Snellere uitslag/reactie op onderzoek naar zwemwater buitenplas (ivm verdacht van Blauwalg)
De zwembad vond ik klein en te veel steentjes in het water, en jammer dat het geen een richtings- verkeer was. En de wifi was erg slecht op de camping.
erge kleine supermarkt voor een camping met deze afmeting. Onze dochter van 18 had toch geen aansluiting bij de jeugd. De meesten waren max. 16 jaar
Omdat we al om twee uur aankwamen op het park hebben we ons eerst aan gemeld, omdat de sleutel nog niet aanwezig was moesten we even wachten. Geen probleem we zijn op het terras wat gaan drinken en om drie uur terug gegaan, helaas stond er toen een heel lange rij bij de receptie en konden we achter weer aansluiten terwijl we alleen nog op de sleutel wachten. De dame achter de balie verontschuldigde zich wel, ze had namelijk eerder tegen ons gezegd dat het wel snel zou gaan. Misschien een idee om gasten die al zijn aangemeld apart aan de balie sneller af te handelen want we zullen vast niet de enige zijn die dit overkomt. Verder alles prima verlopen
Ik heb gebruik gemaakt van de mindervalideruimte. Deze is aan de binnenkant wel op slot te doen maar iemand anders met een sleutel kan er ook zo binnen komen. Dit is mij overkomen, iemand van het schoonmaakteam had de deur al open toen ze het in de gaten had. sindsdien heb ik niet meer op mijn gemak gedoucht. De animatie voor volwassenen 's avonds was leuk bedacht maar wat heb ik me geergerd aan al die kinderen die dachten dat het voor hun bedoeld was. Het was een chaos en het animatieteam stak ook niet onder stoelen of banken dat ze het echt vervelend vonden, en terecht! Zet een minimumleeftijd van 18 jaar om mee te mogen doen aan de spelletjes 's avonds! Scheelt een hoop ergernissen. Zwembad is veel te klein voor zo'n grote camping en die steentjes zijn echt niet prettig.
Wij stonden op dolfijn 13 en de plaats liep aardig schuin af.Het geluid in de happy fun beach was niet altijd even duidelijk. Jammer dat je niet meer contant kunt betalen.
Erg luidruchtig in de late avond/nacht. Tot 2x toe klacht ingediend over de asociale achterburen. Hondenpoep in groenstrook langs hoofdpad. Weinig afvalemmers. Hardrijdende auto's. Missen van afvalbakje en wisser in iedere douchecabine. Schoonloopmat neerleggen bij toliletgebouw tegen ergste vuil.
Na de uitgaansavonden blijft het soms laat onrustig op de camping ( lachende gillende tieners) . Begrijpelijk, maar wel lastig om bij in te slapen. Tip: misschien niet te vaak? begeleiders op de kruispunten, die de tieners een beetje in de gaten houden?
U vraagt de medekampeerders om rekening te houden met de overige tijdelijke bewoners, terwijl uzelf voor de geluidsoverlast tot ver na twaalf uur zorgt. U zou wat meer aan isolatie en afstelling kunnen doen. Verder is het op veel plekken in de gebouwen gewoon vuil en stoffig. Kijk eens naar de schildpad in het dun Beach. Niet alle opmerkingen werden gelijk opgepakt, terwijl het niet aanwezig zijn van zeep op het herentoilet in het restaurant toch niet erg prettig is. Verder verdient het aanbeveling om mails die verstuurd zijn ook te beantwoorden. Daarnaast blijkt dat sommige bewoners met meerdere plekken een geheel vormen en daardoor sterk bepalend zijn voor de directe omgeving en dat is niet aangenaam. Ook dat er feesten met muziek gehouden kunnen worden lijken mij niet juist.
WiFi zeer slecht! Mag je niet gebruiken als verkoopargument zoals gedaan wordt.
stoetenslagh pasjes waren nog wel wat problemen mee..opzich mooi idee maar werkt nog niet zoals het zou moeten.. oplaadpunt buiten de receptie om zou al een begin zijn. auto's zouden rondje camping moeten kunnen zodat het een eenrichtingsverkeer word..nu werden we meerdere malen van het pad afgereden omdat blijkbaar niet iedereen vakantie had.. het voetpad daarnaast is een optie maar op slippers niet fijn lopen de skelters op het terras was ook een ergernis ..daar werd ook niks van gezegd terwijl ze toch over de gehele camping kunnen crossen
Meer verlichting langs de paden. Eventueel meer verse produkten in het winkeltje. Vijver is voor een echte visser geen uitdaging om daar te vissen.
Super vakantie gehad en vooral de meiden
WIFI blijft een probleem en als tiener camping moet niet om twaalf uur gevraagd worden te fluister. als men hier moeite heeft met tieners en dus wat langer rumoerig (±01:30) dan moet men naar een familie camping gaan.
De verwachtingen op voorhand voldeden in praktijk niet helemaal. Zwembad vond ik echt aan de kleine kant en is voor grotere kinderen geen afdoende binnenzwem alternatief bij slecht weer (of blauwalg in het water). Het personeel was vriendelijke en deed zeker zijn/haar best, bij een 5 sterrencamping verwacht ik wel een meer professioneel en opgeleid team en minder vakantiekrachten uit de regio. Ook de winkel die er niet was, slechts een kleine shop, was een domper (broodjes overigens perfect). Zeker omdat dit pas tijdens een vooraankondiging in een nieuwsbrief werd vermeld. Kwam mij wat stiekem over.
Afvoerputje van cameerplek stonk. Meertje komt ook zonder de vermeende blauwalg niet fris over.
Wifi kan veel beter Schoonmaken toilet gebouw niet in spits uur . Moet bv smorgens om 8.00 uur gedaan zijn en niet tussen 9 en 10 uur
Zet aub meer beveiliging neer s avonds. Het was zeer luidruchtig s nachts vaak om 2 a 3 uur was het een kabaal. Ik vond dat het sanitair en douches er vaak vies uitzagen, ok vaak ligt het ook aan de mensen zelf. Wat ook erg vervelend was is dat er al snel blauwalg ofzoiets in het meer was waardoor jeniet kon zzwemmen terwijl het bloedheet was. Oke er was een alternatief maar ik moet zeggen datwas niet dichtbij. Vorig jaar heb ik ook het een en ander geschreven maar vond het jammer er nooit meer iets op te horen.
We hadden een Comfort camping plaats geboekt. Dit was echt een hele kleine plaats en we werden compleet ingebouwd door onze buren. Die ook niet anders konden staan. De Wifi werkt niet zoals vermeldt staat op jullie website "beperkt" op het park, het werkt 9 van de 10 keer helemaal NIET!!! Het douchen met douchesleutel is vervelend. 1 sleutel voor het hele gezin en anders weer voor 15 euro borg per stuk een extra sleutel halen. Als je naar het zwembad gaat en je vergeet iets en wilt dit gaan halen bij bijv. je tent, kun je een uur lang niet meer het zwembad in. Het toegangskaartje is zo ingesteld. Dit is hoogst irritant. Dat je voor je kraan achter je tent een aparte sleutel moet gebruiken is ook niet klantvriendelijk. Al met al een hoop ergernissen!
schoonmaak toiletgebouwen zijn heel vies en vuil. , meer douches en toiletten te jong personeel weet zich geen raad met klachten, doen er dan ook niks aan. De consumpties en artikelen in te kleine winkel zijn heel eg duur. zwembad kiezels zijn pijnlijk aan voeten en te klein zwembad voor de grote van het park.veel herrie na 12 uur wordt ook niets aan gedaan. alg in meer stonk vreselijk en alternatief was te ver om iedere dag te doen. geen vijf sterren waard.
wij vonden het jammer dat er geen thermostaatkraan (ivm veiligheid van kleine kinderen) in het chalet zit een kraan die was er lastig te regelen. Een tweede sleutel zou met grotere kinderen ook wel handig zijn. De bediening van het restaurant was erg opdringerig en duurde heel lang voor we het nagerecht kregen waardoor de kinderen activiteiten misten. De rand van de douchecabine was erg vies.
Kreeg allerlei mail met aankondigen: dat was leuk. Krijg je een vakantiegevoel van. Maar zou daar ook de in en uitcheck tijden op kunnen worden gezet?
schoonmaak toiletgebouw vreselijk erg vies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veel jong personeel die niet weet wat te doen.klachten worden niet serieus genomen en er wordt niks mee gedaan. Winkeltje enorm duur eerste bakker 9 km verderop ook bar en happy fun beach duur in zijn consumpties. Broodjes worden gebakken als alles op is waarom? weer 10 min wachten.kort douchen 4 minuten. waterplas gesloten vanwege blauwalg zwemmen in een ander bad aangeboden maar zat weer een paar kilometer verderop iedere dag is dat geen optie. weinig te doen in de omgeving personeel aan receptie weet ook niet wat er te doe is in de omgeving. wij komen hier nooit meer terug 5 sterren niet waard zou fijn zijn als er met al deze punten wat gedaan werd.
Een stofzuiger zal wel fijn zijn in de chalets. Met de bezem krijg je het niet goed schoon
Soms toch kinderen tijdens volwassen zwemuurtje, zou beter gehandhaafd kunnen worden Aquafit beter voorbereiden