Bij Post Woonadvies in IJlst ben ik heel goed geslaagd voor een fantastische pvc vloer. Compliment voor dit lokale bedrijf dat nog ouderwets klaar staat voor de klant met advies, een goed product en een goede service!
Betreft een reparatie aan de marmoleumvloer Met moeite de reparatie te zien - ziet er fantastisch uit.
Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de buitenzonwering met zonnecel.
Goede kwaliteit en service
Wij zijn zeer tevreden over de getoonde klantvriendelijkheid en hebben de uitgevoerde werkzaamheden als uitmuntend ervaren. Chapeau!
We hebben zowel de raamproducten als stalen deuren via Post besteld. Het is een mooi geheel geworden dankzij het goede advies wat we hebben gekregen. Er werd veel tijd genomen voor ons omdat we lastig vonden om een keuze te maken. We zijn superblij en tevreden met het eindresultaat.
Wat een fijn bedrijf, ze komen bij je thuis, je kunt het in de winkel uitzoeken (heel veel keus) en ze komen het bij je leveren, monteren en alles wat je maar wilt. Is er een probleem, wordt het vlot en netjes opgelost. Wij zijn meer dan tevreden. Fijne winkel en fijn personeel.
Bedrijf komt zijn afspraken voor 100% na, wij bevelen Post aan iedereen aan.
Wat een prachtig bedrijf! Medewerkers hebben verstand van zaken en je wordt zeer goed en vriendelijk geholpen. Deskundigheid van begin tot het eind, wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe tapijt, zeer goede kwaliteit en in combinatie met een goede ondervloer hopen wij hier jaren plezier van te zullen hebben. En mocht er in huis nog iets vervangen moeten worden, dan zullen wij zeker bij dit bedrijf terugkomen!
Goede kwaliteit netjes gewerkt We zijn er heel tevreden over
Voor de tweede keer geslaagd bij Post. De eerste keer 13 jaar geleden. Nu was het tijd voor vernieuwing! Goed advies en denken mee naar oplossingen. Het resultaat is weer super!
Goed werk geleverd en kundige en vriendelijke monteur
Tijdens het proces van uitzoeken is er goed meegedacht en geadviseerd. Dit alles in een ontspannen en vriendelijke sfeer waarbij de wens van de klant vanzelfsprekend centraal staat. Kwaliteit, heldere communicatie, persoonlijke benadering en zorgvuldige afstemming. Top bedrijf met top personeel!
Ylona is vriendelijk, adviseert goed, is geduldig Jelmer en Fons ook heel vriendelijk; gaf ze gewoon mijn sleutel. Lieten alles schoon en netjes achter. Leverden prima werk af. En de kleine ongelukjes in de muur zijn prima opgelost. Alles ging in goed overleg. Over 2 dagen worden de rails, gordijnen etc. Gemonteerd.
Kundige tips gekregen en leuk geholpen
De gordijnen die we uitgezocht hebben zijn prachtig geworden. Rails heel netjes gemonteerd en de plooien in het gordijn super strak. Heel tevreden.
Gemaakte afspraken en montage 100% na gekomen. Ik beveel Post woning inrichting ijn Ijlst aan iedereen asn.
Vanaf het 1e contact deskundig advies, alles in het werk stellen dat ik op tijd kon verhuizen. Nazorg/service idem dito.
Raambekleding gekocht en we zijn goed geadviseerd en tijdens het inmeten is er goed meegedacht. Vakkundige plaatsing door vriendelijk personeel. Communicatie ook super. Erg tevreden!
2 horren aangeschaft en laten plaatsen. Goede voorlichting in de winkel. Perfect ingemeten en zeer netjes geplaatst. Kleur hor aangepast aan kleuren van onze kozijnen waardoor ze feitelijk onzichtbaar zijn.
De hordeur voor onze schuifdeur is geleverd in een mooie doorzichtige zwarte stof. Het schuiven gaat makkelijk. Goed snel en kundig geplaatst. Fam. Kroes
Zie bovenstaande betreft deze levering. Komende herfst gaan we verder met de woonkamer - hal - bijkeuken en daar kijk ik naar uit!
Goed antwoord op vragen en wensen. Afspraak prima nagekomen. Werk top uitgevoerd! Vriendelijke en fijne mensen.
Goede uitleg over de verschillende mogelijkheden wat betreft de aanschaf van raambekleding. We waren zo blij met het advies die door de firma Post voorgesteld was. Wat geschikt is voor onze kiep draai ramen en deuren. Ook de aandacht voor het gordijnsysteem en de juiste plooi. Prachtig gemaakt met dank aan het atelier. Zelfs was er heel veel moeite gedaan om het merk en stof van onze overgordijnen te bemachtigen die onze interieur styliste voor en met ons had uitgezocht. We hebben nu een prachtig geheel wat betreft stijl kleur en bediening. Een dikke pluim voor onze leverancier de firma Post.
Ondanks de beperkingen rond corona, mogelijkheden geboden van advies aan huis en ophalen van stalen uit de winkel, om de voortgang van de werkzaamheden te realiseren. Inspirerende ideeën en eerlijke adviezen. Snelle verwerking van offertes en duidelijke planning van de werkzaamheden. Prettige mensen over de vloer, die plezier in hun werk uitstraalden. We zijn meer dan tevreden en blij met het eindresultaat!