Offerte uitgevoerd zoals afgesproken. Men hield zich ook aan de afgesproken planning. Opdra hten werden vakkundig uitgevoerd.
perfecte service verleend bij het ophangen van het zonnescherm en de reparatie van de "oude" screen
De trappenbekleding is keurig en netjes vastgelijmd.
Zie hierboven
Na aanleiding van een toch wel vrij nare ervaring met een andere vloeren leverancier kwam ik via een kennis bij Van Der Linde terecht. Zelfs op toch wel een kort termijn, heeft van der Linde mij super fijn geholpen, waarbij ik ook goed werd geadviseerd over de mogelijkheden van de vloer die ik wel en niet mocht leggen in mijn apartement (i.v.m. VVE vereisten). Complimenten aan Ruud, en Ilse voor alle hulp!
Wij zijn al jaren lang klant van dit bedrijf.Echt een familie bedrijf met goeie producten en goeie service.Klasse.
Levering kwam sneller als beloofd, correcte montage, top
zoals al jarenlang een prima uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.
Niks maar dan ook niks op aan te merken. Alles keurig uitgevoerd!!
Kundig, aandacht en kwaliteit
Wij zijn zeer tevreden, netjes gedaan!
Top service en kwaliteit.
Wij hebben hier voor ons nieuwbouwhuis de vloeren / gordijnen en slaapkamer besteld. In de winkel kregen wij duidelijk en goed advies en ook werd er meegedacht in oplossingen. Op de leverdata was (ondanks de schaarse van sommige spullen op dit moment) alles toch op tijd geleverd en werd het vakkundig geplaatst. Ook de afwerking is top. En verder hebben wij de communicatie (vooral met Ruud) ook als heel prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over alles wat ze geleverd hebben en vonden de prijs ook erg meevallen t.o.v. de concurrentie. Kortom, wij gaan voor eventuele volgende bestellingen weer naar de Fa. van der Linde.
Ze denken mee, leveren kwaliteit , afspraak is afspraak, vakkundig personeel en uitvoering top.
Voor al onze slaapkamer benodigdheden, laminaat, vloerbedekking trappen en raamdecoratie kopen wij al sinds 1978 bij Van der Linde Dorpstraat te Waddinxveen tot volle tevredenheid. Ook de service is een motivatie om niet te veranderen van winkel.
Bij het uitzoeken van het vinyl werd mijn moeder zeer vriendelijk geholpen en de vloer is netjes gelegd.
Prima bediening ruim assortiment, uitstekende service
Vakkundig en vriendelijk te woord gestaan
Meedenkend en zij verstaan hun vak goede service.
Zie boven
Ruime keus, goed te woord gestaan. Duidelijk afspraak gemaakt. Vakwerk geleverd.
De boven verdieping en trappen zijn vakkundig veranderd in een "nieuwe verdieping" door vriendelijke. meedenkende en ijverige vakmensen.
Zie boven. In het algemeen wordt er gekeken hoe iets wel kan ipv niet.
We hebben een mooie laminaatvloer gekocht bij van der Linde. Bij het maken van een keuze zijn we erg fijn en goed geholpen. Het opmeten is door van der Linde nauwkeurig (en kostenbewust) verzorgd. Het plaatsen van de vloer verliep geheel volgens plan. De ruimte is erg netjes achter gelaten. Kortom, we zijn erg tevreden en komen er vaker.
Ik ben heel tevreden.
Dorpstraat 38
2742 AJ Waddinxveen
Van der Linde voor wonen en slapen is een toonaangevende woninginrichting en slaapkamerspeciaalzaak in de ruime regio Waddinxveen/Gouda. In onze showroom van ruim 1700m2 vind je alles op het gebied van wonen en slapen. Kwaliteit, vakmanschap, service, innovatie en persoonlijk advies op maat zijn al meer dan 100 jaar de speerpunten van Van der Linde. Wij leveren nagenoeg alles op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en horren. In samenwerking met "Morgana" heeft Van der Linde voor wonen en slapen ook alles voor je slaapkamer. Kom eens langs, de koffie staat klaar.