Het is ontzettend jammer dat er zoveel goede instructeurs zijn weggegaan. Boy, Remco, Yuri en nu ook nog Marieke. Het jonge team is weg en er staan voornamelijk oudere instructeurs. Plezier en veiligheid zijn erg belangrijk en dat is er niet genoeg. Het is rommelig, ook bij het afzwemmen en er staat steeds iemand anders op de lessen, vervelend voor de kinderen. Misschien had er meer geïnvesteerd moeten worden in de instructeurs en hadden jullie meer moeten doen om ze te behouden. Het is een leuk en prettig zwembad maar het plezier verdwijnt bij de zwemlessen en de kwaliteit gaat achteruit. Hopelijk komt dit weer goed!
Prima zwemschool! Jammer dat er veel wisselingen in personeel zijn. Maar kinderen leren prima zwemmen. En zwemmen leren kost nu eenmaal tijd.
Bisonspoor 237
3605 JM Maarsenbroek