De stacaravan was prima, de slaapkamers vonden wij aan de krappe kant, echter de veranda + heater is een groot pluspunt. De algehele aankleding vd camping is goed, zoals de cafetaria en de fun beach. Fun beach voegt echt iets toe, echter wel voor oudere tieners. De camping zouden wij aan anderen aanbevelen, echter wel aan gezinnen met oudere tieners.
Dat de kids een geweldige vakantie hebben gehad. Voor herhaling vatbaar. Prettig met het betaal systeem, niet veel geld in omloop. Grappig dat je na afloop een enorme bon krijgt met al je aankopen.
Negatieve ervaring, chalet was niet schoon, matrassen waren zeer slecht, de ijzeren veren kwamen uit het matras.
Prima camping met originele activiteiten voor kinderen. Overdekt strand is slim, zeker met regen. Overal een hele leuke vakantie gehad.
Fun beach helemaal leuk! Gaaf ingericht allemaal Lekker gegeten Veel te doen Beveiliging bij de box erg fijn
Wijj vonden het een leuk, ruim opgezet park. Ook de velden waren goed ruim met plaats voor iedereen.
Luxe van grote koelkast en ligstoelen, en de nieuwe speelruimte
Het park ligt erg mooi. De chalets zijn op zich goed en van veel gemakken voorzien.
niet veel te beleven voor jonge kinderen, ik moest de electriciteitskabel tussen de netels in de aansluitpaal steken, er heeft 2 dagen opgedroogd bloed in de vrouwentoilet gelegen, in het winkeltje heel weinig te verkrijgen, er lag 's morgens een winkelkarretje en een kapotte fiets in de vijver,heeft er nog 2 dagen gelegen
prijs kwaliteit / caschless
ja
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad op het Stoetenslagh. We hebben ook heerlijk genoten van de lekkere appeltaart die in de koelkast klaarstond. Zowel ik als mijn kinderen vonden het voor herhaling vatbaar.
mooi aangelegd, prima conditie's om een fijne vakantie te hebben.
Ruime camping en vooral veel animatie voor de jongere jeugd. Het is er schoon en vooral de box is erg leuk voor de jeugd.
Er werd voldoende georganiseerd op de camping.
Voorzieningen, schoon en net sanitair met zeep en toiletpapier.
Het was een gezellige tijd op de camping.
Er is voldoende aktiviteit voor de kinderen.
internetverbinding echt heel slecht
GEEN
Direct al pluspunt door gelijk naar de plek door te kunnen rijden en dan in te checken! Vriendelijk personeel overal. Erg leuke aankleding van horeca, receptie en toiletgebouwen. Goede grasmat terwijl het toch al heel wat weken erg mooi weer was. We troffen het enorm met het weer en de kids (11 en 13) konden zich dus goed uitleven in het meer en het zwembad, eerlijk gezegd maakte dit dat, ondanks onze negatieve ervaringen, wij een prima vakantie gehad hebben.
het verblijf was goed! vriendelijk personeel schone toilet gebouwen meer/strand schoon (het meer stinkt wel en het water is ook erg bruin) dus geen witte kleding aan want je krijgt het niet meer schoon!
Erg vriendelijk personeel. Snelle afhandeling ondanks grote drukte. Heerlijk warm douche en afwas water.
De velden-competitie was erg leuk. Jammer dat we niet meer mee konden doen aan de spooktocht.