De caravan was absoluut niet schoon. Verder vonden we de caravan aan de krappe kant om daar met 6 pers in te moeten leven. Gelukkig waren wij maar met 3 personen. De aanwezigheid van een barbecue zou ook wenselijk zijn. Verder Tot 2x politie op het park gezien en dat gaf geen prettig gevoel.
sep-key checker. grind verwijderen uit zwembad. een aparte in/uitgang,voorkomt opstoppingen (gevaarlijke situatie voor kinderen) muziekavond voor de ouders b.v gouden oude of smartlappen.
Ons huisje lag op een hoek (nr. 104 - Branding), met voorbij rijdende auto's van huisjes achter ons gelegen. Met een kleine die steeds de veranda afgaat om over te steken naar het speeltuintje, niet zo kindvriendelijk als we hoopten en niet handig voor de ouders. Een hekje / erfafscheiding zou een aanrader zijn. Bingo of animatie voor ouders die apart van elkaar enkel 's middags of 's avonds even weg kunnen omdat de kleine dan op bed ligt, zou beter kunnen dan 1 x per week.
We miste zeker met de dagen >30C een airco in het chalet, het was veel en veel te warm binnen.Wij hadden het terras op het zuiden en nagenoeg geen schaduw het doek wat er hing gaf bijna geen schaduw, en er was helaas geen parasol aanwezig. Doordat het zo warm in het chalet was, moesten we de hele nacht de ramen ophouden waardoor we erg last van muggen hadden, het had fijn geweest als er horren in de ramen hadden gezeten. Daarnaast misten we instructies voor de vaatwasser en de magnetron. Ook had het handiger geweest als er bij de aankomst werd verteld dat je de sleutel in het slot moest doen (naast de tv) om de stroom aan te zetten, we zijn door diversen buren gevraagd hoe dit nu moest. Een tweede sleutel bij een chalet voor 6 personen is raadzaam! Ik miste daarnaast ook een kleine (camping) winkel. Hoewel het bekend bij ons was,maar toch erg jammer dat er zo slecht wifi bereik is
Het overdekte zwembad is echt te klein, dit viel ons erg tegen, vooral met slecht weer. De stenen en zand er rondom vonden wij ook echt geen toevoeging. Tip: leg er kunstgras !! Dit heeft een leuke uitstraling en je bent van alle rotzooi af. Ook voor het personeel wat steeds steentjes moet duiken !! Er zijn te weinig wc's en douches gezien het aantal mensen wat er gebruik van moet maken.
Misschien een extra spiegel in de chalet. ( met een stopcontact voor evt een föhn) . Op de badkamer was een spiegel maar zonder stopcontact. Extra servies en bestek omdat de vaatwasser nu een paar keer per dag aan ging. Dit omdat we anders te weinig borden, bestek en kopjes hadden. De vaatwasser gaat eigenlijk onnodig vaak aan.
Douches wat meer water uit de koppen.
Alle prijzen van oa de winkel, Fun beach etc schandalig duur. Lokt niet echt om daar gebruik van te maken. Ten opzichte van verleden jaar zijn prijzen gigantisch verhoogd.Verlaag de prijzen en mensen zullen eerder geneigd zijn van de faciliteiten gebruik te maken. De Box - voorziening voor deze doelgroep is er niet aantrekkelijker op geworden. De ruimte is ongezellig, niet ingericht voor de juiste doelgroep. Pubers van 11 - 12 kunnen er zo naar binnen.Geen drinken verkrijgbaar etc. Wat gebeurt er dan...groepen gaan rond de camping rondhangen. Ten opzichte van verleden jaar erg achteruit gegaan. Activiteiten ; wordt wel aardig wat aangeboden maar niet actief geworven, mensen worden niet enthousiast gemaakt om te komen + dan zijn daar ook eens de prijzen te gortig. Het team zelf is in sommige opzichten ook veels te jong om zo'n groep mensen te vermaken. Je moet mensen mee kunnen krijgen en dat is vele avonden niet gelukt. Zet er een enthousiaste begeleider op met ervaring die de groep kan aansturen en stop niet om 22.30 uur. Voor 5 sterren zul je het ook moeten waarmaken en niet alleen maar geld in de pocket stoppen. Kijk ook eens goed rond. Een bowlingbaan die het niet goed doet, afwijkt en waar de ruimte niet goed schoon is. Een wasserette die niet dagelijks schoon gemaakt wordt. Daar zul je ook in moeten investeren.Even met een doekje over de vensterbank is niet genoeg. Het systeem met sepkey is voor een 5 sterren camping ook een beetje uit de tijd... WIFI - geef gewoon aan dat het niet werkt, is echt niet verbetert.
Een mooie grote braderie of i.d zou leuk zijn voor op de camping. Iets meer te doen voor ouderen. Er was bv ik hou van Holland voor de volwassenen, maar er deden allemaal kinderen aan mee. De ouderen zaten zich te vervelen aan de tafels, en konden het niet verstaan. dan is een pub kwis leuker dan kan iedereen mee doen.
Het is erg rumoerig 's avonds en 's nachts op het park. Dit komt natuurlijk ook door de jongeren, de disco, en het enorme lawaai wat ze maken als ze na 1 uur terug gaan. Betekende wel dat we slechter hebben geslapen dan op andere campings en met jongere kinderen zouden we echt gebaald hebben
werd niet serius genomen toen ik met een vraag kwam of je een foto toestel in het zwembad mocht gebruiken om dat er namelijk mensen waren die onderwater camera's hadden en foto's aan het maken waren in het zwembad en douche niemand bij de receptie wist het ze zullen het wel eens gaan overlegen ik zou antwoord krijgen maar is nooit gebeurd bij navraag wist niemand iets tweede minpunt bij het zwembad was het mis gegaan met het chloor in het water er was veel te veel er hing een hele erge chloordamp. het was er wazig van, je moest er van hoesten en kreeg er zere ogen van. vraag aan de medewerker wat hij er van vondt hij was er net 5 min maar vondt het ook erg. vraag of de deuren niet open moeten om te ventileren maar dat mag hij niet zomaar doen andere mensen noemden het ook op. ook ben naar de receptie gegaan en gezegt moest niet zo aanstelen het was binnen de norm zei de medewerker. maar kon het niet aantonen wel toe geven dat het fout was gegaan met het chloor. het zwembad had iedereen er uit moeten laten gaan en goed ventileren tot de damp weg was. de medewerker zou gaan overlegen maar zag hem gewoon naar buiten gaan en het park op gaan jammer.hoorde meer mensen klagen maar er werdt niets mee gedaan waarom. een fout kan maar om zo te reageren jammer. zwemvijver was vies jammer anders was het een mooi zwemwater ik raadt de camping niet aan bij andere jammer maar het is zo
ruimte op het veld
Particulier een caravan gehuurd. Goed bevallen, dit was ons allereerste campinguitje we hadden nog nooit op een camping gestaan, het is ontzettend meegevallen en zeker voor herhaling vatbaar.
iets meer voorraad broodjes soms een extra kar voor de funbrigade zodat joepie de kinderen kan ophalen voor de disco. Programma iets meer uitbreiden met thema's leuk als er naast het springkussen buiten nog een speeltoestel/ kasteel kan komen voor de kleinere kinderen. verder laten we ons verrassen door weer een vernieuwing zeskamp organiseren tussen de velden.
Blauwalg of niet en duidelijke afvalbakken in de dames wc Een kleine supermarkt zodat je niet met de auto om boodschappen moet 5 km verderop
Die zijn er, denk is goed na over uw concept. Waar wil je voorstaan, hoe ga je om met al die mensen, kinderen, tieners, volwassenen.
Vond het jammer dat je heel veel moeite moest doen om een prullenbak te krijgen. Ook vroeg ik naar haakjes voor de handdoek en theedoek en kreeg als antwoord hoort er niet in. Is op zich makkelijk te bevestigen aan de bar. Langs de veranda een ballustrade. Is wat veiliger met kleine kinderen. De overkapping is onvoldoende voorheen hadden we een overkapping kon je bij regen ook buiten zitten.
Dit jaar voor de tweede keer naar het park. Helaas mijn zoon is mishandeld en s' avonds mijn dochters geïntimideerd door dronken tieners. Snap best dat de ouders verantwoordelijk zijn voor het wel of niet verschaffen van alcohol aan hun kinderen, maar dat doet het nix beleid op het park teniet. Bewaking bij de box prima , maar wat er verder gebeurt maakt niets meer uit. Mijn dochters voelden zich niet prettig meer in de avonduren. Zag dat rtv- oost leuke plaatjes aan het schieten was , maar ik vraag mij af of zij ook weten wat er in de avonduren gebeurt. Dat mijn zoon mishandeld is doet er even niet toe. Dit is prima opgelost door het personeel. Dit mag ook gezegd worden. Ik vind het schandalig dat mijn twee dochters (13 en 18) zich niet prettig voelde op jullie park. Helaas, volgend jaar een andere camping voor ons. Dronken jongeren onder de achtien behoren lekker bbij hun eigen ouders die hun kinderen blijkbaar alcohol geven bij de tent of caravan te zitten. Misschien vinden hun ouders en vooral de moeders het ook oke om pijpslet en weet ik wat al niet genoemd te worden. Tevens is er bewaking om te bewaken en niet om leuk te dollen met deze jongeren terwijl jonge meiden en niet alleen mijn dochters onheus bejegend worden. Overigens is ook dat een strafbaar feit evenals openbare dronkenschap. Met vriendelijke groet , Philippe Pieterse.
Het binnen zwembad op een andere manier reinigen dan met chloor. Onze kleinkinderen hebben hiervan vanwege de hoge chloorconcentratie nauwelijks gebruik kunnen maken, pijn aan ogen en gezicht. Betere (vrouwvriendelijke) opstelling van de persinstallatie voor restafval. Graag ook op meer plaatsen. Nadat ik eerst een heel eind had gelopen met een zware zak kon ik er nauwelijks bij. Vuil afvoeren is nu n.m.m. alleen voor sterke mannen. Mogelijk andere wc rolhouders. Doordat de rollen zo stijf op elkaar zitten liggen er permanent stukjes papier op de grond. Ondanks het regelmatig schoonmaken geeft dit een rommelige indruk.
Stoffen stoelen is voor een gezin met kinderen echt drama! En een stopcontact werd gemist in de badkamer.
Er lagen heel veel spijkers , glas en roestige schroeven op het griffel pad voor de chalet. Dus gewoon bouwafval als looppad gemaakt. Wel erg prijzig voor deze chalet. Binnen zwembad is klein en de steentjes doen pijn aan je voeten.
- door de blauwalg als de vijver niet beschikbaar en dit was nu juist de reden om voor deze camping te kiezen; - omdat wij geen zekerheid hebben dat deze voorziening beschikbaar is, terwijl we wel de hoofdprijs hebben betaald, zullen wij niet meer terugkomen; - de compensatie was te matig; - de reactie maakte zich er te makkelijk van af: schouderophalen; - prijs-kwaliteit in het restaurant klopt niet, echt te duur; - de winkel stelt niets voor en is schrikbarend duur. - veel lawaai, vooral 's avonds tot diep in de nacht; - onze kleindochter van 10 ging 's avonds wel eventjes naar de Box; als ik haar ophaalde om 11.00 uur vond ik de sfeer onveilig