Goede en gezellige sfeer vriendelijk bad personeel
prima zwembad, vlakbij,
altijd heerlijk banen zwemmen ook elke dag van 8.30-9.30 dan sauna of stoombad en de dag mag beginnen! super
ik heb de vragen met zwemles ook ingevuld omdat mijn kinderen de afgelopen jaren daar zwemles hebben gehad, met een goed resultaat!
Na ervaring met meerdere zwemlessen van andere organisaties, kunnen we vaststellen dat hier goed les word gegeven en onze kinderen het en goed oppakken en gemotiveerd verder komen. Ik zag geen vraag over veiligheid, maar daarvoor krijgen ze een 10.
heel kindgericht. men kent de namen en men is eel goed bezig met bv. angst overwinnen etc. bij minder goede score wordt kind even apart genomen om dit extra te begeleiden en te oefenen.
Heel tevreden over het zwembad cq personeel. Hier en daar mag er wel onderhoud gepleegd worden voor een mooiere afwerking. Nieuwe kluisjes zou ook geen overbodige luxe zijn.
Wij zijn zeer tevreden!
nav zwemles in een andere stad overgegaan naar laco geldermalsen. Super goed opgevangen, warm welkom. Goed getest op welk niveau mijn zoon op dat moment zat. Hij heeft goede begeleiding gekregen en zijn A en B gehaald. Nu leert mijn jongste dochter het ook en zie nu hoe goed ze vanaf dag 1 bezig zijn om de kinderen op hun gemak te stellen. Ze kijken echt naar ieder kind als individueel en gaan er zo ook mee om. Heel blij met Laco geldermalsen. Rij er graag een heel eind voor om!
Onze zoon is vanaf zwemles in Tiel naar Geldermalsen gegaan. Nu zijn we zeer tevreden en gaat zoonlief ook in een mooi tempo vooruit!! Door de fijne zwemlessen en aandacht die hij nu krijgt.
Het duurde lang maar uiteindelijk kunnen onze kinderen goed zwemmen. Het gebouw heeft veel onderhoud nodig is pp dit moment gedateerd.