Heel fijnd at ook met een heel kleine groep lessen verzorgd worden!
Dit zijn beoordelingen van eerdere jaren. Dit jaar geen zwemlessen meer van mijn dochters. Wie weet later,nu even geen zin meer. Onze kinderen zij schijnbaar bikkels. Ondanks best wel vaak wat koud met slechte zomers hiervoor. Hebben ze het leuk ervaren. Restaurant begrijp ik de kleinschaligheidvan het zwembad. En doet ieder zijn best.
verborgen parel in Drenthe
Leuk zwembad in de openlucht.
Het is een genoegen om 's morgens een aantal baantjes te zwemmen. Goed sfeer en heel prettig personeel. Jammer dat de zomer zo kort is. Ik woon in Assen, maar daar is geen buitenbad, dus ga ik naar met plezier Veenhuizen
Een gezellig zwembad waar ik als kind veel plezier beleefde en nu samen met mijn dochter. Ze vermaakt zich er uitstekent. De zwemlessen zijn goed en er is een geweldige instructrice. Na de zwemles krijg je altijd te horen waar nog wat aandacht aan besteed moet worden en wat ze al goed doet. Gewoon top.
Kleinschalig plezierig zwembad in een mooie omgeving.
Hoofdweg 80
9341BK Veenhuizen