Mooi product, goed gelegd
Prima voorlichting en advies in de winkel. Snelle en soepele reactie op vragen en wensen. Nette en zorgvuldige installatie aan huis.
We zijn heel goed geholpen met uitzoeken en advies, mbt de gordijnen en silouette enz. We hadden wat bedenktijd nodig en dat kon. Zijn heel tevreden met het resultaat, zoals het er nu hangt. Heel blij mee!
Zeer fijn geholpen, stalen mochten we mee naar huis nemen. Meedenken met de klant en mogelijkheden/onmogelijkheden helder en duidelijk besproken. Goede en nette meetafspraak, zeer nette monteur bij aflevering. Aanrader!
Opafgesproken tijd geleverd en deskundig gemonteerd.
Heel goed
Zeer goede en vakkundige mensen, doen niet moeilijk als de plaatsing datum toch niet uitkomt, vloer erg netjes gelegd en schoon opgeleverd
De persoon die thuis kwam opmeten gaf goed advies. De installateur deed het ook prima. Beide hielden zich aan de afspraken
In 1e instantie vond ik de ontvangen offerte te hoog. v.d.Linde heeft toen bij de fabrikant een actie weten te bewerkstelligen. Toen was de offerte nog hoger dan het door mij gereserveerde bedrag. Afspraak gemaakt om gereserveerde bedrag te betalen en restant in twee termijnen te betalen. De montage is goed uitgevoerd; het afval is door de monteur meegenomen. Prima service.
Hadden lekkage veroorzaakt door keukenleverancier. Laminaat, 10 jaar geleden gelegd door v.d.Linde met daar onder een oude eerder aangebrachte parketvloer was gaan "bollen" en schimmelen. van der Linde om advies gevraagd en uitgevoerd inclusief afhandeling met verzekering. Wij hebben de ervaring dat personeel en directie firma van der Linde, de klant nimmer in de steek laat.
De persoonlijke aandacht, de vele mogelijkheden die worden geboden, het meedenken en de rust en tijd die wordt genomen.
Nette vakmensen, werken keurig.
Vriendelijke verkoper, goede en snelle service en levering. Helemaal tevreden.
Goed bedrijf. Komt zijn afspraken na. Helpt mee met denken en geeft ideeën maar dringt niks op.
Alles wat wij bij Van der Linde hebben gekocht is perfect. Mocht er iets zijn dan kan men altijd bij hen terecht.
Het terrasscherm is zeer vakkundig opgehangen. Alles werd zeer netjes ook weer opgeruimd. De twee mannen die dit gedaan hebben waren vriendelijk, deskundig en prettig in de omgang.
Houd zich aan afspraken
Snelle en vakkundige service door vriendelijke mensen
Alles was super geregeld. Al het werk is super gedaan van vloerbedekking leggen tot behangen en verven. De man die dit alles heeft gedaan is een goede en secure werker. Het winkelpersoneel is ook kundig en vriendelijk.
Op tijd aanwezig,, goed gemonteerd .
goede artikelen prima service
In één woord: prima
Werken supernetjes. Spullen met goede kwaliteit.
Service en aandacht zijn goed.
Echt het gevoel dat ze trots waren op hen product en op het werk wat ze leverden. Goed met de vloerenlegger te overleggen.
Dorpstraat 38
2742 AJ Waddinxveen
Van der Linde voor wonen en slapen is een toonaangevende woninginrichting en slaapkamerspeciaalzaak in de ruime regio Waddinxveen/Gouda. In onze showroom van ruim 1700m2 vind je alles op het gebied van wonen en slapen. Kwaliteit, vakmanschap, service, innovatie en persoonlijk advies op maat zijn al meer dan 100 jaar de speerpunten van Van der Linde. Wij leveren nagenoeg alles op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en horren. In samenwerking met "Morgana" heeft Van der Linde voor wonen en slapen ook alles voor je slaapkamer. Kom eens langs, de koffie staat klaar.