prima service en oplossingsgericht meedenken
Top bedrijf, alle afspraken worden nagekomen
Goede service vakmanschap en vriendelijk
Ik mis de motor van de hoofstuun en als ik de saopstoel gebruik dan kraak er meestal its ??
Wij waren voor het eerst bij jullie in de winkel en werden super correct behandeld
Goed geholpen door verkoopster. Op afspraak winkelen waardoor je snel en goed wordt geholpen. Meubels van uitstekende kwaliteit.
De Korte heeft op alle fronten aan onze verwaschtingen voldaan.
In goed overleg hebben we besloten om de slecht onderhouden parketvloer in ons nieuwe huis te laten eruit te halen en daarvoor in de plaats een mooie pvc vloer te laten leggen in de woonkamer, keuken en hal. Ad de Korte kon gelukkig op korte termijn komen kijken en alles opmeten. Daarna hebben we een 'inspirationtour' in de zaak gehad waardoor we een keuze konden maken qua kleur en motief. Hoewel de agenda's al behoorlijk vol zaten, was het gelukkig toch mogelijk om de vloer te laten leggen en dit is tot onze volle tevredenheid gedaan. We zijn erg blij dat De Korte meedenkt maar toch de keuze bij jezelf laat.
Hoi Ad en Joke, De vloer ligt er mooi in, we zijn erg tevreden met het resultaat. Mede door het vakmanschap van jullie mensen.
Mooie zaak! Goede producten en een goede service!
Meegedacht wat het beste is en ondervonden dat service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan...
goede adviezen gekregen
Vriendelijke en deskundig, met een heel mooi resultaat.
Vloerbedekking netjes gelegd De werkuren nagaan kan ik niet, wil ik ook niet, maar om een bestaand stripje op de deurdrempel te monteren, daar nog een tientje extra voor te rekenen, vind ik een beetje.... vul zelf maar in. Verder goed tevreden, ziet er keurig uit. Vriendelijke groet. Gerhard. Meijerink.
Zeer prettig geholpen, goede service.
We werden vriendelijk geholpen. Veel keus in materialen.
Niet ingevuld
Wij hebben met veel plezier onze raambekleding gekocht bij de Korte. Alle tijd werd genomen om de meest optimale raambekleding uit te helpen zoeken. De mensen die de raambekleding kwamen bevestigen leverden ook keurig werk en zeer deskundige en vlotte werkwijze.
Goede kast. Keurig in overleg op de locatie bezorgd. Correct en goed geplaatst.
Prettig en Vriendelijk te woord gestaan. De informatie uit het verleden was snel beschikbaar, de vervangende delen snel geleverd en gemonteerd. Prima tevreden!
Goed advies over kleur en ondervloer, vakkundig gelegd door specialist.
In alle opzichten meedenkend, deskundig en bereidwillig
Er is volop tijd en aandacht voor je wensen ,of het nu in de winkel is of aan huis en er wordt deskundig advies gegeven zonder opdringerig te zijn.
We werden vakkundig voorzien van advies voor een hoe voor openslaande tuindeuren. Ze werden snel en vakkundig geplaatst. Erg blij mee! Laat de zomer maar komen!
Goede winkel met prima personeel. Vriendelijk en vakbekwaam.