Onze dochter Nina heeft nu in anderhalf jaar toch keurig A en B gehaald tijdens schoolzwemmen Isings. Prima!
Het zicht op het bad vanuit de kantine is vooral voor de lessen in het diepe bad minimaal. Behalve als je buiten gaat staan. Bij slecht weer en kou is dit niet ideaal.
De benadering en communicatie van de zwemonderwijzers met de kinderen spreekt mij aan en is voor onze zoon een goede positief stimulerende manier om te leren zwemmen.
Prettig en leuk zwembad met een hele goede sfeer. Ontzettend vriendelijk geholpen. Leuke les aquaspinning gehad en op naar de volgende lessen. Vanuit Zutphen nog geen 10 min rijden.
Vriendelijk personeel en hulpvaardig
Wij ervaren de lessen als zeer positief! Jennifer is op 5-11-14 gestart en heeft 30-01-2016 afgezwommen voor C. Dus is super snel gegaan!
Onze dochter heeft met veel plezier de zwemlessen gevolgd. De lessen werden op een plezierige en positieve wijze gegeven!
Prettige communicatie met zwemonderwijzers. Wifi.
Kleinere groepen waardoor kinderen meer begeleiding krijgen tijdens de les. Meer communicatie met de ouders.
Kijkles in de week voor het afzwemmen is niet zinvol. Andere week zou beter zijn. Paar weken voor afzwemmoment bijvoorbeeld.
Het afzwemmen was voor onze zoon en de belangstellende echt een feestje.
Zeer tevreden over het geheel
was blij dat we wisten hoe het zwemmen van onze zoon ging met de kijk les.
Erg goede communicatie over de zwemles en meedenken door zwemonderwijzers. Top!
Beide van mijn kinderen vinden het altijd weer leuk om naar zwemles te gaan!,vooral mijn oudste zoon Damian , hij ging met angst naar zwemles maar heeft het toch in een behoorlijk korte tijd doorlopen! dus dat zegt genoeg voor mij :). Gewoon zo doorgaan.
Marius heeft het plezier in zwemles (na een minder prettige ervaring) bij jullie weer teruggekregen
Al vanaf 2009 met mijn oudste zoon naar Rhiederoord gegaan. Hij was 6 jaar en 2 maanden met zijn eerste spetterles. Hij is goed geholpen over zijn waterangst heen te komen. Kikkervoeten duurde bij hem lang voordat hij dat door had. Daarna ging hij als een speer en beleefde veel plezier. Uiteindelijk diploma's À, B en C. Mijn middelste zoon had geen watervrees en begon een dag voor zijn 5de verjaardag. Ging makkelijk door de spetterlessen heen maar uiteindelijk in het diepe bad bemerkte ik dat hij kracht miste. Door veel te zwemmen en ook zelf te oefenen (op zondag met papa zwemmen) behaalde hij ook zijn À, B en C diploma's. Mijn laatste en derde zoon (toen 5 jaar en 8 maanden) begon vorig jaar februari voor het eerst met spetteren. Angst kende hij niet en ook kracht heeft hij voldoende ondanks zijn kleine postuur. Waar hij wel moeite mee had was het gelijktijdig met armen en benen bewegen. Motorisch was hij daar niet sterk in. Ook Jacco bemerkte dat en is een samenwerking aangegaan met een pysiotherapeut. Onder leiding daarvan kreeg mijn zoon een soort gymles voorafgaand aan de zwemles. In die gymles moest hij speciale handigheidtrucjes doen waardoor hij veel beter in het zwembad kon bewegen. Hij vond die gymles heel erg leuk en kreeg ook oefeningen mee naar huis. Resultaat is dat hij afgelopen zaterdag zijn diploma À op zak heeft. Nu verder met B en misschien nog wel C.
Veel ouders blijven met schoenen aan de doucheruimtes betreden.
Leuke lessen,leuke en goede zwemleraar
vriendelijk personeel, algehele goede ervaring