Mijn ervaringen met De Korte zijn eigenlijk altijd prima. Je wordt er goed geholpen of je nu komt voor gordijnen of antikrasstoelpootdopjes (of hoe die dingen ook heten mogen). Ze geven vakkundig, klantgericht en eerlijk advies.
Goed voorgelicht en prima en op afgesproken tijd bezorgd
Bijzonder vriendelijke medewerkers die goed meedenken en veel kennis en ervaring brengen. Alle tijd en inspirerende ideeën! Planningen kloppen en de service is perfect! Een aanrader!
Geleverde producten voldeden aan de gewenste kwaliteit. Levertijd wel wat langer dan aangegeven in het begin. Maar je kunt corona hiervan tot op zekere hoogte de schuld geven , toch.........? Ophangen en plaatsen ging soepel en professioneel.
Heel goed we hadden dit adres gekregen van dochter en schoonzoon ! En onze ervaring is ook heel goed !
Wij zijn enorm tevreden met het werk van Korte’s woonsfeer. Snelle service, vriendelijk, goede kwaliteit.
snelle montage vriendelijk personeel
Mee gedacht in kast opties Tevreden over uitvoering Nabehandeling correctie van pas lat. Prettige zorgvuldige opmeting.
wel goed geholpen , en ze geven goed advies.
We zochten een elektrisch bedienbare stoel, werden goed voorgelicht en konden daarna onze keuze maken. Nog dezelfde dag werd de stoel geleverd.
Je wordt er deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
Idem
Wij hebben een bank en gordijnen gekocht bij De Korte's Woonsfeer. De bank zit top. We zijn erg tevreden. Voor de gordijnen hebben we van tevoren een duidelijke uitleg gehad waarbij alle opties en mogelijkheden waren besproken. Thuis komen opmeten en na enkele weken levering. Alles is professioneel opgehangen. We hadden het zelf niet beter kunnen doen. In de toekomst komen we nog zeker terug bij De Korte.
Adviezen en vragen duidelijk uitgelegd. Lenen opadvies, van een mes om vloerbedekking op de trap te verwijderen kon zonder probleem gebruikt worden. Afspraak van uitvoering correct uitgevoerd. (Datum en benodigde tijd).
prettige benadering
Leuk kontakt
Proffessioneel werk! Bijzonder vriendelijk en vakkundig personeel die kwam monteren. In de winkel en op locatie wel proffessioneel hoor, maar net dat tikje extra hebben we gemist. Gordijnen wel dik tevreden over. Denk dat het niet onvriendelijk is bedoeld, ook met de kijk op de vriendelijk kaart met de verjaardag hier. Assortiment misten we de kindergordijnen
zit erg mooi prima gemaakt
Was gezellig
Ontzettend tevreden met mijn nieuwe bed!!
alles op tijd en keurig geinstalleerd
Prima advies bij de aankoop (die ik aanvankelijk helemaal niet van plan was, eigenlijk kwam ik alleen even snel kijken). Blij dat ik het wel heb gedaan.
Deventerweg 3
7245 AW Laren