Het personeel is vriendelijk, de formule van de snelcursus bevalt erg goed.
Na een operatie en revalidatie kon er zo weer ingestroomd worden in de vertrouwde oude groep.
Complimenten voor badmeesters Bram en Jacco, die kinderen echt weten te motiveren
Communicatie omtrent de voortgang wellicht iets vaker
Met mijn dochter Sophie altijd positief. Altijd goede communicatie met name met Sharon.
De zwemresultaten met de smileys mogen wat beter worden bijgehouden, dat mis ik wel.
Er zijn periodes dat ik de zwemles groepen veel te groot vond, waardoor de kinderen te weinig aandacht kregen. En het werken met kaartjes is misschien goed voor de kinderen, maar dan kan het denk ik niet de bedoeling zijn dat dat zonder enige begeleiding gebeurt. En het wachten bij de reguliere zwemlessen tot er weer plek is in de volgende groep.....en dat er maar 1x in de 6 weken wordt afgezwommen vind ik ook weinig. Waarom bv niet 1x in de 3 weken?? De kosten gaan namelijk wel door.
Mijn twee dochters hebben hier en met plezier zwemles (gehad)
Veel te lange duur voor het behalen van het diploma. Pas na mail (klagen), doorgegaan naar volgende groep.
- Meer buitenspeeltoestellen . - Overkapping aan de achterzijde zodat ouders bij het volgen van de lessen van hun kind , droog kunnen staan. - Hot tube , dit is iets anders dan wat andere zwembaden hebben.
De gastvrijheid en het kleinschalige maakt het een fijne ervaring voor Ties.
fijn zwembad,,ga er graag heen,vooral met de kinderen
gewoon super
Goede zwemlessen
Bij de semipriveles is de communicatie heel goed. Het helpt wel als je ook op andere moment in het zwembad bent, zodat je makkelijk iemand aan kunt spreken. Zeer goede respons op e-mailvragen
Afzwemmen voor diploma A was leuk en goed georganiseerd. Compliment.
Kleinere groepen zodat er meer individuele aandacht voor het kind is waardoor het misschien eerder door kan stromen....