mooie camping voor tienerjeugd
Mooie ruime plaatsten, zeer vriendelijke meiden bij de receptie. Kunnen de dames van de bakkerij een voorbeeld aan nemen. Mooie camping,
We hebben een erg leuke vakantie gehad op uw park. De funbeachclub is erg leuke en gezellig. Het meer om in te zwemmen fantastisch en ook het zwembad is erg leuk. Het sanitair wordt prima bijgehouden, erg fijn steeds een schoon toilet te hebben. De kampeerplaats )(Meidoorn) ook erg groot en mooi.
Vooral voor de 2 tiener meisjes die mee waren, voldeed het vakantiepark volledig aan hun verwachting. Zij zeiden na afloop van de week vakantie , dat ze graag vaker naar de Stoetenslagh willen. Een betere reklame, lijkt mij, is er niet!
Mooie grote kampeerplaats. Kaartbetaling oke. Heerlijk eten in het restaurant.
De beachclub is echt een mooi concept! Complimenten. Personeel op park is erg klantvriendelijk. Schoonmaakploeg ook erg klantvriendelijk en werkt daar terwijl je gewoon nog naar de toiletten kan e.d.
heel vriendelijk personeel, goede service, kregen vrijwel meteen nieuwe matrassen omdat ze heel slecht waren, ook de gasflessen werden heel snel vernieuwd! SUPER
prima vakantie gehad, aardig behulpzaam personeel
heel positief. de luxe kampeertenten vonden wij niet helemaal schoon en er waren wel diverse mankementen o.a. kapotte klamboe en diverse lampjes. buiten deze mankementen was het prima voor elkaar.
De huurtent zag er bij binnenkomst prachtig uit, sfeervol en modern ingericht. De appeltaart in de koelkast vonden wij heerlijk! De tent was goed schoongemaakt en viel alles mee qua ruimte. Het is eigenlijk een huisje met tentdoek. Er was zelfs een dekentje op de bank. Top! Het park ziet er ook prachtig uit. De kinderen vermaakten zich gelijk goed met het water en zand. Er worden heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën.
leuke camping voor alle leeftijden schoonheid van het sanitair (complimenten aan personeel) betaal pasjes ruime plaatsen
T prachtige weer heeft ervoor gezorgd dat we n prachtige week mochten beleven.
Sfeer prima! Prachtige nieuwe chalet aan het water.
Nette toiletgebouwen en voorzieningen Goede en op de doelgroep afgestemde activiteiten Goede uitstraling van het gehele park
leuke gezellige camping . we komen er voor het derde jaar en volgend jaar weer.
Geld Pasjes positief, ook makkelijk voor de kinderen en een snelle betaling.
Voor de derde maal op rij een zeer positieve ervaring. (Mede dankzij het weer) Vooral het sanitair was dit jaar zeer schoon! Fijn. Klantvriendelijk personeel.
Het is een nette camping. Met vriendelijk personeel.
het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!
prima park om een aantal weken te verblijven
Kinderen heel goed vermaakt, vriendelijk personeel, alles netjes en schoon.
de steentjes in het zwembad zijn zeer vervelend. het water van het meertje was ook erg vies en het stonk. bij oldemeyer was het water zeer zuiver!! ook was de straatverlichting erg slecht, wij hadden geen licht in onze straat. je kon je pasje niet opwaarderen na sluitingstijd van de receptie. ook is het park erg afgelegen dus we hadden verwacht dat we wel een grotere winkel zouden hebben. we misten ook kapstokken in ons chalet.
Grote kampeerplek, veel voorzieningen, schoon sanitair, geschikt voor tieners
heb een heerlijke vakantie gehad!