Werd erg snel geholpen door vriendelijke monteurs Erg blij dat het gordijn weer hangt Was zo’n kale boel
Alles klopte,trap prachtig,trapmonteur Jelmer perfect,prijsopgave klopte ,er kwam achteraf niks bij! Kortom zeer aanbevelingswaardig!
Alle vitrage was zeer vlot opgehangen en paste precies. :)
Vanaf het begin een goed advies gekregen en er is ook meegedacht om het totaalbedrag wat aantrekkelijker te maken door een eenvoudige technische oplossing. Hardwerkend en enthousiast personeel in huis gehad.
Postwoonadvies heeft onze Marmoleum vloer gelegd. Zowel bij het adviseren wisten ze alles duidelijk uit te leggen en ook bij het installeren van de vloer, wisten de werkmannen alles goed uit te leggen. Daarbij was de offerte ook nog scherp geprijst dus dat was ook nog een mooie meevaller.
we werden gelijk geholpen en onze wensen werden vervuld.
Ervaren mensen. Super kwaliteit. Goede service. Erg fatsoenlijk. Komen afspraken na. In ëën woord: TOP
Zoals altijd, ook nu weer keurig geholpen door ondernemers en medewerkers. Zowel in de winkel als tijdens de levering en de montage. Flexibele opstelling, snelle reacties en zeer vriendelijke en vakbekwame monteur, die netjes werk aflevert. Kortom een tevreden klant.
Zeer klantvriendelijke benadering. Goede uitleg over geïnstalleerde producten en adequate afhandeling van zaken.
De jongens Jelmer en Iwan hebben goed werk geleverd en hebben alles weer netjes achtergelaten. En ook nog prettig in de omgang!
Goed geholpen in de winkel. Afspraak wanneer de spullen geïnstalleerd zouden worden nagekomen en niet onbelangrijk netjes gewerkt.
Wij laten ons al jaren adviseren door Post-Woon & Projectadvies. Wie je ook maar treft van het team, ze zijn vakkundig, vriendelijk en adviseren goed. Wat ons met name ook aanspreekt is de kwaliteit van de gekochte producten. Wij doen dan ook geen vergelijkend waren onderzoek, wat goed is, is goed dus blijven we bij Post.
Er moest iets aangepast worden aan mijn screen, maar het is goed bijgewerkt en het resultaat was helemaal goed. De monteurs waren zeer vriendelijk en netjes. Geweldig!
Zowel via de mail met vragen zeer snel antwoord als tijdens de montage fijne service!
Op advies van onze schoondochter en zoon hebben we de showroom van Post woon- en projectadvies bezocht om te zien of we iets konden vinden om de trap te bekleden. We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen bij onze keuze. Ook het leggen op de trap door de heer Post is vakkundig geregeld.
Prettig contact vooraf in de winkel. Prima afspraken kunnen maken. Fijn dat aan de planning vastgehouden kon worden. Men heeft keurig gewerkt, het tapijt ligt er prima in. Prettige contact met degenen die tijt gelegd hebben. (Fons en Iwan.) Alles duidelijk uitgelegd qua planning en kosten. Het enige punt: achteraf had ik me beter willen laten voorlichten wat betreft mogelijkheden tapijt en kleur en misschien eerst iemand van het bedrijf thuis willen laten komen. De factuur klopt niet helemaal, maar dat is waarschijnlijk een misberstand.
Goede advisering en correcte afwikkeling
Twee jaar geleden onze nieuwe woning helemaal door Post laten inrichten, nu een aanvulling gedaan die ook weer deskundig en correct werd uitgevoerd! Heel fijn om een vast adres te hebben waar we op kunnen vertrouwen!
Vanaf 1e bezoek aan winkel tot aan aflevering en bevestigen van Luxaflex: geheel naar wens!
Het installeren van de woondecoratie heeft mij nog meer overtuigd dat ik er goed aan heb gedaan bij Post in te kopen. Mijn complimenten aan Jelmer en Ivar, een visitekaartje voor Post Woon- en Projectadvies.
Keurige werkwijze en vakwerk Prima communicatie
In de winkel uitstekende service, het opmeten snel en vakkundig evenals de plaatsing.
Zowel een tijdje geleden als recent heel goed geholpen met onderhoud/onderdelen voor eerder geleverde producten. Echt heel fijn!
Onze ervaring met het personeel in de winkel is erg positief. We zijn erg vriendelijk geholpen. Er is van alles gedaan om ons te helpen uitzoeken met de gordijnen. Ook uw medewerker heeft zijn werk goed gedaan met het ophangen van de gordijnen. Post Woon-&projectadvies is zeker een winkel om terug te komen.
Prima communicatie en prima uitvoering van de werkzaamheden