4 sterren: goede service, goed behandeld

De camping voldeed helemaal aan onze verwachting. Vooraf hadden we de virtuele toer op uw website gemaakt en wisten wel waar we zouden komen. Er was niets te veel gezegd. In een woord PRIMA. Een bijzonder woord aan de receptionistes. "Hartelijk bedankt voor jullie vriendelijke en deskundige ontvangst en behulpzaamheid". Het rapportcijfer 10 komt jullie zeker toe.

• Verbleven in: Chalet budget 4 pers
  • Leermomenten: Ik had nog een punt voor misschien verbetering. De douchecabines in alle gelegenheden waar we tot nu toe zijn geweest hebben overal een zeer gladde ondergrond. Het zou m.i. een verbetering zijn om een handgreep in de douche aan te brengen. Voor wat oudere gasten, wij zijn 78 en 72 jaar is wat houvast prettiger.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Servicegericht personeel, er werd meteen actie genomen op een storing. Ruim opgezette velden

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: -Receptie mag wel wat langer open zijn. -Het is jammer dat het zwembad vanaf 4 uur niet meer beschikbaar is voor gasten, vooral omdat wij met jonge kinderen zitten die 's middag nog slapen. Dan kun je daarna al niet meer gaan zwemmen. -Sommige matrassen zijn aan vervanging toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De eerste week hadden we een comfort chalet op een van de velden. Wat we hier super vonden is dat de vakantiegangers met eigen tenten en caravans ook op dit veld stonden. Zo had onze dochter binnen mumvan tijd een vriendinnetje. Erg leuk. We komen volgend jaar terug!

• Verbleven in: Strandchalet
  • Leermomenten: Wij vonden het water in het peuter zwembad vrij koud. Onze baby kon daardoor helaas niet in het binnenzwembad badderen. 1 x geprobeerd en toen na 1 minuut hem eruit gehaald (klappertandend). Dit vonden we erg jammer!

Een mooie camping

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats met privé sanitair

4 sterren: goede service, goed behandeld

De chalets hadden schoner gekund.

• Reisgezelschap: vrienden

jeu de boulesbaan onbruikbaar

• Verbleven in: Chalet budget 6 pers

4 sterren: goede service, goed behandeld

de zeer nette sanitaire voorzieningen

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: het douchen in 4 minuten , (via 25 punten sleutel) , levert toch enigszins een irratie momentje op: waarom bemoeit iemand zich met hoe lang ik douche? (snap de economische gedachte erachter wel, maar ik zou op een andere manier de kosten in hand houden, niet zo!!)

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de caravan hingen spinnenkoppen, stof, ramen waren vies,gordijnen los van rails, luxaflex in de woonkamer aan de voorkant gingen niet open of dicht.We hebben hierover bij de receptie niet geklaagd,dit doen we niet gauw. we hebben ondanks dit een geweldige vakantie gehad. We hopen dat we toch terug kunnen komen.

• Verbleven in: Stacaravan
  • Leermomenten: Misschien had ik het bovenste hier moeten plaatsen. Ondanks alles wens ik U een fijn weekend en hoop ik tot volgend jaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi vakantiepark waar een veel te beleven is.

• Reisgezelschap: fam met oudere kinderen
  • Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Meer toilet en douche ruimtes. Waar wij ons helaas erg aan stoorden was de zeer slechte wifi !!! Al was het alleen maar om even naar het nieuws en het weer te kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hebben een leuke vakantie gehad en het park is mooi aangelegd. De luxe charlet is van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog een keer terug maar dan wel in het voor of hoogseizoen.

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: Klantvriendelijkheid receptie viel tegen. We kregen het idee dat ze er geen zin meer in hadden. De meiden praten met elkaar zonder de klanten te helpen. Ik moest zelf aangegeven geholpen te worden. En ook de openingstijden werden verkeerd aangegeven door de receptie. Met een stoetenslaghkaart betalen vinden wij prima maar er was geen klein geld verkrijgbaar voor de automaten die aangeboden worden. Het huisje was vies bij aankomst. Er lagen zakken met chips en nootjes onder de bank en bed en de koelkast plakte. En er lagen beschimmelde broodjes in de magnetron. In de bosjes naast het charlet liggen ook chipszakken en veel troep. Misschien is het mogelijk om een box in het zwembad neer te zetten? Als je met een baby met kinderwagen komt is het niet duidelijk waar je de kinderwagen moet plaatsen en is het lastig om met een zwemtas, benodigdheden en baby naar binnen te komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja wel naar tevrede heid

• Reisgezelschap: vrienden
  • Verbleven in: Chalet budget 4 pers
  • Leermomenten: Wy hebben in de tyd dat wy by jullie komen enkele malen finkse schoonmaak problemen gehad daar waren we niet bly mee een tip vervang de hoofd kussens eens ps als we aan komen willen we vakantie hebben en geen schoon maak van jullie huisjes Grt H Overeem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mooie en grote kampeerplaats en nette camping

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Slechte recreatieteam. Denk eens aan elke dag minidisco.Mascotte vaker zichtbaar op de camping. Bij aankomstdagen de mascotte bij de slagboom. Het programma was wekelijks het zelfde dat is saai tijdens een lang verblijf. Vervelend om met een pasje te betalen. Prijzen van drank en winkeltje veel te duur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vorig jaar zijn wij ook bij jullie geweest en dit jaar wilde de kinderen weer terug, zij hebben het ook erg naar de zin gehad ondanks het noodweer. De happy fun beach was in deze weersomstandigheden een uitkomst. Het was wel erg fijn dat toen wij kortsluiting hadden, er s'nachts mannen waren die erbij gebleven zijn tot ze zeker wisten dat alles het bleef doen.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: wij waren er de twee laatste weken van de schoolvakantie net als vorig jaar, maar vorig jaar werd er meer met de kinderen gedaan en het animatieteam was groter ook in de laatste week (ook was het nu 200 euro duurder wat ik een flink verschil vind!). Ook was het voor de kinderen een tegenvaller dat er niet de moeite werd genomen om te zorgen dat er smikkels ijsbekers en schatkistjes waren. Ook al zijn er niet veel kinderen is dit een kleine moeite of haal het anders van de kaart af want nu gingen ze elke keer voor een smikkelsbeker maar waren iedere keer teleurgesteld. Ook was het niet erg fijn dat er katten over het veld liepen die in het speelgebeuren voor de kinderen hun behoefte zaten te doen waar de kinderen nog ziek van kunnen worden ook. de katten zitten onder het toiletgebouw bij de Wilg. Wij zitten nu te twijfelen wat volgend jaar zullen gaan doen, of weer naar het stoetenslagh of naar iets anders opzoek gaan en dat vind ik op zich erg jammer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor ons was dit de derde keer dat wij er waren. Leuke camping maar lees de leermomenten.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Wat ik minder vond is dat wij wel 15x naar voren moesten om te klagen over een strond lucht die er hing bij onze caravan. Bleek dat er mensen hun hond lieten poepen bij de parkeerplaats van de linde. Na gezegd te hebben dat wij de strond wel zelf zouden opruimen en het bij de receptie neer te leggen werd het eindelijk verwijderd, maar wij vinden dat wij hier niet 15x voor na voren hoeven te gaan. Ook vind ik dat er voor rolstoel gebruikers niet veel is. Bijvoorbeeld het zwembad, het is wel erg moeilijk om daar in te komen. Het zwembad vind ik in verhouding tot de grote van de camping wel heel erg klein. De stoetenslag pas is aan de ene kant erg fijn maar aan de andere kant ook weer niet. Is er een keer iets op de camping moet je dat contant betalen, terwijl je geen contant geld mee bij je hebt want dat hoeft niet. Mss ook een idee om de wasmachine en droger hier ook mee te laten werken. De WiFi was erg slecht maar dat wisten jullie al. Nog 1 ding. Ik vind dat de animatie er ook moet zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Ons zoontje heeft helemaal niets gehad aan de animatie, hij is bijna 3 maar zou het ook heel erg leuk hebben gevonden om ook eens een keer mee te doen en iets te knutselen maar dan voor zijn leeftijd. Of meer speeltoestellen voor kleinere kids, nu is er voor bij de receptie alleen een springkussen, zou leuk zijn als daar ook speeltoestellen bij zouden staan. Dat maakt het net iets aantrekkelijker voor gezinnen met oudere en jongere kids, zoals ons. Buiten deze dingen om vind ik het een erg fijne camping om te staan en wij hebben voor volgend jaar alweer geboekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben elk jaar dezelfde plaats lekker dicht bij de wc dat is voor ons belangrijk op Eik 2. nou is hij voor 2015 verzegd en dat vinden we niet leuk. we willen graag dat plekje terug

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: internet moet beter

2 sterren: slechter dan verwacht

Schoon sanitair

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Jammer dat ik persoonlijk ben gekomen om te reserveren om zo een plek te krijgen op een vol veld. Dit is mij ook beloofd. Bij aankomst waren wij de enigen op het veld. Ik was samen met mijn dochter van 3. Ook de beloofde animatie was er niet. Wij zijn na 6 dagen vertrokken ipv de verwachtte 15 dagen vakantie. Voor ons was dit absoluut geen vakantie. Heel erg jammer. Helemaal als je bedenkt dat je als alleenstaande moeder het hele jaar hard werkt om op vakantie te gaan. Mijn dochter was blij weer naar huis te gaan. Stomme camping, want er waren geen kinderen. Ook was het springkussen voor de kleintjes defect. Al met al geen vakantie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De dames van de schoonmaakploeg waren altijd even vriendelijk en vrolijk en werkte hard om het toiletgebouw schoon te houden.

• Verbleven in: XXL comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Er mag van mij naar de prijzen gekeken gaan worden in het restaurant en ook in de BOX. Vindt deze aan de hoge kant. Mag meer service geboden worden na het melden van inbraak in onze caravan. Misschien een kopje koffie aanbieden voor de schrik en ook de campingbaas mag zich dan wel even laten zien en wat empathie vertonen. Het is toch op zijn terrein gebeurd en er is ook politie bij geweest!!!!!!! Bij een arragement waarbij betaald moet worden voor stroom vind ik het prettig dat mij de beginstand wordt doorgegeven en dat op dag van vertrek ook de eindstand wordt opgenomen en doorgegeven en niet pas op de einddatum van het arrangement. Wij zijn 27-08-14 vertrokken en pas 4 dagen later wordt de eindstand opgenomen. Ik vind een vaag iets want ik kan niet controleren of er nog iemand op mijn plek heeft gestaan daarna. Moet de gegevens maar voor waarheid aannemen. Ook moet ik langer wachten op teruggave van teveel betaalde borg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben het er met ons gezin een geweldige vakantie gehad al was het er al wat rustiger (week 35) wat wij als zeer positief ervaren was de stoetenslagh betaalpas, voor ons ouders, maar zekers ook voor de kinderen.

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: Wat wij vervelend vonden, is dat iedereen die naar indoor strand (happy fun beach) gaat dwars door het restaurant heen moet, waar je op dat moment gezellig aan het dineren bent. Misschien is er een mogelijkheid om de ingang naar het indoor strand te verplaatsen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het thema "strandvakantie" was een reden om voor Het Stoetenslagh te kiezen en is ons prima bevallen. Ook het overdekte Happy Fun Beach was ideaal aangezien het weer niet altijd geweldig was. Het meer met rondom zandstrand zag er keurig uit. Ook bij vragen of problemen werden wij uitstekend geholpen.

• Reisgezelschap: fam met oudere kinderen
  • Verbleven in: Chalet de luxe 4 pers
  • Leermomenten: De accommodatie bij aankomst niet schoon ( geplette mug all over./ bank onder het zand./ servies stond vuil in de kast.) dit zou echt beter kunnen. Bediening bij tapas terras kan wel wat beter, volle vieze asbakken en plakkende menukaarten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden een ruime plek aan het meer met fantastisch zomerweer, caravan uit en plonsen....... Echt een topper, goed restaurant, leuke bar gezellige beachclub en natuurlijk schoon sanitair. Top vakantie gehad en gelijk weer geboekt voor volgend jaar.

• Verbleven in: Comfort kampeerplaats
  • Leermomenten: Zwembad met grind is naar onze mening een misser. Gemis aan een supermarkt, je moet echt van het park af voor de boodschappen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Dat de chalet aan het strandje staat is erg leuk voor de kinderen.

• Verbleven in: Strandchalet
  • Leermomenten: De televisie viel regelmatig uit met de melding 'signal scrambled' Jammer dat de broodjes pas vanaf half negen verkrijgbaar zijn, met kleine kinderen ontbijt je toch vaak wat vroeger.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg veel leuke dingen/activiteiten te doen, in en nabij het park.

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: Het chalet was absoluut niet schoon bij aankomst. We hebben het eerst zelf moeten schoonmaken. Overal vlekken van doodgeslagen vliegen, heel veel haren overal, erg vies dus. dat vonden we erg jammer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ontvangst, konden meteen door naar het chalet. Huisje voldeed echt zeer aan onze verwachtingen. Prettig was ook dat we een lekker loungesetje hadden, lekkere ligbedden en dat we ook nog eens heerlijk buiten konden eten zonder alles te hoeven verslepen.

• Verbleven in: Strandchalet
  • Leermomenten: Apart vonden wij dat de strandchalets naast vaste stacaravans stonden, deze periode was het vrij rustig maar in het volle hoogseizoen zijn we wel benieuwd hoe het dan zou zijn. De schoonmaak van het chalet zou wel beter kunnen, we moesten toch even zelf nog het een en ander doen voordat de vakantie kon beginnen. Min punt was ook het matras van de ouderslaapkamer, de veren voelde je zitten. Horeca waren de verhoudingen van de prijzen van eten en drinken een beetje raar: lekkere hamburger met goede friet voor nog geen 10 euro maar een colaatje kost 2,40! Erg duur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi meertje, mooi zwembad.

• Verbleven in: Chalet de luxe 4 pers
  • Leermomenten: als het geen mooi weer is, is het meertje niet erg aantrekkelijk. Er is niet veel te doen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Ze zijn vaak te groot voor de jeugd groep en te klein voor de vervolg groep. De steentjes naast het zwembad (in het zwembad) zijn niet fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend mooie vakantie gehad vooral voor kinderen is er veel te doen! Alles is goed schoon en netjes onderhouden! Prachtig park fijne accommodatie!

• Verbleven in: Chalet de luxe 6 pers
  • Leermomenten: De prijzen voor eten & drinken in café / restaurant waren aan de hoge kant, en persoonlijk vond ik de muziek erg hard staan s 'avonds als we nog wat zaten te drinken in het overdekte Beach strand!

Elfde Wijk 42

7797HH Rheezerveen