Tebbenhof woninginrichting is een zaak waar ik bij iedere nieuwe aanschaf graag naar toe ga!!
Fijn dat jullie aan huis komen, zodat de kleuren goed bekeken kunnen worden bij de spullen in huis voordat je iets bestelt en een noodplisse hebben.
Dik tevreden !!
een hele fijne winkel om zaken mee te doen , goed en duidelijk advies
Wij zijn zeer tevreden!
vriendelijk en correct personeel en goede uitleg materiaal
goede service,vakmanschap,en prettige omgang
Het duurde inderdaad behoorlijk lang voordat wij het goede ontbrekende onderdeel ontvangen hadden. Zodra het binnen was is er een afspraak gemaakt om de laatste hor ook te plaatsen.
Na een paar weken kwamen we er achter dat er een lijmstreep op een traptree zat. Hij kwam en spoot hem in met de mededeling als we het bleven zien, hij er een nieuwe tree tapijt in zou leggen. Na een belletje stond de man binnen no time klaar om dat te verhelpen. Super dus.
Prima advies en service, komen afspraken na. Kwalitatief goede producten
Gezien het cijfer dat ik geef heb ik geen behoefte meer om nog een omschrijving te geven. Ik ben zeer tevreden.
Prettige samenwerking en (opvallende, attente) verzorging
We zijn in de winkel prettig geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht wat het beste bij onze wensen zou passen. Thuis is alles opgemeten en kregen we goed advies over de lengte an de gordijnen. Ook bij de aflevering hebben we een goede service ervaren. Men kwam de gordijnen thuis ophangen en gelijk werd gecontroleerd of alles goed was. Of te wel een winkel met vriendelijk personeel, dat goede adviezen geeft, vlot werkt en servicegericht is! Een absolute aanrader!
Interesse en meedenken
We zijn heel tevreden, we kregen goede adviezen/ tips en ze hadden verstand van zaken. Behalve gordijnen hebben we ook duettes en vloerbedekking laten hangen/leggen en horren laten plaatsen en zijn daar ook tevreden over.
alles volgens afspraak.
Snel en correcte levering, De medewerkers zeggen wat ze doen en dien wat ze zeggen. Perfect Doe zakelijk en Prive zaken met dit bedrijf .
Gisteren laminaat laten leggen in slaapkamer is echt super gedaan
Mijn eerste ervaring met Tebbenhof is erg goed bevallen. Ik ben zeer tevreden.
Zeer tevreden over de afhandeling van een probleem met een vlekje in het nieuwe gordijn
een perfecte aflevering door goede vakmensen we kunnen met de gordijnen en vloer weer jaren vooruit
Prima informatieverstrekking en uitstekend meedenken door de verkoopster.
aardig personeel en snelle afhandeling en levering
Door sommige situaties zijn bepaalde producten niet mogelijk. Dit krijgen wij soms bij bestelling door van de leverancier. Na overleg is er een passende oplossing gevonden.
Vaartplein 4
2691 AJ 's-Gravenzande