Een goed zwembad met vooral klantvriendelijk personeel! Restaurant is prima, alleen ontbreken er gezonde gerechten (zoals fruit) op de kaart
Kennis raadde mij aan om eens te komen kijken om dat het er leuk en gezellig was. Heb toen een proefles genomen en ben gelijk lid geworden. Er wordt echt iets gedaan met de wensen van de klant. Het is een super enthousiast team.
Ik aqua jog elke week met grote tevredenheid betreffende de accommodatie en het vriendelijke personeel. Ik hoop nog jaren gebruik te maken van het laco zwembad!
Zeer goed.
Leuk zwembad om vrij te zwemmen, veel speelgoed in het water en het personeel is heel behulpzaam.
Alles is uitstekend. Het water heeft een prima temperatuur, kleedkamers schoon, vriendelijk personeel, hele goede lessen, gezelligheid in de groep. Ik doe al meer dan 15 jaar mee met MBVO en ga nog graag.
Betreffende de instructeur gaat dit wel over juffrouw Kelly. Ze doet het echt geweldig!
Het is een gezellig, mooi en goed, betrouwbaar zwembad!
na een proefles nu alweer 3 jr. geleden vroeg men hoe ik het vond. Mijn antwoord was dat ik niet van zwemmen hield en zei 'maak mij maar memberlid anders kom ik niet'. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van. Je komt bij Laco in een warm bad. Mijn beoordeling spreekt voor zich.
Gewoon goed
heel mooi zwembad met fijn personel
geven goede lessen, voldoende variatieen tijden. Ben zèèr tevreden!
Goed zwembad om baantjes te zwemmen.
Super zwembad ......