Ik kom alleen om banen te zwemmen. Het 50 m. buitenbad is heerlijk.
Ideaal bad met verschillende mogelijkheden. Buitenbad is heerlijk met ligweides e.d. Voorbeeld voor de regio!
goed wel problemen gehad vroeger bij onze eerste die chronisch ziek was om les geld terug tevorderen , dit wilden ze niet, ze was 15 keer ziek en ze vonden dat ik dit maar zelf moest betalen
Fijn buitenzwembad midden in de natuur waar je heerlijk kunt vertoeven
leuk zwembad en vriendelijk personeel.
Heerlijk buitenbad met fantastisch personeel 👍🏻
Ik vind de de manier van lesgeven bij laco super fijn. Wanneer je kind zijn diploma heeft weet je zeker dat ze het ook goed doen. De instructeurs hebben mijn 2 kinderen van hun watervrees afgeholpen zo lief en geduldig enorm bedankt hiervoor!!!
Ik heb twee kinderen die op zwemles hebben gezeten bij Laco Rucphen en ik was daar zeer tevreden over
Top zwembad
Zeer tevreden en tobias komt graag zwemmen