Leuke camping. Leuke voorzieningen. Ondanks dat we voor de werkelijke plek moesten staan, vanwege het ingezaaide gras, was er nog veel ruimte.
Mooi vakantiepark! Leuk voor de kinderen. Privacy rondom caravans. Veel rust op het park. Buitenverwarming perfect!!!
Plekken op de Esdoorn waren allemaal ingezaaid. Kamperen op zwarte velden wilden we niet. Hint. Informeer de kampeerder bij aankomst bij de receptie. Hint. Neem andere velden om te kamperen.
-zwembad, overdekt speelhal (vooral tijdens herfstvak.) -prima vakantie gehad.
Wij hadden een negatieve ervaring er zaten muizen in het chalet. keutels in de besteklade en kastjes. wij kregen gelijk een apparaat in het chalet en hebben geen muizen meer gezien gelukkig. Verder was het chalet oké. Als er geen muizen hadden gezeten bevelen wij het park wel aan.
De schoonmaak van de toilet gebouwen was dit jaar goed voor elkaar
Het park is prachtig en het personeel is heel vriendelijk. Het zwembad was mooi.het park was heel rustig en wij vonden dat prettig. Het is natuurlijk buiten het seizoen.
sfeer was uitstekend je voelt je welkom
Voor eerste maal op het Stoetenslagh. Is zo goed bevallen, dat direct voor volgend jaar het voorseizoen door ons werd gereserveerd.
prachtig park, goede voorzieningen, perrsoneel heel vriendelijk en attent. Heerlijk zwembad.
wij hadden een seizoen plaats op sering en als we hadden geweten dat we enige waren met een seizoen plaats dan had ik dit niet gedaan erg ongezellig daarom niet meer.
Klantvriendelijkheid en de indruk van het park
Heerlijke terrasverwarming en appeltaart!
Wij hebben weer een prachtig seizoen gehad! Super weertje, wat wil een mens nog meer. Toiletten waren dit jaar goed schoon! Complimenten! Dat was voorgaande jaren wel anders.....
het is een park waar wij graag terug komen
Super dat er een x terug mogen komen om te zwemmen omdat onze dochter dit weekend niet mocht zwemmen ivm waterpokken. Goede oplossing
keurig park . Was wat stil, maar is wel te begrijpen na seizoen verder alles oké (bedankt voor de taart)
Uitstekend strandchalet, schoon, rustig, mooi gelegen bij het strand en de indeling uitstekend met een SCHITTEREND meubilair, schilderijen en mooi ingericht in zee stijl, daar houden wij van, hebben jaren aan zee gestaan met een caravan !!!!!!!!
complimenten voor schoonmaakteams toiletgebouwen prettige sfeer/goed komtakt aan receptie
een baby verschoon ruimte in het zwembad. Volgens mij is die er niet, of ik moet hem gemist hebben.