de groepen niet te groot.
Eigenlijk alleen maar positieve ervaringen zowel vanuit werk en als moeder.
Communicatie en kijk mogelijkheden
Met de afzwem groep ook de lange afstanden (heel bad) Dan is de afstand met afzwemmen niet in eens zo groot.
1. Het invullen van de zwemonderwijzer van hoever onze zoon was, op de website, was voor ons een negatieve ervaring. Deze werd nl. slecht tot zeer slecht bijgehouden. Alleen bij een kijkles konden wij dus zien hoever onze zoon was, en hoorden wij ook van de zwemonderwijzer wat de verbeterpunten zijn/waren. 2. Website is zeer traag, zeker wanneer je inlogt in het persoonlijke deel. Ook de overzichtelijkheid laat te wensen over. Persoonlijke deel slecht te vinden op de website. 3. Techniek van zwemmen is m.i. onvoldoende. Schoolslag, borstcrawl, rugslag, de meeste kinderen beheersen deze onvoldoende.
WiFi erg langzaam en slecht bereik mobiel
In eerste instantie zwom ze op woensdag. Deze dag zat erg vol , waardoor ze steeds als ze door mocht naar de volgende groep moest wachten tot er plek was . Dit was lastig . In december is ze naar de donderdag gegaan en toen ging het goed
Snelcursus met garantie op A en B erg goed bevallen, mijn dochter heeft het gehaald en mijn zoontje daarna op reguliere zwemles.. goede service! Leuk, vriendelijk personeel!
Vriendelijkheid en kinderen bij de naam kunnen noemen. Gastvrijheid van de dames bij receptie. Speelhoek voor de kleinere broertjes en zusjes, de speeltuin buiten.
Ik ben zeer tevreden!
De voortgangwebsite van de kinderen en dan met name de user namen zijn ongemakkelijk
Beide kindjes naar tevredenheid laten lessen bij jullie!
Heel tevreden! Enthousiaste begeleiding tijdens de lessen, vriendelijk personeel!
De zweminstructeurs zijn top.
Snelcursus; goede opzet om in 1 schooljaar A en B te halen. Duur vd les is prima voor de kinderen. Begeleiding ook.
De docent is met de kinderen in het water. Leuke, speelse manier van lesgeven.