3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Happy Fun Beach is een geweldige voorziening Personeel is vriendelijk en behulpzaam

• Verbleven in: Chalet de luxe 4 pers
  • Leermomenten: Schoonmaak moet echt beter, zowel in accommodatie als in de kleedkamers van het zwembad. Houten terras en trap zijn bij regenachtig weer spiegelglad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fun Beach is een aanwinst. Schoonmaken sanitair beter dan vorig jaar, het zijn de gasten die er een rotzooi van maken.

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Personeel achter balie mag wel wat vriendelijker als er wat gevraagd wordt. Activiteiten in Fun Beach heel leuk en gezellig, maar bijv. met Bingo zijn er mensen echt met Bingo bezig en lopen er ook mensen die daar niks van moeten hebben door elkaar heen. en leidt soms tot irritatie. Annimatieteam was erg ondermaats en meer met eigen plezier bezig dan met het spelelement bijvoorbeeld bij voetbaltoernooi stond de scheids lekker met een paar meiden te praten terwijl er discussie was over een doelpunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De schoonmaakster van het sanitair gebouw hebben erg goed hun best gedaan om de boel schoon te houden. Jammer dat er nog steeds dames zijn die het blijkbaar leuk vinden om zo snel mogelijk de wastafels vies achter te laten.

• Regelmatige bezoeker: ja
  • Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: WiFi is echt onvoldoende! Dit was voor ons en onze kinderen een grote tegenvaller.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen. Wel wat negatieven ervaringen zoals de te duren horeca prijzen. Het niet netjes te woord staan van de medewerkers over vragen bij de bowlingbaan en het niet functioneren van de wifi.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette camping; mooie funbeach. Snelle instroom door eerst plaats zoeken en opbouwen, dan pas melden. Redelijk programma van animatie.

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Prijzen voor drank erg duur, vooral voor de jeugd. Box erg kaal, niet wat we verwacht hadden. Info voor animatieprogramma vaak summier; bv. opgeven (vol = vol), opgeven van groepen (maar hoe groot moeten die dan zijn), enz... Ook vaak juist leuke dingen bij animatie voor volwassenen die de jeugd dan juist leuk vindt. Maar 1 kassa waar de stoetenslaghpas kan worden geladen. Wel vreemd dat je niks met cashgeld kunt doen. Vooral omdat je bij het uitchecken dan juist wel cashgeld krijgt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima voor de kinderen van en 11 jaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het animatie team is duidelijk te jong, funbeach is erg leuk maar wel rommelig bij evenementen zoals bingo, muziekavond e.d.

• Regelmatige bezoeker: ja

gemotiveerd personeel

• Verbleven in: Stacaravan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super om op stoetenslagh te zijn iedereen vermaakte zich heel goed! We hebben het top gehad!

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Animatie team liet af en toe steken vallen. We werden in de eerste week gevraagd om vos te zijn bij de vossenjacht. Vervolgens kregen we twee a4tjes. De een opgerold en de ander gevouwen en vastgeniet en daarmee moesten we ons verkleden tot tovenaar en of heks. Douches waren niet altijd even betrouwbaar tav de temperatuur. Dit wisselde telkens. Het buitenwater zag er echt heel vies uit kan daar niks aan gedaan? Het voelde wel oké om er in te gaan maar het zag er niet aantrekkelijk uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

verzorgd en netjes, heerlijke broodjes, net personeel! erg vriendelijk!!!! dat zie je niet overal! COMPLIMENTEN!

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: wel meer tienercamping als voor kleine kinderen, zou het niet voor hele jonge gezinnen aanbevelen. grotere productkeuze in winkeltje douchesleutel vond ik niet ideaal, snap het principe wel. douches zijn redelijk qua comfort kan beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel leuke camping,netjes,goede voorziningen. Hebben lekker gegeten en kinderen heerlijk gezwommen in de meer en zwembad. Ook erg vriendelijke personeel! Hebben een heerlijk vakantie gehad. Veel te doen voor kinderen.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Misten elke avond een kinder disco. Waren met een kind van 5 en 3 en die vinden dat heel leuk. Was maar een keer in de twee weken dat we er waren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben heerlijke vakantie gehad het is een geweldig park ook voor onze kinderen die in de leeftijd van 15 tot 18 jaar zijn. een aanrader voor de volgende keer.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: misschien voor de toekomst een ruimer aanbod voor levensmiddelen. evt een kampwinkel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leuke camping voor tieners!!!

• Verbleven in: Chalet de luxe 4 pers

4 sterren: goede service, goed behandeld

De toiletten waren altijd netjes en goed schoon een complument voor de dames van de schoonmaak. Goed idee die betaalpas.

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Het geluid beter in de happy sunbeach als het animatie team er was .Internet op het veld meidoorn had wel iets beter gekunt.

Gezellig veldje, goede sfeer

• Netheid accommodatie N.v.t.
  • Voorziening in/bij de accommodatie N.v.t.
  • Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: bij hevige regenval staat alles blank. receptie mag langer open blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk park, veel te doen, leuk aninmaiteprogramma.

• Verbleven in: Chalet budget 6 pers
  • Leermomenten: mis supermarkt!!!! Hebben het leuk gehad, er is alleen erg laconiek om gegaan met gaslek. als je het om half 3 meld, daarna nog 2x en er dan 's avonds pas actie wordt ondernomen is toch echt niet acceptabel. Vervolgens wordt je om 22.00uur achtegelaten met de melding niets meer aan de de hand hoor het is weer klaar, en je dus 2 kleine kinderen in een gigantiche gaslucht naar bed moet leggen!!! Na gelucht te hebben was het om 23.00 uur een beetje te doen maar lekker slapen is er dan niet bij!! De volgende dag wordt je wakker denkende dat het voorbij is en je dan weer een gaslucht ruikt! 11.00uur gemeld, 12.00uur komt er weer iemand en ja hoor gaslek nummer 2! Toen mochten we dan op jullie kosten in jullie accomedatie gaan lunchen, maar kreeg meer het gevoel dat beter uitkwam dat we even weg zouden zijn. Hierna was het gerepareerd en verteld dat alles nu goed is, maar later nog eens komen kijken of vragen of alles goed is, nee hoor. En gelukkig was het hierna goed maar vertrouwen is wel weg. Vindt vooral de manier van communicatie en bejegening erg slecht, vooral de eerste avond, moesten het niet zo overdrijven, kon niet veel gebeuren volgens de beheerder. Nee dit zal zo zijn maar gaslucht is niet gezond! En maakt een ieder (wat volgens mij logisch is) ongerust! Jammer dat we vanaf uw kant verder niets meer gehoord hebben!!! Zeker dat we toen de derde dag bijna de hele dag ZONDER gas zaten en later nog weer een dag ZONDER electra! JAMMER, JAMMER, JAMMER

2 sterren: slechter dan verwacht

prijzen in het restaurant en terras zijn erg duur en het afdak mag gerust een stuk groter prive sanitair buiten verlichting en eventueel verwarming en een afdakje boven de wasbak buiten winkel mag best wat uitgebreider verder vond ik dat de er bij de slagboom af en toe gevaarlijke situaties waren omdat kinderen hier door fietsen als ze naar de luchtkussens gaan bij kinder bingo mogen er best wel wat troost prijzen uigedeeld worden word het voor de kids een stuk leuker

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats met privé sanitair

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- mogelijkheden voor kinderen om te zwemmen (met mooi weer) en of met activiteiten mee te doen. prima, - animatie team prima, ook de activiteiten. nu deden onze kinderen hier niet aan mee.. maar oke, (9-12 en 14 jaar), -

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: - voor ons was de camping veel te druk, wij zijn een week eerder vertrokken. omdat de vooral de eerste week een hele familie het veld overnam (notenboom ) zo een 5 gezinnen bij elkaar denk ik. - bij het zwemmen had ik als volwassenen wat moeite met het idee om altijd voor iemand uitzicht te zitten, ik zou een redelijk groot stuk strand reserveren voor het ultieme strand vakantie gevoel. - ik zou er toch voor gaan dat het om 23.00 rustig en stil is op de camping/ ouders en kinderen zonder te veel slaap zijn een stuk minder vrolijk. - wij hadden onze (grote)hond bij, na een week oefenen kon hij door het kleine honden hek. van de Notenboom tot aan de vooringang lopen is veel te ver zonder. ik zou een passende oplossing zoeken zodat je met (grote) hond de andere ingang goed kan gebruiken. - meer privacy door eventueel struikjes, en heggetjes ect. - alleen een tentenveld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

1. De medewerkers zijn een zeer goed visitiekaartje van de camping. In het bijzonder de medewerkers van het sanitair; klantvriendelijk, gastvrij en netjes. Dit hebben we nog niet eerder zo meegemaakt. Grote klasse! 2. De box was een prachtige plek voor onze kinderen. 3. Het kindloze senioren zwemmoment (van 8.30 tot 9.30 uur) was heel erg prettig. Ik heb dagelijks prima gezwommen.

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: 1. Wij hadden geen auto tot onze beschikking, hierdoor waren we afhankelijk van onze fietsen. De eerste halte is te ver weg om te lopen, regiotaxi is te duur om dagelijks te gebruiken. Het is sterk aan te bevelen om openbaar vervoer te regelen naar Hardenberg of Dedemsvaart. Dat komt de camping echt ten goede. 2. De fontijnen een uurtje later aanzetten en een uurtje eerder uitzetten. Dat geeft veel meer rust.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De grote zwemplas. De box Happy fun beach het weer.... doorstroming bij aankomst stoetenslaghpas is erg makkelijk

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Weinig afvalbakken op t park fontein s avonds/s nachts uitzetten een normale winkel, supermarkt zou geen overbodige luxe zijn. xxl plaats viel tegen qua grootte auto op plaats parkeren niet fijn en rommelig, fijner zou parkeerplaatsen in de buurt zijn, dan wel genummerd weinig douchjes, moest altijd wachten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke camping voor tieners, met super animatie programma. Gezellige kampeervelden. Toiletgebouwen zien er keurig uit ! Het plastic houdertje voor aan de hondenriem met zakjes om de hondenpoep op te ruimen, wat een super idee !!!!!!!! Nog niet eerder meegemaakt De patat smaakt heerlijk , compliment, ook voor de dagelijks vers afgebakken broodjes. Zeer klantvriendelijk bij de receptie. Al met al zeer genoten, ondanks het tegenvallende weer, wij komen zeker nog eens terug.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Buiten de camping ( toiletronde voor de honden) veel zwerfafval, zelfs grofvuil zoals afgedankte tuinstoelen , kapot glaswerk en andere rotzooi. Jammer .....geeft geen goede indruk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel, erg behulpzaam, mooie grote plaatsen met een keurig sanitair, gezellige funbeach met voldoende keuze aan drinken en ijs. We hebben een top vakantie gehad en onderstaande is ook niet negatief bedoelt

• Netheid accommodatie N.v.t.
  • Voorziening in/bij de accommodatie N.v.t.
  • Reisgezelschap: met partner
  • Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Handdoek droger in wc geel deed het niet, de tijden in fun beach gelijk maken met de box. Funbeach heeft weinig Zit ruimte als er een activiteit is. In de winkel zou misschien een vriezer moeten komen met vlees . Vooral omdat de winkel niet naast de deur is en zatetdag is aankomst dag , zondag is alles in de buurt gesloten

4 sterren: goede service, goed behandeld

het was een een gezellige vakantie, we hadden problemen met takken die over het challet scheurde en na het melden werd binnen 3 uur het verholpen, super. kids hebben zich vermaakt in het meer en in het zwembad. het eten was goed in het restaurant. park ziet er netjes uit.

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: het animatieteam is niet best. bijv.; tijdens het cakejes versieren hadden de meiden het drukker met zichzelf en de slagroomspuit dan dat ze de kids vermaakten, kids gingen al snel naar het springkussen. tijdens het voetbaltoernooi is er geen leiding, scheidsrechter meiden zitten aan een tafel te spelen met hun mobiel. beetje jammer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kinderen hebben de activiteiten als erg leuk ervaren, evenals de speeldingen in en om het water.

• Reisgezelschap: anders
  • Verbleven in: Strandchalet
  • Leermomenten: Receptie was te vroeg dicht. spooktocht was te eng. ingang erg rommelig.

Elfde Wijk 42

7797HH Rheezerveen