Prima zwembad , goede sfeer Kan rustig mijn baantjes trekken. Sauna en stoomcabine, kan meedoen met aquajogging. Men zou moeten toezien op douchen vooraf
Ik doe vrij zwemmen aqua fun en aqua joggen en ben hier zeer tevreden over.👍
Mijn kind heeft een super tijd gehad met zijn zwemles bij laco
Prima binnen en buiten zwembad wat we graag willen behouden.
Soms zijn de groepen te groot
Buiten accommodatie geheel verouderd en voldoet niet meer an huidige normen voor kwaliteit, hygiene en comfort. Veel achterstallig onderhoud; veel losliggende tegels rond buitenzwembad, bodem van kinderzwemad erg vies. Zwembad is toe aan renovatie. Door de toekomstplannen die nog onduidelijk zijn, lijkt het alsof er niet meer in het buitenzwembad wordt geïnvesteerd.
De accommodatie is verouderd en daardoor niet echt fris. Buiten worden de kleedkamers slecht schoongemaakt. Openingstijden voor recreatief zwemmen zijn beperkt. Het buitenbad openen om.9 uur is wenselijk. Fijn dat we in Geldrop een binnen- en buitenbad hebben maar kwalitatief is het aan groot onderhoud toe.
Kom er al 20 jaar met plezier om er wekelijks 'n uur baantjes te trekken, te bubbelen en het gebruik van de sauna. En dat hoop ik nog jaren te doen!!!!!!
Een hele fijne accommodatie geweldig vriendelijk personeel kom graag activiteiten doen bij laco Geldrop