Voor herhaling vatbaar.
Avond voor de ouderen met het muziek duo Betaalpas
Personeel van de schoonmaakploeg van de toiletten : super hoe jullie de boel schoon hebben gehouden. En altijd even vriendelijk en gezellig ,ook al hadden gasten er een rotzooitje van gemaakt. Jullie verdienen een dikke pluim.
Leuke camping met veel faciliteiten . Sanitair was erg schoon .
Erg schoon sanitair, mooie camping en vriendelijke medewerkers bij receptie. Betaalpas handig. Goed animatieprogramma met voor iedereen wat te doen. Supervakantie gehad ook mede door het prachtige weer!
hygiene en netheid was prima
Ligging van het park gunstig, rustige omgeving . Klachten werden snel verholpen.
sfeer en accommodatie was goed en gezellig, vragen werden keurig beantwoordt, alleen het internet was de eerste week van onze vakantie een drama, maar werd in de tweede week keurig opgelost, stoetenslagh pas was wennen, jammer dat je niet met cash kon betalen, waardoor je verplicht was om je pas mee te geven of om mee te gaan
Leuke, gezellige camping die er ook nog eens mooi uit ziet! We hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant en ook het zwembad en de happy fun beach waren erg leuk! Het personeel was ook erg vriendelijk. Al met al een fijne vakantieplek!
Gezellige camping, onze meiden hebben zich prima vermaakt (14+ leeftijd). Schoonmaak was prima, maar het is aan de campinggasten zelf om het schoon te houden en netjes achter te laten!!!!!
Er is heel veel te doen voor de kinderen voor alle leeftijden. Groot park,netjes,leuk,mensen zijn allemaal vriendelijke. Bij de receptie werd je vriendelijke geholpen en bij de restaurants ook. De betaal passen en de bandjes voor de jeugd is echt een top idee.
vriendelijk personeel, mooie douchegelegenheden, mooi park, genoeg te doen, prachtig meer, heerlijk zo'n douche bij 2e meertje
mooie plaza veel doen voor jongere kinderen en wat oudere kinderen
Leuke sfeer, nog steeds.
veel te kleine winkel en te weinig assortiment voor zo'n grote camping !! geen inzicht bij het afbakken van broodjes, nieuwe broodjes gaan pas de oven in als de "oude" op zijn wat wachttijden veroorzaakt. planning schoonmaak toiletgebouwen ook niet "je van het", grote schoonmaak en afsluiting op het moment dat iedereen wakker wordt, rond 09.00 u ?? verder een prima camping,
Wel mooie accommodatie,met (bijna) alle voorzieningen die je nodig hebt.Schoonmaakteam maakte keurig schoon.
goed verzorgde velden.
Een prachtige plek aan het meer met elke morgen heerlijke broodjes!
zie hierboven
Een geweldige camping, heel veel te doen. Onze kinderen van 12 en 13 jaar bijna niet gezien, dan heb je als ouder ook vakantie. We stonden op een grote ruime plek ( voor volgend jaar meteen weer geboekt), en voor onze kleine pleegkinderen van 5 was er ook ontzettend veel te doen. Een hele leuke camping, in de weken 3 en 4 een geweldig, gezellig, ontzettend lief en goed animatie team!!! In week 5 kwamen er twee nieuwe meiden ( Femke en Janneke) van het animatie (paars) team iets minder spontaan, minder aardig en minder gezellig en strenger naar de kinderen toe, vonden de kinderen. Het Fun brigarde (roze) team geweldige, leuke, spontane en gezellige mensen.
Een mooie plek , aan het water
De schoonmaak van het sanitair is beter dan vorig jaar. De Happy fun beach is een prachtig extra voorziening. Dat er 3 honden per plaats zijn toegestaan. Animatie programma.
Heel erg genoten van de vakantie, mede door het prachtige weer, de mooie camping, aardige en behulpzame medewerkers en leuke omgeving.