na vele jaren daar al te zwemmen ,meerdere keren per week , constateer ik dat het steeds meer op een kleuter afdeling gaat lijken. volgens de regels is de kassa om 15 minuten voor aanvang zwemmen open en mogen we 5 minuten voor aanvang zwemmen omkleden en gaan zwemmen . het gebeurt steeds vaker dat de kas nog geteld moet worden rond die tijd en dat we dan iedere keer het commentaar krijgen dat we te vroeg zijn. als we dan eindelijk te water gaan is het meestal al zo dat de badjuffrouw nog aan het roken is of koffie drinken en dat ze dan pas komt om het water te testen. de zwemkabel moeten we soms zelf verwijderen en de trap stellen zodat de mensen te water kunnen. nu is het al zo erg dat er geen emmer water in de sauna mag staan ( volgens de verzekering) en gaat er elk uur 6 schepjes water op de kachel. wat een zielige vertoning . dit heb ik in nog ene sauna mee gemaakt. ga zo door en de mensen zullen vanzelf weg blijven . Ad (een zeer te leur gestelde zwemmer )
Persoonlijk vind ik groepjes vanaf 7 kinderen te groot .
wij zwemmen al zolang het zwembad open is met veel plezier
fantastische zwemschool
ik zwem er een keer per week heerlijk warm water heb al verschillende mensen over de streep gehaald om dat ook te doen,zijn gewoon goede vriendinnen geworden!! gr An
Vriendelijk personeel Wel een ouder zwembad maar mij bevalt het
laco rucphen is gewoon een fijn zwembad!
N.v.t.
Ik kom al ruim dertig jaar zwemmen bij laco voorheen gemeentelijk zwembad en ik zwem nog steeds twee keer per week met heel veel plezier. Personeel is ook heel vriendelijk en indien nodig heel behulpzaam. Dikke pluim voor Laco ik hoop dat ik nog lang kan komen zwemmen bij jullie.
Altijd een gezellige club waarmee ik sport. En na het zwemmen lekker gezellig koffie drinken.
Ik zwem binnen en buiten al 12 jaar en ik heb het zeer naar mijn zin bij Laco Rucphen
Ik ben in de eerste plaats erg tevreden. Vind het alleen soms wat lang duren voordat er vorderingen worden gemaakt met het zwemmen. En vooral met B vond ik de groep erg groot.
mijn dochter heeft op zwemles gezeten ze heeft haar a-b-en c diploma gehaald het was heel goed super
goede en leuke lessen Terapie zwemmen
toppie