Goed ervaren zwembad personeel die les geven, prettige mensen. Je krijgt eerlijk antwoord op je vragen en ze nemen de tijd voor je, voelt prettig en persoonlijk.
communicatie
Alles erg goed
He bijhouden van de lesscores. Tot het einde waren er 6 van de 13 onderdelen ok. Je verwacht dat er geleidelijk vooruitgang is, maar dat is niet altijd goed terug te zien in de lesscores. Blijft natuurlijk erg persoonlijk.
enthousiast team
Enthousiaste medewerkers. Zeer kindvriendelijke lessen. Voor mijn gevoel goede zweminstructeurs/instructrices. Leuk ook de extra mogelijkheden zoals snorkelen en duiklessen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Gastvrijheid en de mogelijkheden qua zwemlessen.
Ik vind Jacco en Bram bijzonder prettige instructeurs. Zij gaven mijn kind in ieder geval vertrouwen.
Een aantal enthousiaste zweminstructeurs/trices
Fijn zwembad, personeel dat meedenkt en adviseert. Heb Jacco gevraagd om een mening m.b.t. de Roadrunner B-cursus voor Twan en hij gaf aan dat het heel goed voor hem zou zijn.
- vriendelijkheid van vrijwel alle medewerkers, regelmatig een vriendelijk woord tegen de kinderen, sommigen weten dan zelfs de kinderen bij naam te noemen. - flexibiliteit in het ruilen en inhalen van lessen
Prima en gezellig zwembad. Er lijkt een hecht team te werken,
Iets meer uitleg over wat bij diploma's verwacht wordt (welke slagen, afstanden etc.).
Fijn contact met iedereen. Ben heel blij met ieders inzet om mijn dochter naar diploma A te helpen, het was niet makkelijk.
In het algemeen ben ik zeer te spreken over de zwemdocenten. Ik heb ook een negatieve ervaring. Dit is bij Jacco bekend.
We zijn erg blij met juf Evelien!! Onze zoon is zeker niet de makkelijkste ( snel afgeleid, weinig concentratie), maar zij weet wat hij nodig heeft.
Gemoedelijke sfeer.
Yvonne van de receptie is fantastisch! Zij doet haar werk met heel veel plezier en is heel aangenaam in omgang!
Kundig personeel.
Langere lestijden erg prettig. Prettig idee dat ze met een jaar klaar kunnen zijn
Communicatie rondom lessen kan beter: - soms onduidelijk over kleding / extra lessen Handiger om per mail dingen mee te delen, als je er niet bent krijg je formuliertje niet.
Vriendelijk personeel, verzorg zwembad