Mooi en goed verzorgd park. Wij zaten in een strandchalet aan een prachtige plek aan het water. Heerlijk om zo vanaf je eigen terras de kids zo in de gaten te kunnen houden als ze lekker aan het spelen zijn op het strand.
Zou zelf kiezen voor andere rand gebeuren in het zwembad geen kleine steentjes. Afsluitbare pedaalemmer zowel binnen en buiten chalets ivm ongedierte geen kans te geven .misschien ideeën bus bij de receptie .Beste idee beloont.
het weer in de gordijnen. slechte bank in het woongedeelte. keuken aan opknapbeurt toe.
Huis was niet echt schoon; er waren vieze spullen in de vaatwasser. Geen lakens in het huisje aanwezig (waren inbegrepen); vaatwasser niet te bedienen zonder uitleg.
In de horeca kunnen jullie veel meer verdienen. Je geeft je kinderen niet makkelijk de Stoetenslaghpas mee. Wij zouden eerder contant geld aan ze geven voor bijvoorbeeld ijsje. Wanneer jullie terras bedienen kunnen jullie meer bedienen. Horecapersoneel was nog niet echt ingewerkt, maakte fouten. Maar waren wel zeer klantvriendelijk.
In de happy fun beach kunnen de mensen achter de bar sneller bestellingen afwerken. Ik kan me voorstellen dat hier aan het begin van het seizoen nog nieuwe mensen worden ingewerkt, waardoor alles nog niet zo soepel verloopt.
steentjes rondom zwembad zijn vervelend, zitten allemaal in het bad. Loopt vervelend. Kleedruimte zwembad onvoldoende. Winkeltje zeer klein, soms brood minder vers
Meer kleedkamers bij zwembad, en toezicht. Grotere winkel met meer aanbod. Bbq vlees ed.
Het zou leuk zijn als het animatieteam de kinderen ophaalt. Wij vergaten vaak de activiteiten.
Geen gas- en wateraansluiting, geen welkomstpakket met afwasborstel, geen wasrek, geen bezem en dweil. Uiteraard was het chalet niet schoongemaakt. Logisch want er was geen water, geen bezem, niks... Ook geen excuses. Het wasrek nooit ontvangen. De rest werd dezelfde dag geregeld, maar was geen leuke aankomer. We konden nl niet naar de wc (geen water), we konden geen koffie zetten, we wisten niet eens of we wel moesten uitpakken... Jammer!
Stagiaires van het recreatieteam doen erg hun best, maar sommigen zijn wel jong en soms mist een stukje begeleiding. Een ervaren kracht die de kar trekt zou beter zijn. Het is natuurlijk maar net wat je wilt uitstralen, maar gezien jullie faciliteiten, de netheid op de camping, heb je alles in je een topcamping te worden. Daar hoort een professioneel recreatieteam bij. Zwembad: is wel te klein. Leuk, die steentjes. Voor mij hoeft het niet. Het doet zeer aan je voeten, ook in het water. En op de ligstoelen kun je niet zitten omdat ze vol steentjes liggen. Het water was overigens te koud. Donderdag 14 mei na half uur allemaal verkleumd eruit gegaan. Toen was het ook druk en vies in de kleedkamers (begin hemelvaart weekend). Twee lauwe douches in het zwembad is echt te weinig en vervelend. Kunnen de douches (ook de twee in het zwembad zelf) geen warm water krijgen? Even haren wassen met drie kinderen is geen doen op deze manier. Wij vinden dit een hele leuke camping voor een weekendje weg of een rustige vakantieweek (zoals vorige week toen kinderen in deze regio alweer naar school moesten) Voor het hoogseizoen voor ons niet geschikt. Als de kinderen echt pubers zijn misschien wel.
Leuk weekend gehad, mede door voorzieningen en chalets
Bij aankomst bleken mijn buren 1,5 meter van mijn kampeerplaats te gebruiken. Ik heb een receptiemedewerker om hulp gevraagd. Buurvrouw was heel stellig in het gebruik van spanbanden op mijn kampeerplaats (i.p.v. vriendelijk te vragen of ze alsjeblieft de spanbanden mochten laten staan), als ik op mijn strepen was gaan staan, zou dat de sfeer op zijn minst op scherp hebben gezet. Stoetenslagh had dit moeten oplossen en niet de oplossing (welke keuze had ik). De volgende dag gingen dezelfde buren elke keer met hun fiets tussen mijn auto en tent door, wederom over mijn kampeerplaats. Waarschijnlijk hebben ze gedacht dat toen hun 1e grensoverschrijding (letterlijk en figuurlijk) werd getolereerd, ze zich ook een 2e overschrijding konden permitteren. Ik vind dat Stoetenslagh haar gasten tegen dergelijke brutale gasten mag/moet beschermen. Ik heb een volledige kampeerplaats gehuurd, niet een minus een aantal meters die buren hebben ingenomen.
een tweede sepkey voor gezinnen met tieners, verdeel de punten over deze twee. het grote toiletgebouw vond ik dit keer minder schoon dan we gewend zijn. tot 2x toe gehad dat 's avonds alle wc-papier op de dames wc op was en dat het de volgende ochtend nog net zo vies was als de avond ervoor.
receptie te vroeg dicht ivm opwaarderen pinpas, vaak geen toiletpapier meer. De eerste basisbehoeften waren niet te koop in de campingwinkel. Jammer.
Wat alleen jammer is dat er hard word gereden door de camping gasten. En als je dat aangeeft aan de desbetreffende persoon dan kijken ze je aan van mens wat zeur je nou.
Op 4 mei tijdens de 2 minuten stilte werd er door twee medewerkers gewoon doorgewerkt en gepraat. Wij hebben dit als zeer storend ervaren. Zij waren dingen aan het aanvullen in chalets
De WiFi behoort tegenwoordig toch echt wel continu te werken - mag langzamer zijn dan thuis, maar verwacht ik bereikbaar te zijn en te werken; was een tegenvaller, waarbij we dit ook zouden rekenen tot 'XX, Comfort'. In de toiletten leek de afzuiging niet altijd aan te staan, de toiletten waren niet altijd 'reukvrij'.
Ik miste soepkommen en eierdopjes in de keuken. Ik vond het chalet prima voor drie personen, maar erg klein voor een gezin met zes. De reden dat ik de klantvriendelijkheid en verwachtingen niet zo hoog scoor, is dat ik bij de reservering en bij het inchecken heb gevraagd of we een chalet dicht bij de algemene voorzieningen (zwembad en beach resort) zouden kunnen krijgen. Dit omdat ik alleen met mijn kinderen (10 en 8) op vakantie ging en ik het prettig zou vinden als de kinderen zelfstandig naar deze voorzieningen zouden kunnen gaan. Dit was echter niet geregeld. Zelfs bij de incheck kon dit alsnog niet geregeld worden. We kregen chalet nr 169. Mogelijk het verst gelegen chalet van het park. Dit begreep ik niet en heb ik ook benoemd. Er was echter geen andere optie mogelijk, omdat al die andere chalets niet schoon zouden zijn. Er bleken echter heel veel chalets leeg en ik kan mij niet voorstellen dat geen enkele chalet gepoetst zou zijn. Ook wetende dat ik toen ik nog in de hotellerie werkte, er alles op alles werd gezet om de klant tevreden te houden en er alsnog een hotelkamer beschikbaar gemaakt kon worden. Hierdoor was er onbegrip van mijn kant. Het was zo een kleine moeite geweest, maar het had onze vakantie zo veel leuker kunnen maken...
- Gratis wifi is een prima service, maar als de verbinding elke paar minuten wegvalt is dat tóch een bron van irritatie. - Tapas-menu in het restaurant is relatief duur voor wat je krijgt - De vloer van de kleedkamers in het zwembad waren erg smerig, als je je handdoek laat vallen heb je pech...
toiletpapier was bij de damestoiletten regelmatig op.
Bij de trendy chalet van ons miste wij alleen nog een grotere afval bak (evt. buiten) Ook zou een grotere mini market voor de dagelijkse boodschappen een aanvulling zijn op uw park. Eventueel een grote glijbaan in het binnen zwembad zodat er voor de grotere kinderen meer te beleven valt
Jammer dat er pas vanaf 17:00 uur tapas werden geserveerd, maar waarschijnlijk is dit seizoensgebonden.
Eerste week bij lage bezetting schoon sanitair, tweede week een vaak vies Sanitair waar geen toiletrollen meer aanwezig waren en dat het grootste gedeelte van de dag. Iets om te bekijken zeer zeker omdat in de eerste week het personeel hetgeen het sanitair schoonmaakte bestond uit volwassenen maar de tweede week met jonge mensen die de nodige ervaring missen.