooie vakantie gehad mooie ruime camping, veel mensen maar er is genoeg ruimte met name rondom de zwemvijver/speeleiland
Erg leuke strandjes en voorzieningen buiten. Leuk voor alle leeftijden. Prima chalet met uitstekende bedden. Over het algemeen zeer tevreden over het park en de accomodatie.
Veel voorzieningen voor jong en oud. Leuke sfeer en hele goede eerste indruk. We zullen het park zeker aanraden bij familie en vrienden.
Zie boven en we hadden er meer van verwacht maar dat kwam omdat onze zoon 16 was en het meer gericht is naar mijn idee voor jongere kinderen. 2 jaar geleden toen hij 14 was vond hij het geweldig. Denk dat het meer lag aan onze zoon.
Een goede sfeer, prachtige camping, mooie ligging, vriendelijk personeel Een mooiere plek toebedeeld gekregen onverwachts, super! Een zorgeloze vakantie beleefd, waarvoor dank!
Het is wel een verbetering met 8 jaar geleden.
- aanwezigheid bbq en combimagnetron - leuke strandvakantie - ruime badkamer met veel bergruimte - veel zitmogelijkheden buiten; heerlijke ligstoelen
We hebben een mooie vakantie gehad,maar het weer speelde ook mee :-)
Jongeren overlast nihil,beveiliging deed goed zijn werk
Geen klachten
Leuke camping voor gezinnen met tieners. Mooie ruime plekken. Gezellige sfeer, de box is super. En het overdekte fun beach was erg leuk. Met slecht weer leuke plek voor de jeugd. Genoeg toezicht.