Zie bovenstaande
Goede service! Mijn rolgordijn is perfect opgehangen ben erg tevreden! Het oude hing er nog, geen probleem voor de monteur, hij haalde het eraf voor mij en nam het ook mee om het weg te doen! 👍👍dus ben erg tevreden!
Mooie winkel met kundigeen medewerkers. Probleemloos nakomen van de gemaakte afspraken.
fijne zaak met verstand van zaken
Goede voorlichting over de mogelijkheden van ophanging, en services.
vriendelijk ,behulpzaam ,
Het eerste contact met meneer van der Linde was heel positief. Veel kennis in huis, ontzettend veel mogelijkheden en hij geeft je het gevoel dat je alle tijd hebt om een vloer naar wens te vinden. En de vloer is uiteindelijk prachtig gelegd.
Uitstekend mee gedacht en mogelijkheden bekeken waarbij de de klant voorop wordt gesteld en niet waar misschien de meeste winst voor de zaak te halen is. Vervolgens vakkundig uitgevoerd.
Professionele organisatie, zeker aanbevelen aan vrienden en familie
Klantgericht, uitstekend advies voor inbouwkasten, horren, bed, etc. Als er iets mankeert, wordt het altijd en zonder gedoe opgelost. Een locale aanrader voor Waddinxveen en omstreken.
Naar tevredenheid uitgevoerd
Harde werkers met verstand van zaken.
Alles uiteindelijk goed opgelost.
Goede zaak, assortiment goed, service en vakmanschap, prettig personeel.
duidelijke uitleg en er wordt meegedacht om een juiste oplossing te zoeken
Dorpstraat 38
2742 AJ Waddinxveen
Van der Linde voor wonen en slapen is een toonaangevende woninginrichting en slaapkamerspeciaalzaak in de ruime regio Waddinxveen/Gouda. In onze showroom van ruim 1700m2 vind je alles op het gebied van wonen en slapen. Kwaliteit, vakmanschap, service, innovatie en persoonlijk advies op maat zijn al meer dan 100 jaar de speerpunten van Van der Linde. Wij leveren nagenoeg alles op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en horren. In samenwerking met "Morgana" heeft Van der Linde voor wonen en slapen ook alles voor je slaapkamer. Kom eens langs, de koffie staat klaar.