De camping voldeed helemaal aan onze verwachting. Vooraf hadden we de virtuele toer op uw website gemaakt en wisten wel waar we zouden komen. Er was niets te veel gezegd. In een woord PRIMA. Een bijzonder woord aan de receptionistes. "Hartelijk bedankt voor jullie vriendelijke en deskundige ontvangst en behulpzaamheid". Het rapportcijfer 10 komt jullie zeker toe.
Servicegericht personeel, er werd meteen actie genomen op een storing. Ruim opgezette velden
De eerste week hadden we een comfort chalet op een van de velden. Wat we hier super vonden is dat de vakantiegangers met eigen tenten en caravans ook op dit veld stonden. Zo had onze dochter binnen mumvan tijd een vriendinnetje. Erg leuk. We komen volgend jaar terug!
Een mooie camping
De chalets hadden schoner gekund.
jeu de boulesbaan onbruikbaar
de zeer nette sanitaire voorzieningen
In de caravan hingen spinnenkoppen, stof, ramen waren vies,gordijnen los van rails, luxaflex in de woonkamer aan de voorkant gingen niet open of dicht.We hebben hierover bij de receptie niet geklaagd,dit doen we niet gauw. we hebben ondanks dit een geweldige vakantie gehad. We hopen dat we toch terug kunnen komen.
Mooi vakantiepark waar een veel te beleven is.
We hebben een leuke vakantie gehad en het park is mooi aangelegd. De luxe charlet is van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog een keer terug maar dan wel in het voor of hoogseizoen.
Ja wel naar tevrede heid
Mooie en grote kampeerplaats en nette camping
Vorig jaar zijn wij ook bij jullie geweest en dit jaar wilde de kinderen weer terug, zij hebben het ook erg naar de zin gehad ondanks het noodweer. De happy fun beach was in deze weersomstandigheden een uitkomst. Het was wel erg fijn dat toen wij kortsluiting hadden, er s'nachts mannen waren die erbij gebleven zijn tot ze zeker wisten dat alles het bleef doen.
Voor ons was dit de derde keer dat wij er waren. Leuke camping maar lees de leermomenten.
we hebben elk jaar dezelfde plaats lekker dicht bij de wc dat is voor ons belangrijk op Eik 2. nou is hij voor 2015 verzegd en dat vinden we niet leuk. we willen graag dat plekje terug
Schoon sanitair
De dames van de schoonmaakploeg waren altijd even vriendelijk en vrolijk en werkte hard om het toiletgebouw schoon te houden.
Wij hebben het er met ons gezin een geweldige vakantie gehad al was het er al wat rustiger (week 35) wat wij als zeer positief ervaren was de stoetenslagh betaalpas, voor ons ouders, maar zekers ook voor de kinderen.
Het thema "strandvakantie" was een reden om voor Het Stoetenslagh te kiezen en is ons prima bevallen. Ook het overdekte Happy Fun Beach was ideaal aangezien het weer niet altijd geweldig was. Het meer met rondom zandstrand zag er keurig uit. Ook bij vragen of problemen werden wij uitstekend geholpen.
Wij hadden een ruime plek aan het meer met fantastisch zomerweer, caravan uit en plonsen....... Echt een topper, goed restaurant, leuke bar gezellige beachclub en natuurlijk schoon sanitair. Top vakantie gehad en gelijk weer geboekt voor volgend jaar.
Dat de chalet aan het strandje staat is erg leuk voor de kinderen.
Erg veel leuke dingen/activiteiten te doen, in en nabij het park.
Prima ontvangst, konden meteen door naar het chalet. Huisje voldeed echt zeer aan onze verwachtingen. Prettig was ook dat we een lekker loungesetje hadden, lekkere ligbedden en dat we ook nog eens heerlijk buiten konden eten zonder alles te hoeven verslepen.
Mooi meertje, mooi zwembad.
Ontzettend mooie vakantie gehad vooral voor kinderen is er veel te doen! Alles is goed schoon en netjes onderhouden! Prachtig park fijne accommodatie!