wij zijn tijdens onze vakantie 2x geweest. De eerste keer weinig personeel en ontevreden personeel. Die dag hebben we goed gezwommen echter was er ondanks de drukte maar 1 badmeester aanwezig in de eerste uren. Later kwam er een 2e bij. De 2e keer was het water echt vies. Veel zand en insecten. Hele plukken haar heb ik eruit gehaald voordat de kinderen erdoor zwemmen. Pashokjes en wc's buiten erg vies. Worden tussentijds ook niet schoongemaakt. Wij komen niet meer terug.
De grote pashokken zijn erg smerig elke week kom ik er vanwege zwemles en elke week zijn de muren nog op dezelfde plek smerig en lopen er erg veel mieren in het hok Ook is er misschien een tip voor luiers weg te gooien om er een luierafvalbak neer te zetten De douches zijn ook niet fijn dan te koud dan te warm
Douchen na het zwemmen is Russisch roulette... Of te heet of te koud.... Dan duurt het heel kort en dan lekker lang. Welk bedrijf heeft zijn huiswerk niet op orde??? Het kleine zwembad lijkt op een badje aan het strand.. veel zand en vuil erin. Vandaag zelfs kleine steentjes, ben benieuwd of ze er volgende week nog gewoon erin liggen...
Laco Oirschot is een prima sportlocatie!!
Perfect geregeld. 2 punten, - hygiëne vind ik bij het zwembad (omkleedruimte, douches) niet goed - Informatie mag beter op de website (socialmedia) ivm openingstijden (wijzigingen in vakanties etc.)
als oma wel eens meegeweest goede lessen
heb geen kinderen op les
Ik maak gebruik van een tienbadenkaart om in de vakantie met kleinkinderen te gaan zwemmen. De man achter de balie informeerde mij dat er in september een actie was en je 14 x kon zwemmen voor dezelfde prijs. Erg attent! En... vriendelijk personeel!