Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onze dochter gaat met veel plezier naar de zwemles, die wordt gegeven door fijne instructeurs. Zij weten de vaardigheden aan te leren op een speelse wijze. Door de grote van de groep (en gedrag van de kinderen) is het voor hen niet altijd makkelijk de aandacht evenredig te verdelen over de kinderen.
29 December 2019
Noa
Brummen
Alles vlot doorlopen zonder problemen. Mooi zwembad, vriendelijk personeel.
15 December 2019
Renée
Eefde
Erg prettige en gezellige sfeer. Met alle meesters en juffen altijd een heel fijn contact gehad! Nadat er even minder progressie was in overleg naar semi-privé gegaan, wat ons uitstekend is bevallen. Dank voor het meedenken en voor nu de fijne tijd. Wij blijven recreatief in Brummen zwemmen en onze dochter zal tzt zeker terugkomen. Bedankt Rhienderoord!
Finley
super mooi
Sam Alqalqeely
Brummen
We komen altijd met plezier.
Jacky
Eerbeek
Fijne ervaring, waneer er iets was werd dit netjes en goed opgelost! 👍
11 December 2019
Jelle Jansen
Brummen
Onze kinderen gaan met veel plezier naar zwemles. Ze krijgen op een kundige maar leuke manier les. Onze dochter vond voor dat we hier kwamen zwemles niet leuk, maar heeft nu in 1 jaar A B en C gehaald.
10 December 2019
Lena
Brummen
personeel is betrokken en service gericht!
18 April 2019
p
brummen
Ons zoontje gaat met veel plezier 1x per week naar semi-privé zwemles. Hij leert snel en heeft inmiddels zijn C-diploma. Ons andere zoontje schrijven we straks zeker in bij rhienderoord Bedankt!
1 April 2019
Stephan
Swimstars was super!!!
31 March 2019
Dianne Altena van der bij
Zutphen
Melanie
Brummen
Personeel prettig in omgang. Je gaat pas afzwemmen als je echt aan de eisen voldoet.
Bram
Apeldoorn
Lessen zijn goed en leuk.
E. Linthorst
Eerbeek
prima zwemles, kind ging met plezier naar les
floris dorreboom
Leuvenheim
leuke enthousiaste onderwijzers, er zijn vaak leuke activiteiten in het zwembad, horeca ziet er mooi uit, goede persoonlijke begeleiding bij swimstar, mooie samenwerking met Jeroen en Lia
anoek thomassen
brummen
Betere kijkruimte nu staan er steunpalen ervoor
Sabine van den Berg
Brummen
Compliment voor de medewerkers. Behulpzaam, gastvrij, vriendelijk en klantgericht. Fijn om te beleven top!
Jelvin de Jong
Empe
Beveelt niet aan
Okbay
Eerbeek
Hele prettige benadering / omgang met de kinderen. Top! Speelmiddag op vrijdag is ook erg leuk!
Sandra Kock
Zippora
Eerbeek
Mijn kind gaat met plezier naar zwemles
11 February 2019
Nieuwland
Rheden
10 February 2019
Leonie Hilverdink
Dieren
Sterke, snelle communicatie als ik met vragen zit bijv.
10 February 2019
Mujde Palavan
Dieren
Ik ben tevreden over de zwemlessen en vind dat er netjes gecommuniceerd wordt.
9 February 2019
Rienke Pelgrom
Brummen
We zijn super tevreden. Linda maakte de lessen altijd leuk zodat mijn dochter altijd met plezier naar zwemles ging!
9 February 2019
Chantal Wichers