Erg goede lessen en een professionele lerares.
Zeer tevreden over zwemschool joke. deskundige zweminstructrices. Kleine groepjes, veel aandacht. Goede communicatie.
Kwalitatieve lessen, aandacht en professionele aanpak.
Zwemschool Joke is voor onze zoon de ideale zwemschool geweest. Door het vertrouwen van hem te winnen heeft zij hem omgetoverd in een echte kleine waterrat. Ze is heel duidelijk en de kleine groepen en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat de kinderen de dingen snel oppakken.
Joke heeft respect voor elk kind. Ieder op zijn tempo. Pakt ook goed aan. Is duidelijk. Echt top zwemles!
Voorheen bij een andere zwemschool geweest, wat Joke laat zien tov een "dertien in een dozijn school" zijn goede communicatie, respect voor de leerlingen;ze mogen eigen tempo aanhouden en krijgen veel individuele aandacht. Joke voelt goed aan wat de kinderen nodig hebben. De kleine groepen met daarin alle niveaus zijn erg prettig waardoor de kinderen veel van elkaar kunnen leren.
Veel aandacht voor de kinderen. goede zorg en evaluatie na de zwemles.
Deskundige en persoonlijke zwemles. Ook erg veel flexibiliteit met inhalen of extra zwemles. Binnenkort ook nog een mooi nieuw zwembad. Dan is het helemaal top.
Zeer prettige zwemschool met veel deskundigheid. Er wordt voor alles maatwerk geleverd op alle gebieden die je maar kunt bedenken. Aanrader voor iedereen.