Het sanitair wordt zeer slecht schoongemaakt, zelfs na diverse keren geklaagd te hebben, schoonmaken op spitstijd te weinig douches voor het park, dus vaak wachten. Ook mag je maar 4 minuten pp/pd gratis douchen, dit is erg weinig. De gratis wifi die aangeboden wordt werkt niet en zelf op ons eigen internetabonnement hadden we geen bereik! Veel Onvriendelijk en Onkundig jong personeel, tijdens ons verblijf heb ik weinig volwassen personeel gezien. Winkeltje is erg klein en duur, en we vaak sloegen we onze handen op een lege plek omdat de broodjes op waren en er te laat broodjes werden bij gebakken. Ook was er alg in de zwemplas ( dit was al een paar dagen voordat het overal aangeplakt stond), waardoor er mensen ziek werden en uitslag kregen. Wij konden dus geen gebruik van de plas maken en het zwembad is veel te klein voor de capaciteit vd camping. S avonds laat is er veel hangende en vernielende jeugd in de sanitairgebouwen.
Te veel mensen op twee toilet/douche gebouwen. daardoor blijft er een vieze lucht hangen. er wordt goed schoon gemaakt maar teveel mensen op te weinig sanitaire voorzieningen bij de campeervelden. Gezien prijs kwaliteit van huur, de kunststof sanitair gebouwen (kijkt goedkoop) en staat van de chaletparken rondom de camping, bevestigd dat er alleen naar de korte termijn (winst)wordt gekeken en niet naar kwaliteit voor lange termijn. De tijd zal het leren.
- sturen v gehuurde fietsen konden helaas niet hoger aangepast worden, waardoor t fietsen iets onaangenamer was. - naar een bandje luisteren leek ons leuk, maar helaas sloot de muziekstijl niet geheel aan bij ons en de kinderen. Bekende covers hadden we leuker gevonden. - chalet comfort was helaas erg donker en behoorlijk in de schaduw waardoor we niet lekker op veranda konden zitten. -blauwalg in t meer was jammer
2 minpuntjes: Ik ervaar de steentjes in het overdekte zwembad als zijnde niet prettig. Tevens vindt ik de winkel/ en assortiment wat te kleinschalig ten opzichte van de grote van het park. Vandaar de 8 bij de algemene voorzieningen. Met vriendelijke groet,
Helaas is het buitenwater ons tegengevallen. Zwemmen tussen kikkers, kikkervisjes en watervlooien is niet ons ding. de glijbanen en tubbie splash zijn wel weer super. Een apart buiten zwembad zou een super aanvulling zijn eventueel elders op het park gelegen zodat het water hiervan schoon blijft. Ook een grote speeltuin naast de air trampoline zou een aanwinst zijn. Honden prima op de aangewezen velden al dienen de baasjes erop aangesproken te worden dat de hond ten alle tijde aangelijnd dient te zijn. Kinderen schrikken als een hond op ze komt afrennen op de tour/tent velden. Poep lag in/rondom de speelplaats. Leg aparte honden uitlaat plekken aan ( grote omheinde zandbak) . In het laantje rook het vreselijk naar urine, honden worden daar 's avonds voor het gemak even snel uitgelaten. Zegt overigens meer over de baasjes dan over de camping maar is wel hinderlijk voor de overige gasten. Onze waardering voor oordeel park en vakantie verwachting is mede gestoeld op bovenstaande leermomenten.
We vonden de bedden heel er hard! De prullenbakken bij het springkussen was continu overvol net als de glasbak!
Geen faciliteiten voor mijn hond. Poep lag overal. Douchen voor 4 minuten per dag gratis, is natuurlijk geen luxe met kinderen. Toiletten slecht onderhouden vooral bij een volgeboekt park. Toiletten bij mannen waren er maar 2 terwijl het er 4 kunnen zijn. Wifi is een lokkertje. Bij ons in de hoek geen ontvangst. Behoorlijk frustrerend! Winkel is een lachertje voor de omvang en grote van jullie park. Zwembad was overvol, zeker na bekendmaking van blauwalg in buitenbad. Ik kan dus echt niet iedere dag met mijn kind gaan zwemmen in het door jullie geboden alternatief. Gelukkig haddenwe wel goed weer, geluk bij een ongeluk. Anders waren we eerder moeten vertrekken. Sorry voor mijn negativiteit. Maar ik kan helaas niet beter melden.
Omdat er blauwalg geconstateerd was zijn we 1 x wezen zwemmen in het binnenzwembad, maar vonden het een beetje klein en lastig met al die kiezelsteentjes.
Te weinig toiletten op de camping,en te ver lopen. Zwembad vol met grindsteentjes. Wij misten de waterspelletjes bij de animatie,bijv schuimparty,waterglijden,springkussens enz... Ook s'avonds de show's bijv.een musical of sketches. De consumpties vonden wij ook erg prijzig. Met een gezin van vijf en dan een ice smoothie van 3,95 is 20 euro?????
Onze laatste dag was het meer bij ontwaken bijna neon groen. De geruchten over blauwalg gingen de hele week al de rondte, maar was tot die dag onder controle. Rond het middaguur heb ik gebeld met de receptie om te vragen naar de status. Het was inderdaad blauwalg en het zwemadvies was negatief. Wij zijn van mening dat de berichtgeving te laat op gang kwam. Geen advies of borden bij de ingang van of op Flamingo Beach. Gasten verblijvend in een chalet kwamen niets vermoedend zwemmen met hun baby. Betere info bij de stranden. Damessanitair in blauwe gebouw was vaak rommelig en viezig. Er is maar 1 zeer populaire familiedouche. Kiezelstrand binnenbad leuk gezien de sfeer vd camping, maar zeer pijnlijk aan de voeten. Weinig douches in het zwembad.
schaduw en privacy bij een lue chalet is verbeterpunt want ik vond bi de basic chalets de schaduw en ruimte beter dan bij de luxe (voor een meerprijs minder mooie plek) Met de blauwalg vond ik dat jullie dit ook bij het meer moeten aangeven dmv een bordje ofzo want als je niet via de receptie gaat zie je er niks van.
*Animatie was weer hetzelfde als vorig jaar. Dit jaar weinig actie op en in het water dat is zeer jammer zeker voor de grotere jeugd. *Bij de harde storm die we gehad hebben had ik meer van de medewerkers verwacht om weer het een en ander in het gereel te krijgen. *Erg rumoerige gasten op ons veldje. Nummer 9 met 7 samen. (hard de muziek tot laat aan en vuur stoken).
het is allemaal te duur mag wel wat minder de autos rijden te hard ook het personeel op het terrein op tijd de borden plaatsen bij de vijver ivm blauwalg
te weinig sanitairblokken, vaak toiletpapier op, veel verstopte wasbakken bij de vaat, bij het schoonmaken worden de toiletten afgesloten tot het droog is, dit werkt niet, gasten laten het lang niet netjes achter maar een extra poetsbeurt op een dag was niet verkeerd geweest. Winkeltje is te klein, weinig producten, binnenzwembad heeft steentjes die erg pijn doen aan de voeten, binnenzwembad is te klein, buitenzwemplas is mooi maar stonk in het kindergedeelte naar rotte eieren, later zat er blauwalg in waardoor de kids niet konden zwemmen. Bingo duurde in de eerste week tot 11.30 terwijl er op de info stond half 11. Veel aandacht voor eigen omzet, hierdoor liep alles uit. de tieners die naar de box gingen stonden soms tot na 2 uur op de straat en bij de toiletten te praten, doordat wij een plek langs de weg hadden gaf dit enig overlast.
IJs verkooppunt in de Beach fun kon echt wel sneller, steeds een kwartier tot een half uur wachten vind ik echt te lang. Onze kinderen hebben meerdere malen buikklachten gehad na het zwemmen in het buitenmeer.
*wij twijvelen over een voorseizoensplek omdat er buiten de schoolvakanties om niets te doen is. Als er ook maar 1 dag elk weekend wat te doen is zijn we om en trek je veel meer mensen. *Verlichting om het meer voor nog meer sfeer als je op het terras zit als het donker is. *Visvijver moet meer vis in mag nu geen visvijver heten. *Toillet gebouw te weinig of geen trekkers om het netjes achter te laten voor een ander. *Tip voor meer plezier met slecht weer. (grote glijbaan binnen zwembad) en ( voor kinderen tot 12 jaar overdekt spelen (speelschuur/zolder of klimkooi) (ook ivm voor seizoen). *Hek achter op de camping zit een slot op!! waardeloos voor als je er ff achter uit wil . Hier moet toch een oplossing voor komen. *CONCEPT PRIJS 2016 TE VEEL VERSCHIL TOV 2015 VOOR EEN GEMIDDELD GEZIN!! TIENTJES OKAY MAAR EEN PAAR HONDERD EURO KAN ECHT NIET.
Dit is ons vijfde jaar en wij vinden het park met sprongen achteruit is gegaan.Er word gepoetst bij het toilet gebouw rond elf uur dit hoort smorgens vroeg en savonds laat te gebeuren.bijna 4 dagen verstopping van een afwasbak.geen leuk animatieteam weinig te doen voor een dochter van 12 .Was super blij dat ze naar de box mocht is dit verhoogd naar 13 jaar.De jeugd kan tussen 12 en 1 uur niks drinken in de box gaat vervelen op de camping even snel drinken halen bij pap en mam.Personeel restaurant ergert zich groen en geel al die jeugd daar.Resaurant heeft nog maar weinig op de menu kaart staan.geen gezellig muziek op terras .Funbeach wil je ijsje en dranken moet je in twee rijden wachten .Bingo had iemand een volle kaart werd de ballonen ronde gespeeld dus een prijs van een rijtje en de prijs voor de bingo was royaal.
Bingo werd indruk gewekt dat alle prijzen eruit gingen, dit was echter niet het geval. Aanbod in winkeltje te beperkt. Horecaprijzen fors!
Charlet was niet schoon. Vloer vol zand.Pannen en koffiezetapparaat waren vuil. Mis stofzuiger. Bedden lagen niet goed, voelde de vering.
Deze chalet heb ik bewust geboekt vanwege de vaatwasser en de TERRASVERWARMER!! Tot mijn grote ergernis was deze geheel verdwenen. Bij navraag bleek ik hierover @ DAGEN voor aankomst een mail gehad te hebben??? Ik heb hiervoor betaald en geen enkele compensatie voor ontvangen!! Niet erg netjes!! Daarbij sloot de buitendeur en de slaapkamerdeur niet. Na melding bij receptie is was dit echter door de technische dienst snel opgelost.
We hoorde via via dat er Blauw alg in het water zou zitten?? zou beter zijn als dit ook op het park (bv bij de sanitair gebouwen) een melding zou hangen. Overigens zou een mededeling bord bij deze gebouwen gen kwaad kunnen! De vis plas mag de naam vis plas niet dragen vind ik.. In twee weken gezien dat er drie visjes gevangen werden... Het gebrek aan honden uitgangen.. Dit is voor ons echt een groot gemis aan de camping.. de honden velden liggen te ver van de uitgang waardoor de honden hun behoefde op het park doen en niet iedereen ruimt dit op.. De draaipoort achter op het park zou beter door een gewone poort vervangen kunnen worden die met bv een honden pas voor zowel uitgaand als binnen komen te openen is door bezoekers die een hond hebben (betalen). De draaipoort die er nu staat is totaal waardeloos .. je lopt er als persoon zo door naar binnen dus waarom staat hij er dan eigenlijk?? Verder nog een klein puntje over de wc's deze worden netjes bij gehouden en er hangt heel mooi zeep om je handen te wassen.. Zou het ook mogelijk zijn om er een toiletbril reiniger bij te hangen?? dit zie je in bv Duistland bij bijna alle camping toiletten!