In vergelijking tot onze ervaringen met zwemlessen in Malkander, waren de lessen een verademing: kleine groepen, variatie in de les, grote betrokkenheid van de docent (nl. in het water), meer contact, goede bereikbaarheid, persoonlijk, goed zicht op vooruitgang en het belangrijkste er was duidelijk 'plezier' in de les
Na een gesprek met Jacco mocht Noa gelukkig weg op de woensdag bij Mindy. Ze kwam toen in de dinsdag groep bij Lucia en heeft hier in een paar weken tijd heel veel geleerd. Daardoor heeft ze nu gelukkig afgezwommen en kreeg ze haar plezier voor zwemmen weer terug.
Erg tevreden over de snelcursus, bij beide dochters dit gedaan.
Idem als ervaring na afzwemmen A. Lof, zeer prettig
Aanbod via BSO is goed geregeld. Zwemleraren gaan leuk met de kinderen om en nemen tijdens de kijkdagen voldoende tijd voor de ouders. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Enthousiast team om de kinderen zover te krijgen. Leuk ontvangst en veel mogelijkheden tot oefenen.
Gezellig, open, klantgericht.
Bij beide kinderen was er met sommige dingen wat extra aandacht nodig en de hulp van Jacco zorgde er dan voor dat ze spoedig klaar waren om af te zwemmen. De kinderen zwemmen met veel plezier. De swimsafe heeft het voordeel dat de kinderen al snel geen angst hebben om geen grond onder hun voeten te voelen en de vaste groep geeft ook rust.
Communicatie met ons als ouder hebben wij als positief ervaren. Samen kijken wat Serena nodig had vonden we ook belangrijk, dat hebben jullie goed gedaan.
Extra aandacht nodig werd door Jacco onderkent. Heel fijn dat Caesar therapie onderdeel werd van de behoefte. Fijne consequente aanpak. Vriendelijk en streng wanneer nodig.
Zeer plezierig en persoonlijk contact met al het personeel. Men kent de kinderen. Op het kind afgestemde oplossingen zijn mogelijk en zeer waardevol.
Mijn dochter heeft plezier en leert veel dat is het belangrijkste
alles is weer super goed bevallen!!!
Zwemdocenten erg vaardig en prettig en daar gaat het om!
Het warme welkom bij binnenkomst Heel leuk met de kinderen tijdens het lesgeven
Mijn zoontje heeft het altijd prettig en leuk gevonden om te zwemmen. De zwemleraren/juffen waren allemaal even makkelijk in omgang.
Top zwemles! Juf Sharon is erg leuk en goed!
Het is altijd gezellig in het zwembad, mijn kinderen komen er dan ook graag! Ze zwemmen met heel veel plezier en voelen zich heel vertrouwd in het zwembad en ook bij het personeel
De juffen en meesters kennen de kinderen bij naam. Ze hanteren een vrolijke kindvriendelijke lesmethode. Gaan uit van mogelijkheden en zijn motiverend.