Pima ervaring met de aanpak hoe Femke mijn kleinkinderen het zwemmen heeft geleerd, helemaal top.
Ga zo door!!!
Femke is goedbin haar werk. En is erg leuk en professioneel met de kinderen . Het is altijd een feestje voor mijn dochter op zaterdag. Femke geeft duidelijke instructies en helpt waarbij nodig.
Ben bij meerdere zwembaden geweest. Maar Femke heeft een gave om met kinderen om te gaan. Ze vertrouwen haar allemaal en gaan met veel plezier.
Mijn dochter vind de zwemles echt super leuk! Juf femke vind ze dan ook erg lief
Bevalt goed
Heel prettig dat er lesgegeven wordt in kleine groepjes kinderen, en dat er diverse niveaus door elkaar zwemmen. De kinderen trekken zich aan elkaar op, en leren al vlot dat ze zichzelf kunnen redden in het water wat zorgt voor heel veel zelfvertrouwen. Het geduld waarmee Femke lesgeeft zorgt voor een veilig gevoel bij de kinderen. Ze mogen zelf aangeven wat ze durven en hoever ze kunnen gaan, en zo leggen ze ongemerkt de lat steeds een stukje hoger. Wij zijn zeer tevreden!!
Wij zijn erg blij met de zwemlessen van juf Femke. Ze kijkt naar ieder kind en past haar lesstof daar op aan. Ze laat een kind groeien en ze vergroot het zelfvertrouwen.
Mijn beide dochters hebben water vrees. Femke geeft ze zoveel vertrouwen dat ze huppelend naar zwemles gaan.
Super. Ik ben helemaal tevreden en heb niks aan te merken op Femke Ebbers. Ik ben zo blij dat we voor haar hebben gekozen.
heb zelf aquafit ze geeft duidelijke instrukties altijd vriendelijk dus een echte aanrader
Femke doet het top!