Erg vriendelijke instructeurs en erg leuke zwemlessen. In het begin van de cursus wat spelletjes en nu veel afwisseling in de les zodat het erg leuk blijft voor de kinderen.
Yke en Imar hebben beiden de snelcursus gedaan. Ook Yke heeft net haar B gehaald. Zoals de cijfers hierboven laten zien waren wij zeer tevreden over alles! Bram, Jacco, Yolanda, Evelien en dames achter de bar: enorm bedankt!
Hessel heeft altijd met plezier gezwommen en zijn a binnen. Meeste juffen en meesters leuk en goed met kinderen.
Bijhouden lesscores op internet!
Goede ervaring met de zwemlessen, een hele positieve omgang van de docenten met de kinderen. Ze hebben met veel plezier hun abc gehaald.
Uitstekend zwembad en hele plezierige begeleiding van de kinderen tijdens zwemlessen. Goed systeem. Wij zijn zeer tevreden!!
Over het algemeen ben ik tevreden over de zwemles. Waar nodig kregen we instructies om te oefenen.
Leskwaliteit is erg goed
Dikke 10 voor badmeester bram. Omdat hij bij de eerste lessen en met afzwemmen annelot heel goed begeleide.
vriendelijk personeel leuke zwemleraren goede horeca voorziening
Nog steeds een goede indruk als het gaat de begeleiding van om individuele kind. Top. Je kind wordt hier gezien, ongeacht zijn/haar kwaliteiten.
Dochter is altijd met plezier gegaan. Kinderen worden niet onnodig lang vastgehouden.
wat wij als heel prettig hebben ervaren is dat onze zoon echt 'gekend' werd door de instructeurs. Heel bijzonder terwijl jullie toch veel kindjes lesgeven.
Alleen maar positief! Onze Olivier heeft met heel veel plezier zijn diploma A en B gehaald en gaat verder met C. Onze dochter Meike start komend seizoen met wederom de snel cursus.We zijn erg onder de indruk van de betrokkenheid van de badmeesters en juffen! En leuk hoe dezelfde leer onderdelen steeds in andere vorm wordt aangeboden. Ga zo door! Ook leuk aanbod van extra cursussen en vakantie programma'sb
Positief over de snelcursus en goede manier van lesgeven met leuke badjuffrouw!
In schoolseizoen A en B.
vriendelijk personeel prettige sfeer goede les, kinderen worden gestimuleerd om verder te komen diplomazwemmen wordt leuk gedaan
Als er vragen zijn worden die gehoord. Bij