Laten ze je eerst een badenkaart kopen om vervolgens de openingstijden te veranderen..weg kaart. Wat een systeem..Dat verander je toch per 1.1.2019..slechte service
Wederom een zeer teleurstellende ervaring met een zwem instructrice. Mijn zoon zwemt zijn baantjes en mevrouw blijft bij de startblokken staan. Heb totaal geen aanwijzingen of tips horen geven. Nota bene nog een filmpje waarop mijn zoon bijna ‘rechtop’ zwemt aan de ene kant van het bad, terwijl de zwemlerares aan de andere kant op haar smartphone zit. In Tiel ga ik op zondag zwemmen om ‘gratis’ wel de goede aanwijzingen te krijgen.
zeer goed en deskundig team!
Prima !
Zijn goed bezig.
Erg gedateerd!! en extra stopcontacten voor fohn. Soms met 3 in de rij voor 1 stopcontact. .....
Wij doen 1 x per week aan Aquafun zwemmen voor 65+
gezellig en goed
Zwemlessen zij goed georganiseerd, leuk/duidelijk/motiverend systeem voor de kinderen. Er wordt echt individueel naar ieder kind gekeken en gaat op zijn eigen tempo verder naar de volgende stap. Iedere instructeur weet goed alle namen van de kinderen.
Mijn vrouw en ik gaan altijd heel graag zwemmen. Alleen zijn we begin dit jaar vaak ziek geweest. We waren verrast te vernemen dat we in zo´n geval dat door kunnen geven en dat de reeds betaalde toegang niet verloren gaat.
Geen
Gezellig bij het vrij zwemmen en aquazwemmen. fijne sauna en stoomcabine.
Wij zijn tevreden Alles is gewoon goed Kan er verder niets aan toevoegen.
Doe alleen mee aan aqua sessies, die gegeven worden door Maureen waar ik zeer tevreden over ben. Door mijn ziekte ben ik meer dan een half jaar uitgeschakeld, maar ik hoop over een maand weer mee te kunnen doen. Zie er naar uit.
zwemmen is altijd fijn ik probeer minimaal 3xin de week een uurtje te gaan en komt altijd heel ontspannen weer thuis
Ik ga altijd met veel plezier en sportief genoegen baantjes zwemmen .
Ik vind het een prima bad. Goed bereikbaar, schoon en vriendelijk personeel.